Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nevěřím, ty musis byt troll. Dejme tomu že budu dělat že ti věřím, kolik ke klukovi?
Ne nadarmo se vykládá vtip, že draci, co jedli pouze sedmnáctileté panny poslední dobou vychcípali hlady. Normální to je jak pro koho. Pro tebe, která víš, že sex v rukou puberťáků je dost nebezpečná zbraň a co všechno se může stát, to normální není. Pro kluka, kterej je chodící testosteron a holku, která na něj hledí jak na svatej obrázek (a myslí si, že on má všecko pod kontrolou) to normální je. Pravda je jako obvykle někde uprostřed.
@lachtanice86 píše:
Nevěřím, ty musis byt troll. Dejme tomu že budu dělat že ti věřím, kolik ke klukovi?
Je mu 14let.
@lachtanice86 píše:
Pokud je to pravda, normální ve 14 to rozhodně není. Je pod zákonem.
Ano, pokud Ti prijde normalni nechat 14letou holku spat s klukem v jedne posteli, tak ano, to co tam pak spolu delali je naprosto normalni.
Noo, jako ve 14ti by se nemelo, jenze… Dnesni mladez uz to tak bohuzel ma, ze zacina se vsim brzo. Ale nedivim se, matka ze me teprve bude a neumim si to predstavit. Jeste ze cekam kluka, jenze ono to muze bejt v blede modrym
![]()
Určitě, hlavně ta část, jak 14 letá dcera řekne matce že potřebovala uspokojit, je velmi důvěryhodná. Tak snad příště ![]()
@AnneElliot píše:
A co jsi čekala, když jsi je nechala spát v jednom pokoji?
no nevěděla jsem co mám čekat. Myslela jsem že mám slušnou dceru! A nikdy by mě nenapadlo tohle
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Maminy, jsem tu nová. A úplně nevím jak to funguje tak předem se omlouvám. Potřebovala bych poradit s mojí dcerou je jí 14 a má kluka, já se tomu nebráním ale myslím si že na její věk co dělají je už hodně. Moje dcera přišla asi před 4 měsíci jestli u nás muže její kluk spát dovolili jsme jí to pod jednou podmínkou bude spát ale v jiném pokoji než ona a jí se to nelíbilo že prej si muže spát doma. Tak jsem s manželem povolili a spali v jednom pokoji vedle sebe na posteli.. první přespání bylo v pohodě ale to druhý bylo hrozný. Dcera ví že chodíme spát s Manželem brzo kvůli práci tak si počkali někdy do půl 3 do rána. Šla jsem je zkontrolovat co tam dělají a jestli je všechno v pohodě! A najednou slyším vzdychaní dcery a kluk na ní mluvil chceš to rychleji! Nevěděla jsem co mám dělat přemyslela jsem o tom celou noc
tak jsem si s dcerou ráno sedla a povídali jsem si a ptala jsem se jí co spolu dělali že jsem je asi slyšela ona na to odpověděla že potřebovala uspokojit. Trochu jsem se zalekla
. Po měsíci jsem u ní našla kondomy a gel..!
Maminky je to v tomhle věku normální?