Mohu být těhotná i za těchto podmínek?

Anonymní
6.7.18 21:09

Mohu být těhotna i za těchto podmínek?

Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat..
Ve třetím týdnu brání antikoncepce jsem zapomněla užít tabletu. Konkrétně devatenáctou. Zjistila jsem to až druhý den ráno, jenže jsem měla ten den, kdy jsem ji opoměla, nechráněný sex s přítelem. Když jsem to zjistila, užila jsem tabletku Escepelle a i dva prášky z antikoncepce. V letáku jsem se dočetla, že mám brát dále antikoncepci bez pauzy, už jsou to dva týdny od toho, co jsem měla mít menstruaci.
Také jsem si dělala po devíti dnech od nehody těhotenský test, který vyšel negativně.
Ale mám takové hrozně divné skličujicí pocity, že se třebas něco stalo.
Mohu být těhotná a nebo kdy by se mohla ccca menstruace dostavit?
Rada bych slyšela vaše názory, děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
6.7.18 21:12

Těhotná nebudeš. MS přijde, až zase vysadis antikoncepci a budeš mít pauzu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
6.7.18 21:17

Tak udělej další test a máš jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
6.7.18 21:18

Udělej další test a máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.7.18 21:19

Jakože už od styku už uběhlo cca 6 týdnů? ( 19 den jsi zapomněla, tak jsi brala další platicko, tj. 21 tablet + 14 co měla MS dojít?). A test jsi teď zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.7.18 21:26

Nejsi těhotná. Jedná tableta nevadí si chráněná, navíc když si vzala tabletku PO… Spíš to máš z nervů nebo že si brala Ha vkuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.18 21:27

@Sůvička80
Takhle..
20.6 jsem zapomněla tabletu, 21.6 jsem si vzala escepelle a dva prášky antikoncepce, v sobotu jsem navázala další plato a ten týden jsem měla původně dostat menstruaci, obvykle se dostavuje ve čtvrtek. Takže už čtrnáct dnů od té soboty beru další plato bez té pauzy. Nejspíše jsem to cele popletla, omlouvám se. A devět dnů od Toho jsem dělala ten test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.7.18 21:30

@Allie12 : no tak tím pádem MS dojde, až uděláš pauzu po tomhle platicku. Když bereš HA v kuse, neudělá jsi pauzu tak je jasné, že MS nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.18 21:34

@Sůvička80
Takže i když se stala ta nehoda s přítelem.. mělo by se to dostavit?
Klidně bych si udělala další test, jnže k němu momentálně nemám přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.7.18 22:05

Jak psala @Sůvička80. MS dojde až dobereš tohle plato. Pokud neuděláš pauzu, MS prostě nedojde. Tohoto efektu holky využívají, když nechtějí MS na dovolené třeba - prostě neudělají pauzu a je to. Pokud jsi hodně nervózní, tak opravdu pomůže jen zopakovat test - teď by byl už určitě pozitivní. Ale musela bys mít velkou smůlu/štěstí, kdybys za těchto podmínek otěhotněla ;) Testy se dají koupit kdekoliv - Albert, Tesco, drogerka. To nechodíš vůbec nakupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.18 22:08

@Luclic
Děkuji vám za rady, jsem mimo ČR. A příbuzné neustále za zadkem, takže to v tuhle tuhle dobu není úplně možné, nejdříve si ho budu moci udělat v neděli, jinak bych samozřejmě věděla co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí