Mokrý koláč na oblečení prsu v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsem asi srandovní s těmi otázky? Ale mamka mi vždycky jako malý říkala, když něco nevíš
, tak se zeptej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy.0 píše:
A to už se to tvoří opravdu takhle brzo, já myslela, že se to spustí hormony po porodu, někde jsem to tehdá četla.. Hmm, zítra ty tampony koupím.. ale mohlo by to značit, že bych nemusela mít problém se rozkojit… to by bylo fááájn
Mě se tvořilo od 22tt nebyly to takový kola ale fleky a nemusíš kupovat nic do podprdy, když jsou prsa upevněna v podprdě nepotečeto
- Citovat
- Upravit
To je mlezivo, je to úplně normální. Prsa vlivem hormonů pracují. Jinak to opravdu nic nevypovídá o tom, jestli budeš moct kojit po porodu a kolik bude mléka. Nemá to s tím vůbec nic společného.
Příspěvek upraven 13.05.16 v 14:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré jsou i „sportovní podprsenky“, které jsou elastické…a s tou podprsenkou, to mi povídej. Já to přímo nesnášela v nich spát, ale jinak to nešlo. I když u tebe-ted bych v ní ještě nespala, v těhotenství to je ještě snesitelné, já se v noci převlíkla a bylo to…Ale potom to už bez těch hrozných podprsenek nejde
když jsem chtěla prsům ulevit, tak jsem se omotala na noc ručníkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design:
Hmmm a já to chtěla vzít jako pozitivum
snad kojit budu, ale teď si nejvíce přeji aby jsme byli oba v pořádku zvládli ještě těch pár týdnů a hlavně porod, mlíčko buď bude nebo nebude.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička píše:
ty koláče jsou někdy od krku do třísel, nemluvě o prostědadle![]()
(už mě totiž nebaví spát v podprsence…)
mám to samé
já teda plně kojím dvojčata, v žádném případě je ještě nechci odstavit (mají necelých 5 měsíců) ale už vydrží celou noc spát, ale prsa nepochopila, že v noci se spí a nekojí
pod prostěradlem mám přebalovací podložku, tak co týden ji měním úplně tvrdou a žlutou od mlíka
nechci si úplně zničit matraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podprsenka na noc je fakt dobra, pokud tedy i po kojeni chces mit hezka prsa…chce to jen nejakou pohodlnou, ja mam Anitu a je super, bez kostic
, a jak tady uz nekdo psal, kup si ale vetsi podprdu
…ale i tak mi obcas v noci tece mliko, takze prsni vlozky jsou dobra vec
, budou se Ti mohou hodit i na den
, pokud pak nechces mit mokre tricko…mam dojem, ze Avent ma i nocni vlozky, kazdopadne jejich klasicke vlozky do podprsenky jsou super…tenke, dobre sedi a dost vydrzi
…me staci jedny na den
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design měla jsem to podobně, mlezivo od 20tt, musela jsem nosit i ty tampony v podprdě, jinak to proteklo a kojení nakonec žádná sláva
Každopádně nic se neboj, je to normální a bude hůř
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a mně taky podprda na noc vadila, spala jsem jen v lehké sportovní a v ní měla složenou plínku (mimo kojení mi mlíko teklo i ušima a ty tampony to do rána prostě nezvládaly) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy.0 Nepřilehla sis to prso? Já když usnu na gauči na boku nebo na břichu, a ty prsa si trochu přimáčknu, tak mi to teče ještě víc, než normálně, sem tam kapka. Taky v předklonu, drbala jsem flek na zemi a z prsou kapalo jak ze špatého vodovodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka píše:
Jo a mně taky podprda na noc vadila, spala jsem jen v lehké sportovní a v ní měla složenou plínku (mimo kojení mi mlíko teklo i ušima a ty tampony to do rána prostě nezvládaly)
jojo ja mam taky furt v podprde plinku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit