Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, asi Ti moc neporadím, jenom snad, že ty to nevyřešíš. To musí tvůj přítel sám chtít. Můžeš mu to zakazovat a bude z toho nervózní ještě víc.. ![]()
Ale jsi fakt dobrá
přihlásít se takhle veřejně ![]()
Přeji Vám hodně klidu ![]()
No jo manžel a jeho maminka, na to máme každá krátké prsty..maminky se nesmí dotknout ani slovem..
Ale snad brzy prokoukne jak s ním jeho máma točí a spraví se to..
pa ![]()
Ahoj, no a co jí domluvit několikadenní hospitalizaci (napadá mě i psychiatrie
) pod záminkou, že si děláte opravdu vážné starosti o její zdraví… Nevím, kolik je tchýni let, ale pokud odmítne důkladné!!!! vyšetření, tak bych to viděla jen jako argument, že se jí nechce dělat a radši se nechá živit
Třeba
to manžela trkne, že z vás jen tahá prachy.
na slovo „tchýně“ začínám být alergická
před mou tchýní mám aspoň v manželovi zastání,že si uvědomuje,že to tak je. Ona je teda i psychicky nemocná,ale jsem přesvědčená,že poloviny z těch naschválů, co mi dělá si je plně vědoma.Bydlíme „u ní“ (barák je teda napsaný půl na mě a půl na manžela,ale dokud ta osoba bude na živu,tak tu nikdy nebudu doma) už tři roky a občas mám pocit, že skončím v blázinci místo ní.Někdy mám i strach, aby nám něco neudělala,protože ty její stavy
ona má nějaké hlasy,s kterýma si povídá a kdo ví, co jí jednou ty hlasy nakukají.Pravděpodobně se zbavila i svého manžela, ale nikdy jí to neprokázali.Teď jsme si tak s kámoškama říkali, cfo po nás ty tchýně pořád chtějí???Proč jsou k nám tak hnusné…no spoň máme návod, jak se nemáme chovat my, až z nás budou tchýně. Ty s tím opravdu nic nenaděláš, to tvůj drahý na to musí přijít. Ty můžeš pouze naznačovat slovy i skutky ![]()
Ahoj,děvčata,snad se nebudete zlobit,že vám lezu do diskuze.Jsem totiž taky tchýně.
Měla jsem snachu,na které mi od začátku něco vadilo,snažila jsem se k ní chovat jak nejlíp to šlo,byla to žena mého syna,ale bohužel má intuice mě nezklamala,když byly vnoučkovy dva roky,prej syna už nemiluje a rozvedli se.Vnuk lítá po psychologách je úplně mimo a ta krá..je v pohodičce.
Kolikrát když si tady čtu ty patálie s tchýněma,tak si říkám,že to ani není možný,vždyť můžou být rády,že je jejich syn spokojený.
Bohužel s nima nic neuděláte,pokud při nich synáček stojí a upřednostňuje je před partnerkama.
Chce to si rozumě promluvit s partnerem,ale ne stylem buď já,nebo ona.
Nepochopím,že může matka vydírat své děti,tahat z nich peníze.Je to moc smutné.
klobouk dolů, takových vás víc. Tchýní, které respektují to, že má jejich syn nějakou ženu. Mně tchýně nařkla, že jsem jí ukradla posledního syna a ještě se vetřela do baráku. Šak jsme rok čekali, až řekne, jestli nás tam bude chtít nebo ne, nikdo ji do ničeho nenutil.Já jsem manželovi řekla, že jsem ta matka, která vychovává syna s tím, že se jednou ožení a bude mít svoji rodinu. Od toho snad ty děti máme, aby byly schopné dál pokračovat ve svém životě a vybudovali si svou rodinu.Nebudu tu rozepisovat, co všecnho mi tchýně vyvádí za psí kusy, to už by bylo na hotový román, ale je to tu někdy hotový očistec.
Ahoj,
mam to same…tchyne,jestli se ji tak da rikat je asi klon te Tve…
Moje tchyne je sprosta,zla zenska,ktera nepracuje (50let) radsi je v invalidnim duchodu a porad si ztezuje jak nema penize ,bere skoro 11tis. ja na materske mam 7600kc
,jak ji vsechno boli ,jakej je chudak,jak nemuze jit ani nakoupit,se psem nebo natoz prijed autobusem 15km a vnouckem ![]()
ma deti tri,nejstarsi syn -leta se nebavili,nesla mu na svatbu,pohadali se,„poprali“ se a byl konec,dnes spolu mluvi…
Prostredniho syna mam ja-ze zacatku jsme meli super vztah,rikala jsem si jaka je to fajn maminka,jak si rozumime ,jak je hodna…
Jooo,prdlajs!!!Zakerna a pomlouvacna zenska…
Kdyz jsem zacala s pritelem bydlet a on nebyl peceny vareny u maminky,vecne volala a kdy prijede,atd atd…
Pritel byl na ni maximalne fixovany!Maminka byla zlata,az ja mu casem otevrela oci,jaka ta jeho maminka je… dnes se skoro nestykaji,on ji nemuze zapomenout jak se k nam a jejimu rvnumi vnouceti chova,spis nechova!!!Synovi bude rok a jestli ho videla 6× je to moc a to pocitam i nastevu 2× v porodnici ![]()
o nejakych darkach nebo penezich pro syna nemuze byt ani rec,ale je pravda ze posledni 2 mesice se docela snazi,ale aby zavolala s zeptala se jak se mame,co Davidek jak se ma,co uz umi atd atd…neee,nezajem,jen ona a jeji nemoci ![]()
To nemluvim o tom,ze me a moje rodice pomlouvala kde mohla,az se to moji mame 2× doneslo do prace a to bydlime ve meste kde je 56tisic obyvatel!!!Mama mi to nejdriv nerekla,potom ano a to bylo toooco!Zakazala jsem ji k nam chodit a stykat se s mym synem…
Porad kouri,je alkoholicka,vecne pod parou,krici,hada se,je sprosta jak dlazdic,lze a vymysli si a ja jsem rada,ze k nam neleze!!!
Nastesi je pritel na me strane a uznava co si o ni myslim…
Radu nemam,radila bych se co nejmene stykat a otevrit oci priteli…hlavne netlacit a neurazet,protoze maminka je vzdycky svata i kdyby byla vrah a zlodej!!!
Jeste jsem chtela rict,ze pritele vecne stvala proti me,kdyz jsem ji rekla ze ma asi zenskou,rekla hmmm…ja nic nevim
A prisla mi,ze je rada ze mame problemy,atd…
No hruza,nikdy nepochopim jak zenska jako ona (rovedena) kdo by s ni vydrzel mohla vychovat tri deti ![]()
J8mám taky příšernou tchýni změnila jsem si kvůli ní číslo.....
Tchýně?! No někdy je strašně hodná a říká jak nás má ráda a pak zase jako had. To je tak asi všude…
![]()
Něco z chlapského světa:
Dva chlapi v hospodě probírají téma „tchýně“.
Jeden říká: „Já mám tchýni, no to je anděl…!“
A druhý na to: „No ty máš ale štěstí… Ta moje ještě žije!“