Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Včera řval dvakrát
![]()
Moje měsíční dcera hodně tvrdě spala, tak jsem s ní zatřásla a ok.
Za těch 5 týdnů co ji máme nám monitor řval třikrát!
Neměla bych ji vzít někam na kontrolu? Zavolat pohotovost? Nebo prostě něco?
![]()
Muze byt rozbity monitor mi meli rozbity a rval kazdou chvili a jestli spinkala tvrde tak se to stava ![]()
Přesně, děti mívají hluboký spánek a apnoické pauzy a ten monitor zareaguje. Nám pípával obvykle ve stejnou dobu v noci. Už jsem jen přišla, dala ruku před nos a zjistila, že dýchá ![]()
Co máte za monitor? může být ještě moc lehká
tak to třeba nesnímá úplně každý pohyb
my museli pořídit z porodnice protože právě ten co sme koupili to tak dělal, že na něj malá byla moc lehká a pípal pořád ![]()
@Nicolink píše:
Co máte za monitor? může být ještě moc lehkátak to třeba nesnímá úplně každý pohyb
my museli pořídit z porodnice protože právě ten co sme koupili to tak dělal, že na něj malá byla moc lehká a pípal pořád
Máme Nanny, dcera váží 4 a čtvrt kila.
@zvědavá borůvka kámoška má Nanny a taky jim furt houká
většinou kvůli tomu, že se malá odsune z podložky
ale asi bych to v poradně řekla…já jsem jednou říkala, že malá v noci jakoby lape po dechu a hned se mě mudra ptala jestli nám houká monitor
ale nehoukal tak se to neřešilo…
Je normální ze nam monitor dechu několikrát do týdne píská? Malé je 7 měsíců, postylku ma na druhe strane loznice, takže jsem klidnejsi když je zaply, ale kolikrat zacne pipat a nez se člověk probere, zvedne a dobehne tam, tak piska na cely dům, pěkný šok, to vam povím 🫣vetsinou leží nejak na kraji ci sejdrem, ale i tak.. Neni ten monitor vadny? Je z druhe ruky.