Nevyspalá maminka - nebezpečná osoba!

43037
24.2.10 07:25

Nevyspalá maminka - nebezpečná osoba !

Před asi 2. týdny jsem si po jedné méně povedené noci dala jediný denní plán - uvařit rafánkovi brambory. Dala jsem je vařit do papiňáku bez vody. Následně jsem nechala sporák 3 hodiny puštěný, naštěstí jen na jedničku.
Včera jsem zase pyromanila, utěrka pohozená na sporáku začala doutnat, když jsem pod ní pustila plotýnku. Tu jsem asi pustila omylem, místo abych jinou ztlumiula, ale moc to nechápu, protože tu jsem ztlumila taky. Utěrka čoudila, tak jsem ji vyhodila francouzským oknem ven, ať mi nesmrdí - kde samozřejmě vzplála plamenem, protože chytla vítr. Naštěstí plamen nebyl moc velký a kousek hořícího hadru vítr nezvedl, protože ležela tak půl metru ud našich plastových oken.
Následně jsem vyrazila ven, přičemž pod papiňákem se topilo.

Psala jsem to madličce a ta mi říkala „buď ráda, že máš elektriku, já si takhle pusila plyn“.

Na to konto mě derou hlíšky pánské společnosti ale i tchyně, že muž se musí hlavně vyspat, protože on jde do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
24.2.10 07:27

Pudlo, to se holt někdy daří:-) Hlavně že jsi nic nepodpálila. Já zatím jen pustila pračku bez vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
24.2.10 07:39

Ty jo, fak den blbec.

Jsem v době, kdy mi dítko ponocovalo místo brzdy sešlápla plyn, když jsem přijížděla do křižovatky. S autem, kterému jsem měla dát přednost jsme se minula o milimetry :-? Bude to už skoro rok, ale pořád se budím kvůli tomu ze spaní, že jsem nás málem zabila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.2.10 07:51

To se někdy z únavy stává. Taky mi chytly utěrky - papírový, který jsem ve spěchu šoupla do blízkosti plynovýho sporáku, tak začaly nejdřív smrdět a pak to čaplo, tak letěly do dřezu.
Jinak potom dělám takový blbosti, že po použití mixéru ho schovám do lednice (místo do skříně), chleba jsem taky strčila omylem do lednice (místo chlebníku). Často se mi stane, že zapomenu v zápalu další činnosti na to, že něco vařím a ne jednou jsem vyhazovala připálené jídlo :-x

Hlášku, že muž musí být vyspaný do práce taky nesnášim! Ženská lítá kolem dětí a domácnosti od rána do rána, ať je víkend nebo svátky.
Kolikrát už taky melu z posledních sil. V takové vyčerpanosti probodávám manžela pohledem a vadí mi, že vlastně vůbec existuje :mrgreen: I když mi občas s něčím pomůže, ale potřebovala bych tu pomoc častěji.
Už jen kvůli tomu, že jsem pak samou únavou protivná a sama občas bouchnu jako ten tlakáč a nadávám a brečim… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
24.2.10 08:10

Já ale nechápu, že tuhle hlášku, že se chlap musí vyspat do práce používá i tchýně (moje taky :cert: ). Vždyť to přece samy zažily!!! Myslíte, že si to už opravdu nepamatují nebo je pro ně ten jejich synáček zkrátka tak důležitej, že to vytěsňují někam do nevědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
24.2.10 08:10

Jo holky to znám,taky pouštim sporák,ani nevim jak,zapomínám zamknout,rozsvíeno a vlastně vůbec hodně zapomínám!Přistihnu se kolikrát,že během dne usínám!!!!Teď je to teda lepší,ale vzheledem k tomu,že studuju VŠ,tak ve zkouškovým období,jsem jak praštěná,to nespím skoro vůbec,kolikrát si jdu lehnout a malá vstává!!!! :cry: S tím autem se mi to naštěstí zatím zdá jen ve snech,to je hrůza.jinak tchýně i manžel mají s tím mužským spánkem samozřejmě stejný názor,takže se manžel občas stěhuje do obýváku..Ještě je pořád v práci,nebo má sporty,nebo je s kamarádama…A když už je doma,tak dělá něco na domě,takže mi moc nepomáhá,určitě ne tak jak bych si představovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.2.10 08:17

jee, tak to mam taky prihody. Kdyz jsem zacla Emce varit, tak jsem koupila biomrkvicku, dala varit, no a odjely jsme na plavani. Jeste ze jsem si na to nevzpomnela po ceste, to bych zesilela. No uvital nas pekne cerne zakoureny byt… a ruzny drobny blbosti delam.
Kamaradce se podarilo pri vyvarovani moji odsavacky odjet nakoupit, takze se ji rozskvarila, smrad silenej, a to mela doma psa, nastesti prisli vcas. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.2.10 08:22

Jinak my už jsme teď od Silvestra po třetí nastydlé, pokaždý nám táta přinesl domu rýmu, takže to chytnu první já. Furt se budím, protože nemůžu dýchat. Pak to hned chytne malá, tak další týden nespíme a odsáváme a kapeme… Prostě poslední dobou jsem jak pytel - ospalá, zvadlá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.2.10 08:28

No, potěš koště! Takové zážitky!

Taky nesnáším řeči, že chlap musí být do práce vyspaný. Žena, která je doma s dětma, zodpovídá za jejich život, a to rozhodně není málo!

Naštěstí můj chlap je šikovný a vstával vždy i v noci, když bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
24.2.10 08:30

Taky jsem si vzpomněla… Malé rostly zuby, nespali jsme taky dlouko. Odjela jsem s ní na plavání a na plynovém sporáku vařila čočková polévka. A já si vzpomněla až v bazénu, naštěstí vedle nás bydlí tchýně, tak jsem ji zalarmovala, řekla, kde máme venku schované náhradní klíče a ta to šla vypnout, jinak by jsme buď vyhořeli nebo bouchl plyn! 8-o
Ale to, že chlap má být vyspaný, u nás beru, protože můj dojíždí denně hodinu do práce autem a pak jezdí po městě, tak jsem ho občas sama vyšoupla do vedlejšího pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.10 08:36
leňula2 píše:
Já ale nechápu, že tuhle hlášku, že se chlap musí vyspat do práce používá i tchýně (moje taky :cert: ). Vždyť to přece samy zažily!!! Myslíte, že si to už opravdu nepamatují nebo je pro ně ten jejich synáček zkrátka tak důležitej, že to vytěsňují někam do nevědomí?

Leňulo, tahle hláška je ještě dobrá… Moje byla schopna říct i to že dobrá matka i se zimnicí a 40kama horečkama je vesele schopna vstávat k půlročnímu dítěti protože to je přeci JEJÍ (ženská) práce… A že jsem si měla nastavovat budíka. Problém nebyl ani v tom budíku, spíš v tom že tou dobou byl ten 1,5 metru k postýlce strašná dálka po který jsem regenerovala i 1,5 hodiny a nebyla tu dobu ani schopna prcka položit vedle sebe do postele, protože to prostě bylo moc náročný… manžel byl doma a „zapomínal“ mi ho nosit dřív než když už se mu ho nedařilo utišit absolutně nijak, takže chudák Kubas měl tenkrát přes týden nedobrovolnou dietu. Každopádně to dopadlo tak že jakmile švagrová zjistila jak se její bráška kmitá tak začala toho svého do starosti o malého (mají o měsíc staršího) taky zapojovat… Zajímavé, že? :think:

Prostě tchyně to tak měly, že jim mužíčci řekli - živím vás tak drž pusu, matky je učily to samé a teď to zkoušejí na nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.2.10 08:39

ja jsem jeste zapomela podotknout, ze relativne vzato se jeste docela dobre vyspim. proti sestinedeli urcite (ale to jsem nic nedelala), ale i proti jinym maminkam - ale me tak nejak 4 hodiny prerusovane nestaci......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.2.10 08:41

me tchyne rekla, ze ja mam moznost vyspat se behem dne — nechapu, kde na to prisla, sama ma 3 deti a sama nespi, v loznici musi mit zatemneno a musi se vsechny sviztici budiky otocitz celem ke zdi, kolem jeji postele se nesmi projit ani po spickach, hned se budi - a to je nahluchla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.2.10 08:42

premejslim, jestli bych se nemela naucit pri odchodu vypinat hlavni jistic :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.2.10 08:53

Taky nedokážu dospávat během dne. Když malá usne po obědě, tak jdu něco dělat - např. vytírat, protože využiju toho, že spí a nebude mi v tom běhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí