Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3873
23.1.07 11:41

Já taky netvrdím, že mám ideální postavu :wink: , takže bych přibrat víc nechtěla, v těhulkovství to bude něco jinýho. Ale asi si ten Babyplan stejně koupím.

Já moc zimní sporty nemusím, určitě ne lyže sjezdovky, s těma si moc nerozumí, mám radši běžky a nebo když už, tak snowboard. V zimě ráda chodím do bazénu a nebo doma jezdím na rotopedu.

Už u nás začíná trošku poletovat sníh, tak doufám, že ho dnes moc nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.1.07 12:01

Dobré podoledne děvčata, hele připadne mi divné přibrat po vitamínech to je asi blbost věřím že spíš holky začali brát „těhu“ vitamíny a tak se tak začli i stravovat :lol: Nemyslím to zle jen mi to připada jako blbost.

Hezký den a veselejší zítřky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
23.1.07 12:04
meta píše:
Dobré podoledne děvčata, hele připadne mi divné přibrat po vitamínech to je asi blbost věřím že spíš holky začali brát „těhu“ vitamíny a tak se tak začli i stravovat :lol: Nemyslím to zle jen mi to připada jako blbost.Hezký den a veselejší zítřky

No tiez si myslim ze to je blbost, nie su v tom hormony, a beriem dlho vitaminy a ani gram navyse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
23.1.07 12:15

Dobrá, dobrá, tak tedy nakoupím i vitamíny a přírůstek váhy svedu na svojí žravost - i když nějak poslední dobou vůbec nemám hlad - a dokonce jsem už dvakrát nedojedla oběd - což se mě rozhodně nestává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 12:47

Dám na Vaše rady a koupím si to, třeba mi to fakt pomůže. Někde jsem četla, že když se nejí kyselina listová, tak je to pro oplodněný vajíčko, jako když si lehne na dřevěnou lavici, ale když budoucí maminka papá kyselinu listovou, je v tom takovej rozdíl, že je to, jako když se položí do peřinky a má lepší prostředí pro uhnizďování. A proto jsem si hned druhej den běžela do lékárny kyselinu listovou koupit a dneska po práci poběžím ještě pro ten baby plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
23.1.07 12:50

Sharane to je riadne prirovnanie o tej kyseline listovej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
23.1.07 12:55

To je fakt moc hezky řečený. Za chvíli jdu na oběd, tak se asi zastavím i v lékárně - ale možná radši až po práci, protože se mnou půjde na oběd kolegyně a možná by se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 12:56

mně se to taky líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
23.1.07 13:12

Vyrážím na oběd, jsem zvědavá jestli dojím, od rána jsem snědla 1/2 cerálního mazanečku - vůbec nemám hlad…zato pořád piju…od rána už přes tři litry…tak nevím co to se mnou vlastně je :roll: …zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 13:29

Zdeenjo, je zajímavý, že já si u sebe taktéž všimla, že mám celý den abnormální žízeň, za dopoledne vypiju taky 3 litry. Ale s jídlem to je naopak, mám pořád na něco chuť, dokonce včera v 9 hodin večer jsem si musela dát kyselý zelí, abych tu chuť něčím zahnala :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
23.1.07 13:39

Holky mám i Calibrum baby plan a střídam to s listovkou ale nepřibrala jsem po tom.Jinak dnes jsem začala špinit,u mě zázrak že tak brzy.Měla jsem to i po 40 dnech-ani utrogestan nepomohl.A dnes je to 23 den cyklu a už je to tady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 13:54

Petro Z: nevěš havu, nemusí to znamenat nic, četla jsem, že špinění může znamenat i uhnizďování vajíčka a někdo špinil dokonce i při ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
23.1.07 14:19

Petruš nevěš hlavu, určitě si dělá hnízdečko!
Tak jsem si dala těstoviny se sýrovou omáčkou a snědla jsem sotva půlku…a nevím jestli u mě zůstane…Ta sugesce je teda ale mrcha! Jdu si dát další konvici čaje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 14:31

Já měla dnes k obědu zapečený těstoviny s brokolicí a sýrem a nějak mi to nestačilo, už mám zase hlad, nebo možná chuť na něco, ale nevím na co :twisted: . Ještě že už za chvíli jedu domů, jsem nějaká otupělá, těším se jak si v tomhle počasí zalezu pěkně do postele a dnes nebudu dělat doma nic, žádný vaření, žádný uklízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 14:41

Péťo, asi u tebe ovulace nepřipadá v úvahu, co, ale možná bych zavolal na gyndu, pro jistotu.

Holky, mám padla, už jdu konečně dom.

Jsem zvědavá, kolik bude doma sněhu, tady v práci se docela dost rozchumelilo a já bydlím ve vyšší nadmořský výšce, vlastně na samým začátku Šumavy, tak snad to bude O.K.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky