Monitor dechu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6157
9.12.13 20:05

Obnovuji diskuzi

Včera řval dvakrát 8o :(
Moje měsíční dcera hodně tvrdě spala, tak jsem s ní zatřásla a ok.
Za těch 5 týdnů co ji máme nám monitor řval třikrát!
Neměla bych ji vzít někam na kontrolu? Zavolat pohotovost? Nebo prostě něco?
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35700
9.12.13 20:08

Nemas tu desku nakrivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.12.13 20:09

Muze byt rozbity monitor mi meli rozbity a rval kazdou chvili a jestli spinkala tvrde tak se to stava ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.12.13 20:20

Přesně, děti mívají hluboký spánek a apnoické pauzy a ten monitor zareaguje. Nám pípával obvykle ve stejnou dobu v noci. Už jsem jen přišla, dala ruku před nos a zjistila, že dýchá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
9.12.13 21:02

Co máte za monitor? může být ještě moc lehká :nevim: tak to třeba nesnímá úplně každý pohyb :nevim: my museli pořídit z porodnice protože právě ten co sme koupili to tak dělal, že na něj malá byla moc lehká a pípal pořád :zed:

• Citovat
  • Upravit
6157
9.12.13 21:30
@Nicolink píše:
Co máte za monitor? může být ještě moc lehká :nevim: tak to třeba nesnímá úplně každý pohyb :nevim: my museli pořídit z porodnice protože právě ten co sme koupili to tak dělal, že na něj malá byla moc lehká a pípal pořád :zed:

Máme Nanny, dcera váží 4 a čtvrt kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
9.12.13 21:40

@zvědavá borůvka kámoška má Nanny a taky jim furt houká :roll: většinou kvůli tomu, že se malá odsune z podložky :nevim: ale asi bych to v poradně řekla…já jsem jednou říkala, že malá v noci jakoby lape po dechu a hned se mě mudra ptala jestli nám houká monitor :nevim: ale nehoukal tak se to neřešilo…

• Citovat
  • Upravit
13.6.24 20:36

Je normální ze nam monitor dechu několikrát do týdne píská? Malé je 7 měsíců, postylku ma na druhe strane loznice, takže jsem klidnejsi když je zaply, ale kolikrat zacne pipat a nez se člověk probere, zvedne a dobehne tam, tak piska na cely dům, pěkný šok, to vam povím 🫣vetsinou leží nejak na kraji ci sejdrem, ale i tak.. Neni ten monitor vadny? Je z druhe ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí