Mohu se při menstruaci opalovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
1.7.20 08:27
@Žirafa 69 píše:
Tak už ji nechteee, třeba je to nějaká mladá žabka. ;)
Hele, aspoň si nahřeješ podbřišek a třeba to pomůže zmírnit bolest, prostě místo termoforu. ;)

A nemá ani mamku, babičku, tetu, kamarádku, prostě nikde blízkou ženu, které by se mohla zeptat. :zed: Spíše je to úchyl, co si dělá dobře.

• Citovat
  • Upravit
2162
1.7.20 08:30

Na slunicko a denni svetlo NE!!! Riskujes zivot. Nejlepe zatemnit mistnost, zalist pod deku a nevylezat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39822
1.7.20 08:36
@mau-mau píše:
No, na takovou „banalitu“ ;) by se dospělá žena nezeptala, tudíž to bude nějaké bojácné mládě, počítám. Nevadí to samozřejmě, se opalovat při MS, jen asi ten spodní díl plavek bude potřeba nějak ošéfovat, aby nedošlo k protečení :oops:

Taky si myslím.
No jasně, tampon a hotovka. Nebo když (ještě?) nepoužívá, tak určo ne k vodě. Třeba se jen chce opalovat na dvorku, jak já dnes dopoledne (jestli to vedro vydržím ). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 08:52

To je zase chytrých rad, co když se ptá holka, co má jednu z prvních menstruací a nemá se koho zeptat?
Pokud ti je dobře, můžeš dělat prakticky cokoliv. Ja mám ale třeba stavy, kdy se mi motá hlava, je mi špatně a někdy to nedám bez Ibalginu, to bych na slunko určitě nelezla.

• Citovat
  • Upravit
3265
1.7.20 08:54
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevadí když se budu při menstruaci opalovat. Děkuji

Nevadí, ale pozor, mohla by jsi z toho otěhotnět. A hlavně taky nezadělávej na buchty, při menses by ti nevykynuly😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.7.20 09:07

Možná jde slečně o tvorbu pigmentových skvrn, které se často tvoří při opalování v těhotenství. A ty se mohou třeba tvořit i při opalování během MS. Nevím, jen hádám, že o tohle v dotazu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.7.20 12:35

Tak třeba si zakladatelka myslí, že ji to dobře neopálí a může mít více pigmentových skvrn..
Kamarádka v pubertě v době MS když svítilo slunce a bylo horko ven nechodila, potila se hodně a ve vložce se necítila. Prostě ten týden byla zavřená doma a každý věděl, že má své dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
1.7.20 12:48

Vzhledem k dotazu, pro společnost je lepší, že menstruuješ… :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
2.7.20 08:04
@pikola píše: