Moje holka vypadá jako kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
4.4.13 14:09
@paola white píše:
Mému chlapečkovi zase všichni říkají, že je krásná holčička. Nikomu nevadí že je celý v modrém, dokonce jednou mu to řekla nějaká paní a to měl na sobě tričko NEJSEM HOLKA :lol:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.13 14:40

@Billi :mrgreen: :mrgreen:

@gabriela82 :mrgreen: ale v tom jsem nevinně… Kadeřnice si zlomila nohu, já mu chtěla zastřihnout ofinu, aby mu nelezla do očí… :-D a on pak v nestřeženým okamžiku čmajznul nůžky a upravil to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.4.13 14:50

@kate02 že se nestydíš! Svádět to na nevinné dítě! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.13 14:51
@gabriela82 píše:
@kate02 že se nestydíš! Svádět to na nevinné dítě! :P

Nevinné dítě? Kde? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.4.13 14:57
@gabi.design píše:
Tak u ročního dítěte bych to fakt neřešila, na závěry je rozhodně brzy, jak bude holčička nakonec vypadat, je zatím ve hvězdách, tak proč se tím trápit. Já byla taky holka jako z reklamy a když mě tatík v 8.třídě nechal sjet na ježka, tak jsem od té doby taky byla taky krásný kluk. :mrgreen: A mimochodem - syn je kluk jako buk a stejně občas slyším, že mám krásnou holčičku - samozřejmě navlíklou v modrým od hlavy k patě a s autíčkem v ruce. :mrgreen: Zkrátka vždycky bude někdo, kdo si to tvoje dítě splete s opačným pohlavím.

Toto isté mi spravil otec ale už asi v 5. triede na zš :lol: :lol: nikdy mu to nezabudnem, pretože sa hneď na druhý deň za to so mnou rozišiel chlapec!!! :pocitac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.4.13 15:04

My máme kluka a také hodně lidí se domnívá, že máme holčičku, přestože i oproti jiným klukům má docela robustní postavu a ruce jako lopaty…
Jinak o mě si také mysleli, že jsem chlapeček do cca 13 let. Lidé mi říkávali třeba, ale chlapečku, otvírají až od jedné… No a věř, že pak jsem si užila atraktivity více než dost ;) Až bude třeba, tak to přijde. Na poznámky přátel se vykašli. Prostě to jednou někdo řekl a oni to přijali jako fakt. Je to jako nálepka. Jednou ji někdo někam přilepí a pak nějaký čas trvá, než se ji podaří odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pphh
4.4.13 15:25

Mě si taky pletli s klukem - od malička do nějakejch 26 let - no pak sem otěhotněla tak už sem byla ženská :mrgreen: teď pořád vypadám jak ženská ale mám 25 kilo nahoře - zase bych se vrátila do těch dob a kil kdy mi říkali že jsem krásnej kluk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14856
4.4.13 15:30

Ja to obcas taky resim, dcera nemela v roce skoro zadne vlasy, navic nema nausnicky, taky se s ruzovou nepretrhnu, jeden kousek vzdycky ma, ale treba klucici kalhoty. Taky se me lidi furt ptaj a me to stve. Ted ma aspon mikado, ale treba v zimnim vypada furt jako kluk, je to i trochu oblecenim, az bude leto, bude nosit saticky.

@Gladys u chlapecku si nejak neumim predstavit nerozlisovani motivu, co jim prosimte davas? Jako Sofii klidne nacpu tricko s McQueenem, pac ho ma rada, ale synovi bych kyticky, srdicka a hello kitty teda neoblekla :mrgreen:

a abych byla uprimna, tak se mi dlouhe vlasy na chlapeccich nelibi, fakt vypadaji jak holcicky :nevim:

syn ma huste rasy a bude vzdy na jezka…i kdyz, nez mu ta pleska odroste, to bude trvat. On teda vypada jak kluk i tak mi prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.4.13 15:33

@tessy asi necelta to nejsem…s dcerou jsem kupovala boty, mela sede tricko s ruzovou botou a napis neco o holcice a prodavacka automaticky donesla klucici :zed:

nebo jednou jedna baba resila co Sofinka vlastne je, ze oblecena je napul - jasne ruzovy svetr se srdicky, a sede dziny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poto1
4.4.13 15:33
@MaminkaMartinka píše:
to je on

ještě, když mu necháte dlouhé vlásky, tak to tím jen podpoříte :lol: :palec:
já bych to ale neřešila.

• Citovat
  • Upravit
26093
4.4.13 15:37
@suik píše:
Ja to obcas taky resim, dcera nemela v roce skoro zadne vlasy, navic nema nausnicky, taky se s ruzovou nepretrhnu, jeden kousek vzdycky ma, ale treba klucici kalhoty. Taky se me lidi furt ptaj a me to stve. Ted ma aspon mikado, ale treba v zimnim vypada furt jako kluk, je to i trochu oblecenim, az bude leto, bude nosit saticky.

@Gladys u chlapecku si nejak neumim predstavit nerozlisovani motivu, co jim prosimte davas? Jako Sofii klidne nacpu tricko s McQueenem, pac ho ma rada, ale synovi bych kyticky, srdicka a hello kitty teda neoblekla :mrgreen:

a abych byla uprimna, tak se mi dlouhe vlasy na chlapeccich nelibi, fakt vypadaji jak holcicky :nevim:

syn ma huste rasy a bude vzdy na jezka…i kdyz, nez mu ta pleska odroste, to bude trvat. On teda vypada jak kluk i tak mi prijde.

tak mně se třeba kluci ostříhaní na ježka nelíbí… :nevim: Takže tomu se fakt bráním a nechávám prcka stříhat jen nůžkama a tak, aby to měl malinko delší…

No a mladšímu jsem zatím jen dvakrát ustřihla kus ofiny u ohně, protože tam mu ty vlasy rostou víc… :-D a nevim, jak to vymyslime potom… Asi počkám, až doroste do věku, kdy se nechá v klidu ostříhat nůžkama… :think: protože mu chci vlasy taky nechat delší, aby mu to krylo ten oheň aspoň trochu… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.4.13 15:48
@_BBQ_s píše:
A ted? :)

No, no, nechala jsem si narůst dlouhé vlasy a píchnout uši :mrgreen: ale teď jsem zas na krátko a už si mě nepletou ani tak;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
4.4.13 15:52

Moji dceru už si taky párkrát spletli s klukem, je to převážně u starších lidí. Malé je rok a nemá skoro žádné vlasy ale za to má naušnice a stejně se spletou :cert: :mrgreen:

@kate02 omlouvám se ale kdyby si nenapsala že máš syny klído bych tipla že máš dvě krásné dcery :) Jednou se na ně ale určo budou holky lepit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.4.13 16:03

@suik Kittynu má nejstarší rád :lol: Škoda že nemám fotku nejmladšího ve fialové mikince a fialovo-lila-bílém pruhovaném overálku, to je asi nás nejvíc holčičí kus (krom holčičích legín s mašličkou, ale ty jsou pistáciově zelené). V neposlední řadě parádní květinová aio cuddle, tu mám jako parádní plínu na léto, když nemaj na sobě žádný gatě :mrgreen: (že občas zakoupím něco, kde přehlídnu květinový vzor, růžové lemování atd, to radši nezmiňuju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.13 16:10
@mamartina píše:
Moji dceru už si taky párkrát spletli s klukem, je to převážně u starších lidí. Malé je rok a nemá skoro žádné vlasy ale za to má naušnice a stejně se spletou :cert: :mrgreen:@kate02 omlouvám se ale kdyby si nenapsala že máš syny klído bych tipla že máš dvě krásné dcery :) Jednou se na ně ale určo budou holky lepit :)

děkuju :oops: :mrgreen:

Hlavně aby se na ně jednou nelepili kluci… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí