Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aletheia píše:
Určitě, hlavně ta část, jak 14 letá dcera řekne matce že potřebovala uspokojit, je velmi důvěryhodná. Tak snad příště
A pak jeste ta cast, kdy matka po dcerine odpovedi misto facky hleda radu na internetu…
MMCH, slusnou dceru by nejspis nenapadlo se na neco vubec takoveho ptat a zvat si toho chlapce domu na spani…
Tak oni bohužel nepotřebují tvoje povolení, aby to dělali, takže nebejt to u vás a v noci, pravděpodobně by to stihli odpoledne po škole u vás nebo u něj doma, nebo by do školy nesli, to je možností. Já teda začala taky brzo, v 15, ale dřív by mě to fakt nenapadlo, prostě jsme se báli, je to trestný a měli jsme respekt. Jo a fakt to nebylo ani u jednoho z rodičů doma. Zpětné, byla jsem mladá a blbá no.
Holce bych vysvětlila, že je to trestnej čin, poučila ji o antikoncepci a doufala no. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to je v pohodě. 14 a 14 = mladistvá nerozvážnost, 15 a 15 je taky v pořádku, 14 a 15 je už trestný čin.
![]()
@klobinka píše:
Noo, jako ve 14ti by se nemelo, jenze… Dnesni mladez uz to tak bohuzel ma, ze zacina se vsim brzo. Ale nedivim se, matka ze me teprve bude a neumim si to predstavit. Jeste ze cekam kluka, jenze ono to muze bejt v blede modrym![]()
Dnešní mládež? Ne, ta v průměru začíná se sexem později než generace před ní. Ale výrazně se rozjely odchylky od toho průměru.
Nezlobte se na mě, ale nechat spát čtrnáctiletý pár v jedné posteli je totální zhovadilost. A jde to na triko rodičů.
A podotýkám, že mám tuhle věkovou kategorii doma - 12, 14 a 16, tak fakt vím, co říkám.
@Anonymní píše:
no nevěděla jsem co mám čekat. Myslela jsem že mám slušnou dceru! A nikdy by mě nenapadlo tohle
Ježíš prober se…14 letá dcera se kterou mlátí hormony a především s klukem ti přitáhne kluka do postele před tebou a ty jsi ke všemu svolná ![]()
Jedna věc je když to dělají na tajnacku ale tobě to prakticky dělali před očima a ještě pod hranicí 15 let.
A co na to tatínek?
U nás by takováhle „návštěva“ neprošla ani z mé strany, natož ze strany manžela. Je jasný, že oni si to udělají, jak potřebuji, ale proč je v tom dobrovolně podporovat?
@Anonymní píše:
no nevěděla jsem co mám čekat. Myslela jsem že mám slušnou dceru! A nikdy by mě nenapadlo tohle
@Anonymní píše:
A co na to tatínek?U nás by takováhle „návštěva“ neprošla ani z mé strany, natož ze strany manžela. Je jasný, že oni si to udělají, jak potřebuji, ale proč je v tom dobrovolně podporovat?
Vím jsem blbá ale vždycky jsem svojí dceři vyhověla jak chtěla. A manžel ten měl proti tomu hodně věci a upozorňoval je před spaním.
@Anonymní píše:
Vím jsem blbá ale vždycky jsem svojí dceři vyhověla jak chtěla. A manžel ten měl proti tomu hodně věci a upozorňoval je před spaním.
Gratuluji, třeba se poštěstí a za chvilku budeš babička.
Myslím že je to troll. A jestli ne, tak bych jim spolu nocleh nedovolila, na to má ještě čas.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat