Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Muzu si pri kojeni dat jahody s tvarohem? Dekuji😊
Můžeš co chceš, kdyby něco nesedlo tak to podruhé jíst nebudeš no.
@bublinek Nekde jsem slysela ze kdyz jsou s tvarohem, tak ten tvaroh dokaze neutralizovat ty latky.
@Danny01 píše:
@bublinek Nekde jsem slysela ze kdyz jsou s tvarohem, tak ten tvaroh dokaze neutralizovat ty latky.
to jsem nečetla, tak nevim,
Já u jednoho dítěte mohla, druhé se opupínkovalo. Takže těžko říct, jestli je zrovna tvoje dítko snese nebo ne ![]()
Já jsem jedla úplně vše, na bříško trpěl tak jak tak cca do půl roku ![]()
Já si dala a dcera se osypala… a pak jsem zapomněla a zase…rostli nám na zahradě. Dej si a uvidíš.
Jak staré je dítě? U pár měsíčního bych to neriskovala, u ročního jahody jím a v pohodě, ale ona už je může i sama. Tvaroh rozhodně nic nevyruší, jak by to jako mělo fungovat?
@bublinek to by nemohla jíst skot nic kdyby myslela jen na to co je alergen a co dělá prdy atd..prostě zkusí a uvidí…všem alergenum se donekonečna vyhýbat nejde
Jím všechno úplně normálně. Ani mě nenapadlo se v něčem omezovat, leda tak kedlubnu ta mě nadýmá a malou bolí bříško toť vše
@Vladusxx píše:
@bublinek to by nemohla jíst skot nic kdyby myslela jen na to co je alergen a co dělá prdy atd..prostě zkusí a uvidí…všem alergenum se donekonečna vyhýbat nejde
já jsem někde psala, že má být o suchem den starem chlebu a vodě
neuvedomuji si
v prvním prispevku jsem upozornala, ze je to alergen a může miminu vadit
Naše dítě 4 měsíce a jím úplně vše. Jahody nám teď dozrávají, tak je jím podle chuti. Dítěti se nic nestalo.
Normálně to zkus a kdyžtak vyřadíš. Já tohle nikdy neřešila. Spíš to řešila moje tchýně ![]()