Moje dcera 14 let

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14006
2.1.20 22:58

Hele, o mne je tu známo, ze jsem mekka matka..
ale 14-tilete dceři bych nedovolila spat s klukem v JEDNE MISTNOSTI..Protoze se muze stat pruser..Nyní dceru netrestej, nekric, promluv si s ni..

Nyní mam 16-tiletou dceru, ma kluka, v 16-ti bych jí to dovolila, ale stejne pres noc u nas nikdy zatim nebyl..

• načítám...
Katchulina
2.1.20 23:02
@_.Emilyyy píše:
ale 14-tilete dceři bych nedovolila spat s klukem v JEDNE MISTNOSTI..Protoze se muze stat pruser..Nyní dceru netrestej, nekric, promluv si s ni..Nyní mam 16-tiletou dceru, ma kluka, v 16-ti bych jí to dovolila, ale stejne pres noc u nas nikdy zatim nebyl..

Přesně, v 16 s tím nemám problém, ale ve 14 ani náhodou. To by u nás tedy neprošlo a to jak z mé tak z manželovo strany o to více, to ani náhodou. Ani by nás nenapadlo něco takového dovolit, když je dítě pod zákonem.

• Upravit
2707
2.1.20 23:13
@_.Emilyyy píše:
ale 14-tilete dceři bych nedovolila spat s klukem v JEDNE MISTNOSTI..Protoze se muze stat pruser..Nyní dceru netrestej, nekric, promluv si s ni..Nyní mam 16-tiletou dceru, ma kluka, v 16-ti bych jí to dovolila, ale stejne pres noc u nas nikdy zatim nebyl..

Tak na tvůj názor jsem byla zvědavá :) Tak jsi mě uklidnila, že bys to nedovolila ani ty :mrgreen:

• načítám...
4152
2.1.20 23:14

Neumim si predstavit, ze bych kdy neco podobneho mame navrhla v tomto veku. Jeste jste jim k tomu mohli svitit. Proste to k tomu veku patri libat se pred vchodem, touzit, ale jit spat domu.

• načítám...
1776
2.1.20 23:17

Erotická povídka se na amatérech nechytla, tak to zkoušíš na vypatlaných maminách? :lol: Slabota, ještě potrénuj

• načítám...
Anonymní
2.1.20 23:22
@mrazik6 píše:
Erotická povídka se na amatérech nechytla, tak to zkoušíš na vypatlaných maminách? :lol: Slabota, ještě potrénuj
:potlesk:
  • Upravit
14006
2.1.20 23:25
@123Soňa píše:
Tak na tvůj názor jsem byla zvědavá :) Tak jsi mě uklidnila, že bys to nedovolila ani ty :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
1671
2.1.20 23:40

Vy si opravdu myslite, ze kdyz zakazete spat dvema ctrnactiletym spat v jedne mistnosti, ze jim tim tim zabranite mit spolu sex? Tak to udelaji jinde. Tazatelka si muze promluvit s dcerou o tom, ze je to zakazane a jake by to mohlo mit nasledky - pravni i jine. Ale neocekavam, ze by to vedlo k tomu, ze spolu soulozit prestanou.

• načítám...
2707
2.1.20 23:50
@Leni_2019 píše:
Vy si opravdu myslite, ze kdyz zakazete spat dvema ctrnactiletym spat v jedne mistnosti, ze jim tim tim zabranite mit spolu sex? Tak to udelaji jinde. Tazatelka si muze promluvit s dcerou o tom, ze je to zakazane a jake by to mohlo mit nasledky - pravni i jine. Ale neocekavam, ze by to vedlo k tomu, ze spolu soulozit prestanou.

Tak to si samozřejmě nemyslím, že jim zabráním v sexu. Ale tak padlá na hlavu, abych jim k tomu vytvářela ideální podmínky, fakt nejsem. A taky si neumím představit, že bych manželovi zatajovala, že vím, že dceruška š. kala v pokojíčku ;)

• načítám...
4367
2.1.20 23:57

Tak i když je tohle vymyšlený, tak autor/ka je vymastena už jen tím, že ji něco takového ho napadá…

• načítám...
1671
2.1.20 23:58

@123Soňa Proc padla na hlavu? Alespon to udelaji v klidu a daji si pozor na to, aby spravne pouzili kondom a nedoslo nekde v garazi pri rychlovce k nehode. Oni by to mohli udelat dokonce i bez kondomu („aby ho nasi nahodou nenasli a nebyl prusvih“). Ja doufam, ze sex sveho ctrnactileteho ditka nebudu muset nikdy resit, ale na hlavu mi ta situace neprijde.

• načítám...
2707
3.1.20 00:03

@Leni_2019 Ok, máme jiný názor, já bych čtrnáctileté dceři k tomu požehnání nedala. Ani kdyby jí bylo patnáct. :mavam:

• načítám...
298
3.1.20 01:50

@klobinka taky jsem ráda, že mám syna 8o

• načítám...
Kattynka000
3.1.20 02:52

Doporučuji ti udělat to samé, co udělala máma ve 14 mě, když mě nacapala v tom nejlepším s tehdejší „velkou láskou“. Propleskni ji, zabav mobil, do školy, ze školy ihned domu a v 15 ji vezmi pro antikoncepci. Já tehdy slizla takovou, že se divím, že mám všechny zuby a dneska jsem za to vděčná, stejně jako za ty galeje, co jsem pak měla. 8o Jinak ano - selhala si, totálně, protože tohle dovolit 14lete holce? Aby ses za pár týdnů nedivila, až zjistíš, že budeš babička. A říct mi moje dcera, že potřebovala uspokojit, tak ji vlepim takovou, že ji to uspokojení rychle přejde :pocitac: Uvedomujes si, že je pod zákonem a že když se ten frajer někde pochlubí, tak jak by, tak jeho rodiče můžete mít hezké opletacky se socialkou? :kytka:

• Upravit
74217
3.1.20 08:40

Dikusi zalozil bud pubertak (nudi se p prazdninach), troll nebo uchyl.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová