Moje dcera je lesba

Anonymní
8.6.20 14:27

Moje dcera je lezba

Dobrý den, předem bych chtěla podotknout že nechci nikoho z homosexuální komunity nějak urazit. Je to nedávno co mi dcera (20) oznámila že je lezba. Pro mě to byl obrovský šok, nikdy bych to do dcery neřekla. Vím že bych měla mít radost že dcera našla odvahu a řekla mi to. Ale mně to dost trápí, manžel o tom ještě neví mám strach jak bude reagovat. On i celá jeho rodinná jsou silné věřící, a tohle by pro ně mohl být velký problém. Zatím jsem to nikomu neřekla, tak si potřebuji špiše s někým promluvit. Budu ráda za každý příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
8.6.20 14:28

Pise se lesba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:30

@markytka3 pardon překlep

• Citovat
  • Upravit
37136
8.6.20 14:30

Lepší být lesba, než neumět napsat správně jedinou větu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.20 14:31

No, tak rodinka dostane možnost předvést, jak miluje bližního svého… ;)

• Citovat
  • Upravit
910
8.6.20 14:32

Už je dost velká, určitě sama ví, že to s otcovou stranou rodiny nebude mít jednoduché. Promluvila bych si především s ní a hlavně bych stála na její straně, ať se děje cokoli. Jako chápu, že je to šok, ale pořád je to tvé dítě? Na vašem vztahu by to nemělo nic změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.6.20 14:33

Problém to pro ně být může, ale stejně s tim nic nenadělají, tak to budou muset překousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.6.20 14:40

No a co? Tak snad ji podporite a pozvete i s partnerkou na obed.Nic na tom neni.
Treba ma nevyhranenou orientaci a jeste se zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
8.6.20 14:49
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem bych chtěla podotknout že nechci nikoho z homosexuální komunity nějak urazit. Je to nedávno co mi dcera (20) oznámila že je lezba. Pro mě to byl obrovský šok, nikdy bych to do dcery neřekla. Vím že bych měla mít radost že dcera našla odvahu a řekla mi to. Ale mně to dost trápí, manžel o tom ještě neví mám strach jak bude reagovat. On i celá jeho rodinná jsou silné věřící, a tohle by pro ně mohl být velký problém. Zatím jsem to nikomu neřekla, tak si potřebuji špiše s někým promluvit. Budu ráda za každý příspěvek.

Asi těžko ovlivní jak se zachová okolí… Ale můžeš ovlivnit jak se zachovat ty. Až to vstřebá, tak ji podpoř. Je to pořád ten stejný člověk, tvoje dítě které miluješ a ona evidentně tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:49

Když to budu brát podle bratra a jeho syna, tak je šance, že to nějak bude tolerovat. Synovec je na kluky. Přiznal se na „ksichtoknize“. Bratr je homofob jak vyšitej. Aktuálně tvrdí, že syn je ostudou rodiny, ale co jiného nadělá (a to je nervák jako hrom). Synovec je na škole a bydlí doma. Jak to bude dál až kluk skončí studia, nevím. Bratr se chová jako hulvát tak jako tak.
Pokud se nejedná o vážný vztah, tak bych to řekla maximálně manželovi. Širší rodinu bych do toho nezatahovala. Stejné by to bylo ale s přítelem. Když se rodina bude ptát. Tak buď jsem zadaná nebo single. ;) :P
Anonym kvůli údajům z rodiny.

@Janli, tím jsi mi připomněla moji babičku a živě jsem si představila její reakci. Poprskala jsem si monitor. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.20 14:51

@Kriss Tina lepší neumět napsat jednu věc správně, než si zvyšovat ego na někom kdo si potřebuje normálně popovídat a ne poslouchát nějaké blbé kecy o jednom pismenu 8).

• Citovat
  • Upravit
2653
8.6.20 14:52

Chapu rozcarovani. Neni to asi ani tak o tom prostem faktu, ze je na holky, ale o konsekvencich, ktere to s sebou nese. A na to myslim zakladatelka narazi. Temi hsou hlavne velmi ztizena cesta k vlastnimu diteti, takze velka nejistota pro zakladatelku ohkedne vnoucat, ztizena socialni realita kvuli mozne nezadouci pozornosti a reakci ze strany okoli…tez bych z toho neskakala do stropu, ale je fajn, ze dcera udelala ten coming in/coming out, takze svou jinakost prihala a dokaze to uz ventilovat ven. To je pro jeji dusevni pohidu velmi dulezite, nebala bych se o ni a podporila ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
8.6.20 14:52

No, tak to může být hodně husté…mám dva kamarády homosexuály původem z Polska. Ani jeden ve své vlasti nežije…proč asi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:53

@BaMaK tak já jsem jí už podpořila a budu podporovat. Ale je to pro mě šok, mám strach jak bude reagovat okolí

• Citovat
  • Upravit
Uslava
8.6.20 14:56
@Kriss Tina píše:
Lepší být lesba, než neumět napsat správně jedinou větu 8)

To je fakt tragédie. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová