Moje práce a koronavirus
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jako těhotná fakt nechceš dávat výpověď…
Nos respirátor, mej si ruce, dezinfikuj po kroužcích povrchy, co to jde, choďte ven -co to jen půjde.
Jez opravdu hodně vitamínu C v podobě ovoce a zeleniny, začni užívat rybí tuk - lžičku ráno a večer, trav co nejvíce času venku v přírodě.
Stejně velmi brzo budou volnočasovky opět zavřené.
Příspěvek upraven 21.09.20 v 16:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych to riskla, tak holt mozna nekdy pujdes do karanteny no
kdyz si nechas napsat nemocenskou, tak budes sedet doma taky non stop. Muzes nosit respirator, jestli se bojis nakazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem v 6.měsíci a od minulého týdne radši doma
Taky jsem měla strach, že to chytím, přece jen těhotný mají oslabenou imunitu a rozhodně tomu nechci jít naproti. Neschopenku mi gynekoložka vystavila hned nemusela jsem jí přemlouvat asi se to dá pochopit že ty těhotný mají obavy trochu větší…nebojime se jen o sebe.Je to na tvém uvážení…doma být můžeš ale budeš se nudit každopádně eliminuješ riziko nákazy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, ja bych to nehrotila a chodila normalne do prace. Kdyz vas nekdo da do karanteny, tak hold budete tech 10 dni od posledniho kontaktu v karantene. Sedet skoro cele tehotenstvi doma a mit jen omezene vychazky, to bych teda nechtela. Chytit to muzete v obchode nebo MHD a kdyz se zavrete doma, tak to zase bude narocne psychicky a zhorsi se fyzicka kondice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli píše:
U nás na Moravě jsou kroužky pro volný čas zrušené.
U nás na Moravě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, moc prosím o radu. Pracuji ve středisku volného času a mám na starost mimo jiné i vedení zájmových sportovních kroužků pro děti a mládež. Jsem v 7 tt a ještě to nikdo samozřejmě neví. Problém je, že pokud se u některého z dětí projeví nákaza, budu muset také do karantény. Jelikož těch kroužků mám několik a přibližně po 15-20 dětech, to můžu být v karanténě pořád, navíc mám strach z nákazy kvůli tomu těhotenství. Co mám dělat? Nosit jen roušku/respirátor nebo co myslíte? Děkuji