Mojžíšová - kde sehnat toto cvičení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
2.9.10 10:24

Takže dětčata jsem to cvičila pod dozorem sestry v nemocnici ,ale měla pouze školení a né certifikát takže jsem to dělala půl roku zbytečně a nejhorší je ,že špatně . Taď chodím cvičit na soukromo 500 kč hodka tak to snad bude lepší. Chodím i na RHB na páteř protože mám hrozné bolesti neboť je to tím špatným cvičením. Takže se mrkněte na dvd ,ale i tam je to trošku špatně řada cviků je na protahování nic se u toho nezatahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.9.10 17:17

Takže jsem našla super paní na cvičení ,ale platí se a ejhle . Měla jsem měsíc do předu domluvenou mobilizaci na dnešek a manža jí měl včera a volal mi ,že to musím já zrušit . Tak jsem se naštvala a volala ,že jestli se o tom školení dozvěděla včera ,ale né už to ví celý týden ani jsem ji nestála za to ,aby mi zavolala a domluvila se mnou termin . Také jsme to s manželem mohli prohodit já totiž nemůžu příští týden má dorazit tetka a nikdy nevím kdy a jak dlouho bude.

Takže zase mobilizace po neuvěřitelných 9 měsících ještě nikdy nebyla . Proč nemají tolik slušnosti zavolat. Tak jsem si jí podala a snad to příště neudělá. Také se platí za 1 hodinu 450 kč ,ale manža říkal ,že to trvalo caa . max 20 minut ,ale platil celou hodinu . Tak jsem mu řekla ať se ozve ,že si myslím ,že by měl platit jen polovinu ne ?
Jo a ono jet tam hodinu a pak zjisti ,že to není a zase tak hodinu a půl, domů je teda sprosté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.11 19:59

Ahoj, zdravím, chci začít cvičit podle Mojžíšové. Čtu všude samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.3.11 20:57

Ahoj, já můžu doporučit pouze rehab. asistentku v Praze (vyškolená přímo paní Mojžíšovou). Určitě bych nedoporučila cvičit jen pouze knížky nebo DVD. V knížce jsou všechny cviky sice popsané i nafocené, ale ono se v různých fázích cyklu cvičí trošku jinak, hlavně zpočátku jsou cviky v jiném pořadí a stejně tak je tomu i v období IVF. Důležitá je také celková mobilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.5.11 20:00

ahoj, prosím o radu, zda se dá někde stáhnout DVD cvičení dle Mojžíšové, měla jsem knížku i DVD,ale bohužel jsem ho půjčila a už se mi nevrátilo :-(
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
23.5.11 11:33

Ahojky Děvčatka :mavam:Mojžišovou mohu jen doporučit je to supr cvičeni muj dr na gynekologii mi vypsal doporučeni na rehabilitaci a tam už jsou vyškolene sestřičky na Mojžišovou metodu mohu jen chválit a doporučit měla jsem měsic pauzu a od přištiho tydne opět nastupuji už se moc těšim :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JarusPraha
14.6.11 04:03

DVD Mojžíšová

Ahoj Mandličko,
byla bys tak hosná a taky mi poslala cviky na DVD přes Úschovnu? Vyměnila bych třeba za nějaký film. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
516
13.7.11 16:06

dobrý den
můžu poprosit o kontakt na vyškolenou rehabilitační pracovnici - Praha, jak tady píše Mufík. ráda bych začala se cvičením, ale chci odborný dohled, protože když vidím ty cviky na papíře, tak mám pocit, že to doma sama nezvládnu :-D děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.7.11 15:02

Posílám kontakt na paní As. Babičkovou - bezvadná, nabitá pozitivní energií. První objednací termín je bohužel sice delší, ale doporučiji vydržet. Mě se třeba stalo, že jsem byla objednaná až za 2 měsíce, ale během 3 týdnů se mi paní Babičková ozvala, protože se jí někdo uvolnil. Další termíny už nebyly problém. Jen to není hrazené pojišťovnou, takže za každou návštěvu se platí, ale jak už jsem psala, podle knížky bych sama necvičila. Bez „zácviku“ bych to 100% cvičila špatně a hlavně se začíná jen pár cvikama a postupně se přibírají další, což se z knížky dočíst nedá - je to hodně individuální a rehab. pracovnice Vám cviky právě uzpůsobí na míru. Hodně štěstí!!!
 http://www.iscare.cz/…terapie.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 15:03

Mufíku a kolik se platí za to cvičení u té paní Babičkové?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.8.11 23:20

Kaculko, nepamatuju si to přesně, ale myslím, že první návštěva s prohlídkou a sepsáním „chorobopisu“ byla 800Kč, pak první velké odblokování a zácvik 1,500Kč (to bylo nejvíc) a pak kontroly s menším odblokováním a kontrolou cviků tuším zase 800 nebo 500Kč (to bylo tak max 1× za měsíc nebo i za 2 podle toho, jak Ti jde cvičení). Bohužel si ty ceny už moc nepamatuji, je to delší dobu, co jsem k ní chodila, ale tak nějak přibližně to bylo. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.8.11 11:13

Ahojky chtěla bych se zeptat kde si sehnala DVD mojžíšové.nebo kde jsi uložila ukázky z toho cvičení nevím kde bych našla tu úschovnu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.12 22:34

Ahoj Mandlicka, co si myslela tym, ze je na DVDcku rada cviku spatne? Je to tam dobre vysvetlene, ako spravne cvicit? Spominala si, ze to mozes dat na uschovnu. Slo by to este? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborenka
30.1.12 09:19

Ahojky, neposlal by mi někdo přes úschovnu to cvičení na DVD? Předem moc děkuju… :)

• Citovat
  • Upravit
4
16.2.12 21:00

Mandličko,
prosím Vás, mohla byste mi DVD poslat přes Úschovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí