Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
23.1.07 15:00

Tak fakt nevím - břicho mě bolí jako kdyby se měla dostavit mrcha červená, navíc cítím takový jakoby pálení v podbřišku…a zase je mi blbě…už se na tu sugesci vyprdnu a asi si skočím k doktorce…ale trochu se bojím aby se mi nevysmála :cry: no asi to ještě do pátku vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.07 15:11

Zdenjo, a není to ovulace? Jestli jsi 12DC..

• Citovat
  • Upravit
3873
23.1.07 16:42

Zdeenjo, taky si myslím, že by to možná mohla být ovu, já jí měla minulý týden a měla jsem šílený bolesti v podbřišku, že jsem si myslela, že se mi vrací MS. Možná se ti fakt blíží ovu a je to jen předzvěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
23.1.07 18:44

Tak ovu to není,jen jsem to asi dosala dřív.Nejdřív jsem na gyndu volala,že to mám po 40 dnech a jen 2 dny slabě a ted zase toto.Kdo se v tom těle má vyznat. 8O Už aby začalo pracovat normálně,takhle ani nevím,kdy je OVU.Podle ovu testu jsem jí měla,ale s mym rozházenym cyklem už je ani nedělám,nevěděla bych ani ktery den začít testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 07:51

Taky mě to napadlo, že to bude OVU, ale trvá to už od neděle. Uvídíme…každopádně bude snažící a tulení víkend :wink: Kyselinku už jsem koupila, poslední baby plan mi vykoupila slečna předemnou a do jiný lékárny už se mi nechtělo. Jak jste na tom se sněhem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 08:31

Ještě mě napadlo - zkoušely jste tuto stránku?
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

My tam máme na následující 4 týdny kluky, tak ani nevím jestli se mám snažit, když bych radši holčičku :lol: Přítel chce samozřejmě kluka… No jo, jsem prostě praštěná a čtu teď všechno, co se jen dětiček týká… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
24.1.07 09:57

Ahoj holky,

už jsem to taky zkoušela, zrovna včera a chtěla jsem taky na sklo hodit odkaz :lol: Zkoušela jsem to na moje rodiče a přesně jim to se mnou i se sestrou vyšlo.

Mám teď od 19. ledna pořád kluka a holčička mi začíná až 13 února. Ale stejně si myslím, že se to tenhle měsíc stejně nepovedlo. Dneska jsem ráno v 5 měřila BT a měla jsem jenom 36,5.

Já nevím, nejradši bych chtěla dvojčátka - máme pro to dědičné dispozice, ale neukázalo se mi to tam ani jednou. Já bych radši taky holčičku, přítel na to má jinej názor, kluk je pro něj priorita, ale důležitější je pro mě asi, aby to bylo zrdavé miminko.

Zdeenjo, já už koukala i po kočárkách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 10:10

My tam máme dvojčata letos asi třikrát - ale to bych asi nechtěla. sice je to jen jeden porod, ale bojím se, že bych to nezvládla. Kamarádka má dvouletý dvojčata a má toho fakt plný kecky… Přítelovo mamka je z dvouvaječných dvojčat, ale zjistila jsem (při pátrání v diskuzích a článcích o miminech :lol: ), že se to dědí jen po ženské linii, takže se snad moc obávat nemusím.
Já jsem teď někde v letáku viděla, že budou mít těhotenský oblečení v akci, tak jsem zvažovala, jestli si už nemám něco koupit do zásoby…ale radši asi ne, nechci to zakřiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
24.1.07 11:27

Moje známá má skoro dvouletý dvojčata- kluky a k tomu ještě čtyřletýho kluka. Je to sice náročný, ale zvládnout se to dá. Úplně mě dostalo, když je kojila oba na jednou. Jsou to dvě zlatíčka. Takže kdyby ta dvojčata u nás přecejenom přišla, tak bych měla docela slušnou výbavičku od ní, včetně kočárku.

Už sis koupila ten baby plan? Já pro to jdu dneska, včera jsem to nějak nestihla, protože byla v lékárně docela dlouhá fronta, do další už jsem jít nestihla, protože jsem pospíchala na autobus.

Nedostala jsi v lékárně nějaký rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
24.1.07 11:34

Ahojte,
ja som cakala 2 holky prvy krat dopadlo to zle, takze mne je to jedno co to bude nabuduce, ci chlapcek alebo dievcatko alebo opat 2 :lol: hlavne nech su zdravucke :D :D :D

A ja mam tiez uz aj kocik vybrany :lol: len tehotna nie som , pacia sa mi quinny trojkolky a jane :D

A tiez vsetko studujem okolo deticiek takze to je normal :D

Kolko mate rokov ak sa smiem spytat ja 27 a pol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 11:37

V nejbližší lékárně babyplan neměli a jinam jsem už nestihla jít, koupila jsem si jen tu kyselinu - od firmy BlueCare v koncentraci 400µg na tabletku - těch je tam 90, takže mi to vystačí na tři měsíce. Ještě mi lékárnice doporučovala nějaký tabletky, kde jsou dohromady vitamíny B + kyselina, ale říkala, že je to spíš až pro těhulky.
S tou výbavičkou je to šikovný! Vůbec netuším kolik může kočár pro dvojčata stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 11:43

Na kočárky jsem zatím nekoukala, musím to dohonit! :D Budu se muset poradit s holkama, které už mimča mají, které kočárky jsou nejlepší. Já budu muset asi koupit nějakej terénní - kousek za barákem máme les, řeku a pole :lol: My se teď budeme zabydlovat v nové přístavbě, tak už okoukávám komody a přebalováky a vymýšlím, kde bude postýlka…

Pro Dudu: Je mi čerstvě 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
24.1.07 11:47

Zdenjo aj ja byvam skoro v horach :D trojkolka mi pride v hodna do nasho kopcoviteho terenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.1.07 12:01

Mě se taky trojkolky líbí, ale mám obavy, že jsou malý, že bych později musela kupovat větší kočár. Ale ještě jsem to moc nestudovala, musím se polepšit a trochu prohlídnout nabídky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
24.1.07 12:06

korbicky su dost male, ale vacsina kocikov ich ma male, a zalezi od toho ci sa mimi narodi v lete alebo v zime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí