Moje holka vypadá jako kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
4.4.13 16:15

@Sebinah Mou babičku málem zase trefilo. :mrgreen:

Jinak co se teda kluků týče, tak mě se taky na nich delší vlasy nelíbí. Takže jakmile to jde synovi už přes uši, beru ho. :mrgreen: Teď o Velikonocíh to bylo už popáté za jeho 21 měsíců života s tím, že poprvé byl ostříhaný v roce. Nůžkama bych ho maximálně tak střihla a udělala mu tam nějaký šílený zuby, takže mu hlavu vezmu strojkem s nejdelší hlavou a je to. Mě se pak vždycky líbí, jak má takovou semišovou hlavičku a pořád se s ním dlachním. A za tři měsíce můžu stříhat znovu, rychle mu to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.4.13 16:25
@kate02 píše:
@gabriela82 :mrgreen: Stejně je to sranda :-D starší je teď už podle mě teda jasnej kluk… Lepší fotku než tu, kde je ostříhanej sám sebou tady teď nemám :-D ale i tak se občas najde někdo, kdo ho tipne na holku… :think: :nevim:Fakt by mě zajímalo, podle jakýho klíče to ti lidi odhadujou… Já se většinou trefím… :nevim: :mrgreen:

Nádherný dítě! Celej Ty, že? :palec: ;) A oba Tvý kluci mě malinko matou, musím se přiznat. :oops: Ale děti jak panenky prostě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.4.13 16:29
@gabi.design píše:
@Sebinah Mou babičku málem zase trefilo. :mrgreen:Jinak co se teda kluků týče, tak mě se taky na nich delší vlasy nelíbí. Takže jakmile to jde synovi už přes uši, beru ho. :mrgreen: Teď o Velikonocíh to bylo už popáté za jeho 21 měsíců života s tím, že poprvé byl ostříhaný v roce. Nůžkama bych ho maximálně tak střihla a udělala mu tam nějaký šílený zuby, takže mu hlavu vezmu strojkem s nejdelší hlavou a je to. Mě se pak vždycky líbí, jak má takovou semišovou hlavičku a pořád se s ním dlachním. A za tři měsíce můžu stříhat znovu, rychle mu to roste.

Inak, ke´d už je reč o strihaní, myslíš že že by som mohla svoju 9 mesačnú dcéru ostrihať (má málo vláskov), aby jej to narástlo hustejšie??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.4.13 16:34
@Sebinah píše:
Inak, ke´d už je reč o strihaní, myslíš že že by som mohla svoju 9 mesačnú dcéru ostrihať (má málo vláskov), aby jej to narástlo hustejšie??? :D

Moje máma je kadeřnice a říká, že to je pověra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.4.13 16:37

Syn má trošku delší vlásky, na ježka bych ho ostříhaného mít nechtěla, ale úplně dlouhé je také nemá, tak akorát.
Pokud bude mít vlasový porost „hustý“ po svém otci, tak ať si je užije dokud je ještě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.4.13 16:37

Moje vypadá i ve 3 jako kluk:-)) vlasy má pořád na ježka vůbec jí to neroste :mrgreen: jediný co mě mrzí že neděláme culíčky ale že by mě to nějak extra trápilo že vypadá jako kluk to teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.4.13 16:39
@martulkasloník píše:
Moje vypadá i ve 3 jako kluk:-)) vlasy má pořád na ježka vůbec jí to neroste :mrgreen: jediný co mě mrzí že neděláme culíčky ale že by mě to nějak extra trápilo že vypadá jako kluk to teda ne :mrgreen:

Moje teta byla do 3 úplně plešatá, potom jí narostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.4.13 16:40

Stříhání vlasů aby to porostlo je nesmysl, to mi řekl doktor i kadeřnice, roste to přece od kořínků, je to dáno geneticky, já měla vlasy jako moje malá podle fotek naprosto stejně, do čtyř ani ťuk a pak to začalo růst tak že nestíhám chodit k holiči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.13 16:48
@Clarkia píše:
Nádherný dítě! Celej Ty, že? :palec: ;) A oba Tvý kluci mě malinko matou, musím se přiznat. :oops: Ale děti jak panenky prostě. 8)

jojo, prej je celej já… :mrgreen: teda teď říkají že spíš jak můj brácha a táta, když byli děti :mrgreen: Mě si totiž zas pro změni všichni pletli s klukem :mrgreen: (je fakt, že na fotkách, kde jsem fakt malá, občas nepznám bráchu od sebe… :mrgreen: ) vlasů jsem měla dost, ale táta nás oba stříhal stejně :-D

Jinak ke stříhání… Tady je prcek relativně čerstvě ostříhanej, víc už bych nechtěla… :think: i potom jeho samookudlání jsem odolala a necháváme to dorůst s tím, źe to budem jen přistříhávat, než se to srovná… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22082
4.4.13 16:49
@Sebinah píše:
Inak, ke´d už je reč o strihaní, myslíš že že by som mohla svoju 9 mesačnú dcéru ostrihať (má málo vláskov), aby jej to narástlo hustejšie??? :D

Ostříhat ji můžeš - ale k ničemu to nebude.

Je to stejná pověra, jako stříhání řas, aby byly delší (dorostou, ale do stejné délky) a mnohé další. Holčičce vlasy časem zhoustnou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.4.13 16:52
@j.a.n.i1 píše:
Hele, mě si s klukem pletli ještě v 15ti… no a co ;)

Jé mě taky a nic jsem si z toho nedělala. Navíc já nebyla nijak moc krásný dítě, spíš jak opravdovej klučina. No a teď už je to trochu lepší :lol:
Moje ségry byly zase v dětství hezké, zvl. mladší a dneska… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
4.4.13 17:30

@kate02 asi jsem blbá ale stratil se mi můj příspěvek a i ten od tebe kde si mě označila, takže jsem si ho ani nepřečetla, přijde mi to nějaké promazané 8o Jinak na té další fotce bych řekla že je to kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
4.4.13 17:33

@kate02 ahá zajímavé ale až po napsání příspěvku se mi to ukázalo :zed: No tak klukům se tvý kluci líbit můžou že jo a naopak snad né :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.4.13 18:01

@gabi.design taky miluju semišovou hlavicku. Muze striham strojkem a vzdycky neodolam, u mrnat to bude jeste lepsi :mrgreen:

@Gladys jako David ma taky po sestricce kytickaty pliny a overalek s jahodama, jeste jsou do serie dva ruzove kousky a ty mu dam jen v nouzi nejvyssi. Co kupuju novy uz teda od holcicih motivu hlidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 11:18

Haló haló, hlásí se zakladatelka. Moc se omlouvám, že až teď, ale po založení tématu mě postihla nějaká střevní chřipka (to mám za to, že řešim blbosti :mrgreen: ) Všem vám moc děkuju za příspěvky, @BohunkaP i ostatním! a pak hlavně za fotky, to je fakt nejlepší zrcadlo. Dost mi to pomohlo, vlastně už mě to ani netrápí, srovnala jsem si to v hlavě. Nebo že by mi pomohl ten čas strávený na wc? :mrgreen: taková jarní očista :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure