Moje holka vypadá jako kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
4.4.13 12:06

Malá do roka, i více něměla žádné vlasy jen takové nic chmýří..jako nevypadalo úplně jako kluk, ale..měla jemné rysy a naušnice, tak že si ji nepletli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
4.4.13 12:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale trošku mě to trápí a trošku se stydím, že to vůbec řeším. Máme roční dceru, která je skvělá, chytrá, roztomilá a moc jí miluju, akorát zkrátka od malička vypadá - už jako miminko vypadala - jako kluk. Nevadí mi, když si to pletou cizí lidi, to chápu. Ale čím dál víc mě štvou poznámky i od mých kamarádek, že vypadá jako hezkej klučík atd. Navíc moje dvě nej kamarádky mají taky roční holky a ty fakt vypadají jako holčičky. Já sama jsem byla v dětství holčička „jako z reklamy“ (pak to nějak zmizelo, hehe), manžel byl taky krásný dítě. A já se nějak neumím srovnat s tím, že to bude mít třeba naše holka těžší… Mně se hrozně líbí, akorát se bojím blbejch řečí od okolí. Asi potřebuju profackovat, mám zdravý milovaný dítě a honí se mi hlavou takový kraviny :oops: tak prosím do mě!!! dík…

Pripadá mi skoro to riešiť v roku… A vlastne, čo sa na tom dá riešiť? Akurát jej môžeš nechať dlhé vlásky a do nich hodiť ružovu sponku… :nevim:
Neboj, ono sa to zmení, a po puberte z nej bude žena či chceš, alebo nechceš ;)

• Citovat
  • Upravit
10142
4.4.13 12:07

Ted bych to neřešila, ono to bude poznat :kytka:
my máme holku, chováním kluk, takže říkám, že máme kluka s buchtou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.4.13 12:07

Na kluky se taky ptali jestli jsou holčičky, celí v modrém.

Noooo beru to jako folkór :roll: a na tvém místě bych to vůbec neposlouchala :kytka:

(říká ta, co nesnáší růžovou, ehm)

A ještě, neřeš to před ní, děti hodně vycítí, aby z toho neměla trauma, že se mamince nelíbí :roll:

Opravdu je to tvé dítě a nikomu nic do toho není, at´si myslí co chtějí, je to jejich problém. :cert:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.4.13 12:09
@Weru píše:
Dcera taky vypada trochu jako kluk: :mrgreen:. Neresim to. Ted jak ji narostly vlasky, tak uz je vic holcici. Ale nejvic me dostala prodavacka, kdyz se me zeptala jak se ten chlapecek jmenuje. Dcera mela saty a celenku, sice ne na hlave, ale v ustech, ale i tak… Navic jsem vybirala holcici obleceni. :lol:
Bud byla slabomyslna nebo mi to rekla schvalne. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: byla momentálně zaostalá :mrgreen:

Jo, tohle se nám také stává. Zrovna minulý týden mi soused povídal, jakého máme krásného chlapečka - malá seděla v kočárku v růžovém fusaku, na hlavě růžovou beranici a bundu se srdíčky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.4.13 12:11
@MaminkaMartinka píše:
to je on
:lol: no já si právě říkala u tý fotky, že ta holka vypadá jak kluk :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.4.13 12:12
@cilly píše: :mrgreen: :mrgreen: byla momentálně zaostalá :mrgreen:Jo, tohle se nám také stává. Zrovna minulý týden mi soused povídal, jakého máme krásného chlapečka - malá seděla v kočárku v růžovém fusaku, na hlavě růžovou beranici a bundu se srdíčky. :mrgreen:

No asi ano. Prej nevidela nausnicky. Pritom tam byla s kamaradkou a jeji dcerkou a ta taky nevypadala moc „holcickovsky“ :mrgreen:, ale nausnice mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@cilly píše: :mrgreen: :mrgreen: byla momentálně zaostalá :mrgreen:Jo, tohle se nám také stává. Zrovna minulý týden mi soused povídal, jakého máme krásného chlapečka - malá seděla v kočárku v růžovém fusaku, na hlavě růžovou beranici a bundu se srdíčky. :mrgreen:
:lol: Oni to delaji schvalne :mrgreen:, jinak to nevidim :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@berry4 píše: :lol: no já si právě říkala u tý fotky, že ta holka vypadá jak kluk :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.4.13 12:14

Zakladatelko, neboj ona se vyloupne, kolem toho roku to u dětí je většinou o oblečení a náušnicích než o rysech ve tváři :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6865
4.4.13 12:15

@MaminkaMartinka tyjo krasnej klučík, s ním si teda ještě v pubertě asi užijete co se holek týče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
@Weru píše: :lol: Oni to delaji schvalne :mrgreen:, jinak to nevidim :mrgreen:

To si taky říkám. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

@MaminkaMartinka taky vidím navzdory vlasům na fotce kluka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26093
4.4.13 12:16

Když o tom tak přemýšlím, tak z cizích lidí mladšího prcka většina oslovuje jako holčičku… :think: V obchodě říkala nějaká holčička „tatí, ta holčička má na hlavě velikou bouli“ :mrgreen: A obato není holčička a bouli na hlavě taky nemá… :lol: :mrgreen:

Nevim, kde na to ti lidi choděj… Staršího prcka se na dnu otevřených dveří ve školce jedna holčička ptala, jestli je holka nebo kluk… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 12:18
@brumi píše:
@MaminkaMartinka tyjo krasnej klučík, s ním si teda ještě v pubertě asi užijete co se holek týče :D

to je mi jasné, on už teď začíná, když vidí holky :mrgreen: hned k nim utíká a prý ahoj kuku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí