Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
3.1.07 17:54

Ahoj všem,
Cernus a Duda, myslím na vás, jsem ve velmi podobné situaci. Já měla poslední MS od 4.12. a teď od pondělka čekám a pořád nic. Ani ty dvě //. Ale stále doufám, že se do víkendu dvě // objeví.
Držím palečky, ať nám to všem vyjde.
 Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
3.1.07 18:01

Holky, díky všem.
Počkám do konce týdne a když se nestane nic, v pondělí si dojdu na gyndu.
Nechce se mi nic podnikat kvůli zklamaní. Ale budu muset, protože tohle je také na nic. Dám vědět, jak jsem dopadla.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
4.1.07 12:53

Holky mna dnes mrcha dostala :cry:
Drzim vam palce :! na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
4.1.07 13:07

Duda:To me moc mrzí. :(
Já pořád nic, tak jsem si zavolala na gyndu a zítra na desátou tam jdu. Pomalu začínám věřit tomu, že je to jen chaos v ms po vysazení prášků. No uvidíme.
Nadále držím palce všem co se snaží o mimi. :! :! :!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.1.07 19:18

Ahojky,

Duda: to mě moc mrzí :( , ale určitě to vyjde příští měsíc :)
Cernus: a kdy tys vlastně měla dostat MS? Možná jsi to tu už psala, ale nějak to nemůžu najít.

Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
5.1.07 07:13

Pokud by to šlapalo tak jak má, tak 23.12 24.12. Jsem z toho blazen, už. No, snad se dnes něco dozvím u paní doktorky. Tak na mě myslete.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.1.07 07:29

Dobre ranko… :D

konecne piatok a pred nami vikend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
5.1.07 07:38

pátek

Dobré ráno děvčata,
pohodový pátek přeju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
5.1.07 11:12

Tak jsem byla u paní doktorky a nic nevím. Takže jsem dostala injekci a budu doufat, že to do deseti dnů nedostanu. Takže alepoň se do deseti dnů dozvím, co a jak. Že to nedostanu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.07 12:19

Cernus, držím pěsti. Já jsem byla těhotná s Péťou 10 týdnů a TT negativní. Taky jsem dostala injekci, myslela jsem, že mám rozhašenou MS. A rozhašené MS je 2,5 roku :D
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
5.1.07 12:43

Ještě jsem si vzpoměla, že si od úterka měřím BT, ale z toho se taky asi nic nepozná, když nevím, jak jsem to měla dřív. úterý-37,19
středa-37,09 čtvrtek-37,08
dnes-37,08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.1.07 22:56

Ahoj cernus,
měření BT nerozumím, tak to ti neporadím.
Co MS? Stále nic? Nepůjdeš už na gyn?
Já stále čekám a jen jedna /. Ale mám pocit, že dneska v noci nebo zítra mě ta mrcha přepadne :( Ale aspoň bych věděla, že jsem v pořádku a můžu se snažit příští měsíc. Ale ta nejistota je strašná…
 Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
7.1.07 09:57

Maxinko,
na gyndě jsem byla v pátek. Nic jsem se nedozvědela, tak mi píchli agolutin, tak teď budu čekat, jestli to dostanu. Zatím jsem to nedostala a ani tomu zatím nic nenasvědčuje.
Budu ti držet palečky, aby mrcha nedorazila a testík byl dvoučárkový. Já už jsem si minulý týden také myslela, že to dostanu, ale nic. Takže tě třeba jen klamou pocity.
Jinak jsem se chtěla zeptat, za jak dlouho jste to dostali po agolutinu. Vím, že bych to měla dostat do 10 max do 14dnů, ale zajímalo by mě, který den se to dostavilo u vás.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.1.07 10:11

Ahoj holky, kamarádky ségra měla to samé byla na injekci a stějně to nedostala tak šla znova na gyndu a už to tam měla vidět. Pak se bála aby tomu malému něco nebylo po té injekci ale vše dopadlo dobře. Tak držím palečky ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.1.07 13:28

Ahoj cernus,

uvidíš, třeba to bude mimi :D Moc bych ti to přála :D
Jinak co jsem se dočetla z příspěvku jiných holek: Agolutin má prý tu výhodu, že když máš už dlouho zpoždění, ale test je negativní a ani na ultrazvuku není nic vidět, ale přesto jsi těhotná, tak těhotenství podpoří. Takže se neboj a držím palečky, ať MS nepřijde

Já zatím pořád čekám a jednou mám příznaky přicházející MS, podruhé zas těhu a na testu pořád jen jedna /, tak čekám…

Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky