Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3802
7.1.07 15:07

Maxinko, já se už zařekla, pozorovat jestli mám nějaké příznaky, ať už těhu nebo jako před mrchou. Je to děsně ovlivňěné nervama, takže se podle toho nedá řídit a je to stresující.
Takže Holky držme se, na nic se nesoustředit a příroda to udělá za nás (doufám, že se bude řídit naším přáním a touhou).
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.1.07 16:16

To je hrozné to čekání. V prosinci jsem si taky už myslela že je počato a za dva dny bylo po radosti. Takže teď už si říkam že mě se to nestane abych byla těhule. Takže se neraduju,nečekám a pak když přijde tak nejsem sklamaná. Jinak to asi fakt nejde než na to nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
8.1.07 06:34

Tak je pondělí a já to zatím po páteční injekci ještě nedostala. Ale mám 36.88, BT si pravidelně neměřím, ale tohle moc dobrá známka asi není. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
8.1.07 06:52

Cernus nezoufej, každá máme těhotenskou teplotku jinou!!Moc držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.1.07 07:09

ahojte…

ja dnes rano testovala zase len jedna /....... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23746
8.1.07 08:43

Ahoj holky,
chci se zeptat. Brala jsem HA 5 let (skoro v kuse) a v zari vy:,–(ila. Dostavala jsem to pravidelne, i kdyz pred HA jsem to mivala tak jednou za 3 mesice :lol: Ale mam 10. den zpozdeni, TT nic neukazal a me nekolik dni poboliva podbrisek, hlavne vcera vecer jsme byli na prochazce a to me tak silene nekolikrat zabolelo vpravo dole, ze jsem nemohla ani jit. Ted je to lepsi, nicmene mi neni nijak super. Snazime se o mimi, takze si nechci delat nadeje. JInak zadne jine priznaky nemam :evil:
Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.07 09:03

Ahoj holky, dnes řeším úplně stejný problém. Mám již 5 dní zpoždění, to u mě není zvykem. Cyklus mám většinou 28-30 dní. BT si měřím teprve druhý cyklus a překvapilo mě, že v den, kdy jsem měla dostat menst., tak se teplota zvýšila na 37,2 a teď se již 5 den drží okolo 37,1 - 37,2. Před tím se držela tak okolo 36,8 - 36,9. TT byl dnes negativní, možná je na něj ještě brzo. Máte někdo podobnou zkušenost ???

• Citovat
  • Upravit
3802
8.1.07 19:05

Holky, tak už vím, na čem jsem. :( Ta mrcha jedna zlá se přihlásila asi před dvěma hodinama. Takže nic, žádný červíček v bříšku.
Tak snad vám to vyjde, držím moc moc moc palečky!!!!!!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
9.1.07 19:58

Nezoufej na každého jednou dojde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.1.07 21:46

Ahoj cernus,
to mě mrzí, ale aspoň víš, že se můžeš příští týden zase začít tulit :D To já furt nevím, jestli to mám zkoušet nebo ne :(
Marti, kytko, s teplotou vám neporadím, v tom se vůbec nevyznám, ale většina testů ukáže těhu až několikátý den vynechání MS (i když na nich píšou něco jiného). Asi nejlepší budete mít zavolat svému gyndr. a poradit se. Každý taky říká něco jiného. Někdo hned píchne agolutin, který buď vyvolá MS, nebo v případě těhotenství podpoří miminko. Mně naopak můj dr. řekl, že nemám stresovat a teprve když měsíc nedostanu MS a na těhu testu furt nic, ať přijdu. Takže to je asi jak kdo…
(To jsem vám moc neporadila, co :( )
 Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.07 02:48

Ahoj, já jsem 26.den cyklu (29 dni), uz 5 dni mam citlivé bradavky, to mívám později před menses, také nafouklé břicho už třetí den, přitom jsem nic nadýmavého nejedla, jiný vaginální hlen-trochu sucho jako vždy před menses,ale zároven i vazký hlen, který pocituji poprvé, druhý den podivné bolesti v bederní oblasti… uz jsem si nekolikrat myslela, ze jsem tehotná,ale nemela takovehle pocity.. co myslite??:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.1.07 08:06

Ahoj holky, já mám zpoždění už 7 dnů. TT negativní, ještě počkám do konce týdne a pak zajdu na gyndu. Tak velké zpoždění jsem ještě neměla. V podbříšku mám stále pocit že to každou chvíli dostanu a ono nic, BT mám kolem 37,1 - 37,3, ale moudrá z toho nejsem.

• Citovat
  • Upravit
533
10.1.07 08:32

To anonymní: zkus koupit jiný test a uvidíš, teplotky máš super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.07 14:01

Ahoj holky, můžete mi poradit ??? Mám pravidelný 28 denní cyklus, poprvé mám tedy zpoždění. BT jsem začala na 36,6, 17 dní mi teplota kolísala mezi 36,7 - 36,8, 18 den byla OV - teplota 36,5, pak vzestup na 36,9, dalších 10 ní se teplota držela na 36,8 až 37. V den menstuace (11 DPO) se zvýšila na 37,1 a už 8 dní se pohybuje okolo 37,1 - 37,3 kolísavě. TT stále negativní, zpoždění mám 9 dnů. Má někdo zkušenost s negativní TT i po 18 dnech zvýšené BT ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
15.1.07 07:37

ahojte…

Ja som dneska 12dni co mi mala prist mrcha…minuly stvrtok som bola na vyvolavacke,lebo dr povedal ze tehu nie som...... zatial sa mrcha neuracila prist.....tehotenske testy som si prestala robit uz minuly tyzden kedze boli negativne…rozhodla som sa ze tomu necham volny priebeh a nemysliet na to ci som alebo nie som tehu......stane sa to co sa ma stat........prajem prijemny den :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí