Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na slunicko a denni svetlo NE!!! Riskujes zivot. Nejlepe zatemnit mistnost, zalist pod deku a nevylezat ![]()
@mau-mau píše:
No, na takovou „banalitu“by se dospělá žena nezeptala, tudíž to bude nějaké bojácné mládě, počítám. Nevadí to samozřejmě, se opalovat při MS, jen asi ten spodní díl plavek bude potřeba nějak ošéfovat, aby nedošlo k protečení
Taky si myslím.
No jasně, tampon a hotovka. Nebo když (ještě?) nepoužívá, tak určo ne k vodě. Třeba se jen chce opalovat na dvorku, jak já dnes dopoledne (jestli to vedro vydržím ). ![]()
To je zase chytrých rad, co když se ptá holka, co má jednu z prvních menstruací a nemá se koho zeptat?
Pokud ti je dobře, můžeš dělat prakticky cokoliv. Ja mám ale třeba stavy, kdy se mi motá hlava, je mi špatně a někdy to nedám bez Ibalginu, to bych na slunko určitě nelezla.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevadí když se budu při menstruaci opalovat. Děkuji
Nevadí, ale pozor, mohla by jsi z toho otěhotnět. A hlavně taky nezadělávej na buchty, při menses by ti nevykynuly😂
Možná jde slečně o tvorbu pigmentových skvrn, které se často tvoří při opalování v těhotenství. A ty se mohou třeba tvořit i při opalování během MS. Nevím, jen hádám, že o tohle v dotazu jde.
Tak třeba si zakladatelka myslí, že ji to dobře neopálí a může mít více pigmentových skvrn..
Kamarádka v pubertě v době MS když svítilo slunce a bylo horko ven nechodila, potila se hodně a ve vložce se necítila. Prostě ten týden byla zavřená doma a každý věděl, že má své dny.
@pikola píše:
O mám tu fanoušky
Tvoje profilová se opravdu hodí na většinu diskuzí ![]()
A nemá ani mamku, babičku, tetu, kamarádku, prostě nikde blízkou ženu, které by se mohla zeptat.
Spíše je to úchyl, co si dělá dobře.