Mimi se mě bojí

3
4.4.13 09:02

mimi se mě bojí

Nazdárek maminy,
chtěla jsem se vás zeptat zda se vám někdy stává, že se vás vaše miminko bojí. Mám 3 a půl měs. dceru a docela často se nám stává, že když se nad ní skloním já a nebo někdy manžel, tak dostane hotový hysterčák. U manžela bych to pochopila, přece jenom je s ní méně, ale u mě??? :nevim: Docela mě to mrzí. Jako by se mě zlekla, či co. Přitom na ni stále mluvím a když k ní jdu tak vždy tak aby viděla a slyšela, žádné nečekané objevení se z poza rohu… přitom se k ní skloním usměju se a je to tady, náhle makový rohlík a spustí řev…třeba i při přebalování, je v poho, ale jakmile se nakloním nad ní a usměju se, nebo se ani neusměju, začne plakat. Docela jsem z toho špatná, že děsím vlastní dítě a to nejsem teda vzhledově žádný zjev 8o. U první dcery toto vůbec neznám… :think:
předem díky za vaše postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
4.4.13 09:11

@elisabeth no já nevím, třeba jí zacláníš ve výhledu :lol: mě se tohle stalo když po delší době přijel přítel ze zahraničí..přítel je černoch a ona jak ho uviděla tak spustila hysterák jak by jí na nože brali..se ho asi lekla bubáka :lol: ale další den už ok.. :lol: a když se nad ní skloní někdo cizí tak neřve? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.13 09:16

No právě, že neřve, fakt je to asi nějaká rarita, přitom se opravdu chovám tiše, nedělám nějaké prudké pohyby apod. ale jen si představ tu situaci…mimi leží v křesílku ty sedíš vedle něj a povídáš mu, pak se nad ním skloníš usměješ se chceš pohladit ale nepohladíš, jelikož na tebe hodí ustrašený pohled, jako by tě nepoznávalo a začne řvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.4.13 09:18

No moje mala se neboji me, ale plysaku s oblicejem. Kdyz je na brisku, tak celkem v pohode, ale kdyz lezi na zadickach a ja ji toho plysaka ukazu jakoby nad oblicejem, tak se boji. Prijde mi to, ze si mysli, ze na ni spadne, nebo tak neco. Tak jestli to neni spis v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.4.13 09:27

No mě to přijde normální.. Představ si jak musí být ten tvůj obličej z jejího pohledu obrovský, když se nad ní nakláníš.. Dělala bych to co nejméně - však časem přijde na to, že předměty, které jsou blíž jsou větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.13 09:31

Víš ona to udělá, ikdyž třeba ležíme vedle sebe. nakojím, ona je spokojená a žvatlá, ale pak se na mě jakoby podívá opravdu tím pohledem, jako že mě nepoznává a žalostně se rozbrečí, až když jí přitisknu k sobě a začnu s ní pochodovat a mluvit na ni, se uklidní, ale jakmile s ní zase navážu oční kontakt, přitom jí mám stále v náruči, zas se vše opakuje. Si připadám jak nějaká zlá macecha, nebo člověk se špatnou aurou karmou či cokoliv jiným. Přitom jí fakt miluji, nenechávám plakat a vyhovuji téměř okamžitě všem jejím potřebám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.4.13 09:34

A nemuze ji neco bolet, nebo tak? A kolikrat za den to treba udela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.4.13 09:38

@elisabeth a nejsi třeba občas namalovaná nebo nemáš jinak vlasy? já si pamatuju když jsme byli malí a mamka se šla ostříhat ke kadeřnici a když přišla tak můj mladší brácha strašně brečel a řval že chce maminku, protože jí nepoznával..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
4.4.13 10:45

@elisabeth malý mi tohle občas dělal, když jsem se k němu naklonila s turbanem na hlavě po umytí vlasů nebo maskou na obličeji (byla jsem nejspíš za bubáka). Prostě se toho lekl. Určitě to přejde. Teď když je větší a já přijdu s turbanem, tak se tomu hrozně směje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
4.4.13 12:47

@elisabeth
Jestli neni nejak pretažená.. Moje mala si třeba se mnou hraje a povida a pak už toho ma asi dost, tak odvrátí zrak a kouka bokem a už se nechce na nic koukat ani na mě ani na hračky. Ma 12tydnu.
@syselinka
Mas naprosto nadherny dite!!! Michany jsou vzdycky nejhezci. Muj manzel je Arab, tak jsem se tesila, ze holka bude sneda a zatim nic, tmavy vlasky ji slezly a oci ma sedozeleny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.4.13 16:31

@randr děkuju, no malá když se narodila měla stejnou barvu kůže jako já a tmavě modré oči, tak jsem taky byla zklamaná, ale během pár týdnů jí zhnědly oči i pleť takže už jen kudrnaté vlásky a bude to mulatka jak se patří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí