Moje holka vypadá jako kluk

Anonymní
4.4.13 11:21

Moje holka vypadá jako kluk

Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale trošku mě to trápí a trošku se stydím, že to vůbec řeším. Máme roční dceru, která je skvělá, chytrá, roztomilá a moc jí miluju, akorát zkrátka od malička vypadá - už jako miminko vypadala - jako kluk. Nevadí mi, když si to pletou cizí lidi, to chápu. Ale čím dál víc mě štvou poznámky i od mých kamarádek, že vypadá jako hezkej klučík atd. Navíc moje dvě nej kamarádky mají taky roční holky a ty fakt vypadají jako holčičky. Já sama jsem byla v dětství holčička „jako z reklamy“ (pak to nějak zmizelo, hehe), manžel byl taky krásný dítě. A já se nějak neumím srovnat s tím, že to bude mít třeba naše holka těžší… Mně se hrozně líbí, akorát se bojím blbejch řečí od okolí. Asi potřebuju profackovat, mám zdravý milovaný dítě a honí se mi hlavou takový kraviny :oops: tak prosím do mě!!! dík…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102060
4.4.13 11:23

Hele, mě si s klukem pletli ještě v 15ti… no a co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 11:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale trošku mě to trápí a trošku se stydím, že to vůbec řeším. Máme roční dceru, která je skvělá, chytrá, roztomilá a moc jí miluju, akorát zkrátka od malička vypadá - už jako miminko vypadala - jako kluk. Nevadí mi, když si to pletou cizí lidi, to chápu. Ale čím dál víc mě štvou poznámky i od mých kamarádek, že vypadá jako hezkej klučík atd. Navíc moje dvě nej kamarádky mají taky roční holky a ty fakt vypadají jako holčičky. Já sama jsem byla v dětství holčička „jako z reklamy“ (pak to nějak zmizelo, hehe), manžel byl taky krásný dítě. A já se nějak neumím srovnat s tím, že to bude mít třeba naše holka těžší… Mně se hrozně líbí, akorát se bojím blbejch řečí od okolí. Asi potřebuju profackovat, mám zdravý milovaný dítě a honí se mi hlavou takový kraviny :oops: tak prosím do mě!!! dík…

můj syn zase vypadá jako holčička :mrgreen: už od miminka mi každý říkal, že mám krásnou dceru :mrgreen: vůbec to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.4.13 11:24

Myslim, ze je jeste malinka na to delat nejake zavery. Jo, v 15 letech uz bych se tim vazneji treba zabyvala ale ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.4.13 11:25
@j.a.n.i1 píše:
Hele, mě si s klukem pletli ještě v 15ti… no a co ;)

A ted? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 11:25
@MaminkaMartinka píše:
můj syn zase vypadá jako holčička :mrgreen: už od miminka mi každý říkal, že mám krásnou dceru :mrgreen: vůbec to neřeším

to je on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.4.13 11:26

Já mám opačný problém, syn má krásné blond vlásky a jemný obličejík a pletou si ho s holčičkou, i když je v maskáčové kombinéze. Já to hážu za hlavu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

Neboj, od roka se ještě tolikrát změní, že to fakt nemá smysl řeši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867

@MaminkaMartinka
Protoze ma delsi vlasky. Ale je to proste zlaticko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.4.13 11:27

Teď bych to opravdu neřešila. Já byla jako dítě taky jako kluk, vlasy nakrátko, chodila jsem v kalhotách, kamarádila se s klukama. Ještě ve 12 letech mě oslovovali chlapče! Pak mi narostly prsa, boky, nechala jsem si dlouhé vlasy a od té doby si mě tedy s klukem opravdu nikdo neplete :lol: Naopak, všichni mi tvrdí, že jsem vyloženě ženský typ. Já třeba takové ty přeslazené holčičky, celé v růžovém ani nemusím. Kdybych měla někdy holku, tak si vyloženě přeju, aby byla spíš víc klučíčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 11:28
@_BBQ_s píše:
@MaminkaMartinka
Protoze ma delsi vlasky. Ale je to proste zlaticko. :palec:

děkujííí :kytka: všechno oblečení mívá modré a oni stejně řeknou princezno :mrgreen: já se tomu směju a hážu to za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.13 11:29

Tak u ročního dítěte bych to fakt neřešila, na závěry je rozhodně brzy, jak bude holčička nakonec vypadat, je zatím ve hvězdách, tak proč se tím trápit. Já byla taky holka jako z reklamy a když mě tatík v 8.třídě nechal sjet na ježka, tak jsem od té doby taky byla taky krásný kluk. :mrgreen: A mimochodem - syn je kluk jako buk a stejně občas slyším, že mám krásnou holčičku - samozřejmě navlíklou v modrým od hlavy k patě a s autíčkem v ruce. :mrgreen: Zkrátka vždycky bude někdo, kdo si to tvoje dítě splete s opačným pohlavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.4.13 11:31

Buď v klidu, mě se s klukem spletla jedna ženská ještě ve 23 letech. Tykala mi a říkala mi chlapče :mrgreen: Tehdy jsem měla vlasy 2 cm a volné oblečení… A pak jsme byli s přítelem na rande, tak nějaký důchodce na nách opovržlivě hulákal: Že se nestydíte, hoši :mrgreen:

Teď mému synovi říkají, že je hezkounká holčička. Všichni. Slyším to denně, od cizích i známých a je jedno, co má na sobě. Neřeším.

• Citovat
  • Upravit
3140
4.4.13 11:32

V roce vypadá většina holčiček jako kluci. Ne každý má štěstí na ohřívené dítě a bez těch dlouhých vlasů se to těžko pozná. Jestli jsi na ty poznámky citlivá, tak ji oblíkej vyloženě jako holčičku, nech ji píchnout ouška a řeči ustanou (tedy většina z nich.) A podoba, ta se ještě bude měnit, než nastoupí do školky, bude z ní krásná holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.4.13 11:32

Ony stejně většinou ty holčičky, které vypadají v dětství jako princezny, nakonec do krásy moc nevyrostou. Vidím to u svých spolužaček ze základky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí