Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte některá monitor dechu Snuza (Go nebo Halo) ??? Chtěla bych poradit,jak se dá otevřít na vyjmutí té baterie a kde koupit náhradní , v návodu to nemám,děkuji…
chica.p. píše:
Máte některá monitor dechu Snuza (Go nebo Halo) ??? Chtěla bych poradit,jak se dá otevřít na vyjmutí té baterie a kde koupit náhradní , v návodu to nemám,děkuji…
ahoj jak jsem se docetla poridili jste si Snuza halo, mohla bych se zeptat na vase nazory na tento monitor? Prave jsme si jej taky poridili a zajimalo by me jestli je ok? Diky za odpoved ![]()
Ahojky všem,
já jsem po dlouhém váhání, zda si ho vůbec pořizovat koupila pro klid v duši monitor Baby guard. Je to maďarská značka, sestra mi skoukla recenze (já maďarsky neumím) a prý je dobrý. Prodává se hlavně na Slovensku, v ČR vládne Nanny. Jeho výhoda (alespoň pro mně) je to, že má hned 3 desky, takže zabere celou postýlku. Zatím sme planý poplach neměli, ale houká to hezky, když jdu malého přebalit do koupelny a zapomenu ho vypnout.
Zatím tedy spokojenost a je o 1/2 levnější než Nanny.
Barča ![]()
S těma deskama se to nemusí přehánět. Babysense má sice dvě desky ale já v postýlce používala vždy jen jednu a ta bohatě monitorovala ať bylo dítě kdekoli v postýlce a že mi roční prcek opravdu neležel na desce
Výhodu dvou desek bych spíše viděla v tom, že je lze nainstalovat do dvou postýlek a přenášet jen přístoj. Tedy alespoň u Babysense to tak platí, jestli je to podobné u Nany to fakt nevím…
podle me kazda deska dobra, sice nemusi byt vsechny v postylce, ale ja mam jednu v postylce, jednu v kolibce a kdybych mela jeste jednu na cesty, libilo by semi to.
Martext My ještě mimčo čekáme,takže ještě zkušenost s ním nemáme ![]()
chica.p. píše:
Martext My ještě mimčo čekáme,takže ještě zkušenost s ním nemáme
Ahaaa, ted teprve koukam na metrik, my je taky koupili, mame dva protoze cekame dvojcatka , tak dej potom vedet, jak jste spokojeni
Preju pohodovy porod ![]()
martext píše:chica.p. píše:Ahaaa, ted teprve koukam na metrik, my je taky koupili, mame dva protoze cekame dvojcatka , tak dej potom vedet, jak jste spokojeni
Martext My ještě mimčo čekáme,takže ještě zkušenost s ním nemámePreju pohodovy porod
na dvojčata ale dycky potřebuješ dva monitory, nejen dve desky. Kdybs dala jen dve spojene desky na jeden monitor, tak by to nehlasilo, dokud by neprestaly dejchat obe.
Taky jsem měla Babysens se dvěma deskama a super, mám dvě postýlky. Jedna deska mi stačila i když se prcek pěkně hýbe. V půl roce jsem je musela vrátit, teď mám Nany a jsem taky spokojená, i když má jen jednu desku.
I když je malé procento SIDs, tak bych si neodpustila kdyby se něco stalo. Navíc prcek po porodu nedychal a potřeboval kyslík. Takže další pro proč jsem si ho půjčovala.
Pudloslava píše:martext píše:na dvojčata ale dycky potřebuješ dva monitory, nejen dve desky. Kdybs dala jen dve spojene desky na jeden monitor, tak by to nehlasilo, dokud by neprestaly dejchat obe.chica.p. píše:Ahaaa, ted teprve koukam na metrik, my je taky koupili, mame dva protoze cekame dvojcatka , tak dej potom vedet, jak jste spokojeni
Martext My ještě mimčo čekáme,takže ještě zkušenost s ním nemámePreju pohodovy porod
jj, ja vim, mam koupene dva monitory, Snuza jsou ty na plenku
Vim ze by jeden nefungoval ..
ahoj holky,
chci se zeptat jestli některá nemáte zkušenost s monitorem dechu a pružinovou matrací? p. v Ikee nás ukecala, že je nejlepší, a já teď čtu, že monitory dobře přes ní nesnímají, nebo nevím, jestli můžu ten monitor dát na tu matraci a něčím přikrýt, aby to zase nebylo tvrdý?
zuzu1984 píše:
ahoj holky,
chci se zeptat jestli některá nemáte zkušenost s monitorem dechu a pružinovou matrací? p. v Ikee nás ukecala, že je nejlepší, a já teď čtu, že monitory dobře přes ní nesnímají, nebo nevím, jestli můžu ten monitor dát na tu matraci a něčím přikrýt, aby to zase nebylo tvrdý?
My zatim máme monitor pod prostěradlem ![]()
Myško a není to tvrdý? já totiž nevím jak to vypadá, ale představuji si, že je to tvrdá deska.
zuzu1984 píše:
ahoj holky,
První měsíc jsme měli monitor pod prostěradlem na matraci, ono je to myslím i u Nanny přímo napsáno v návodu, že u novorozenců je lepší to dát na matraci. Pak jak už byl malý větší, tak jsme to šupli pod. Matraci máme kokosovou, o té jsem taky četla, že to nesnímá a není to pravda, nemáme nejmenší problém.