Monitor dechu - názory!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.10.12 18:17

Monitor dechu -názory !

Ahoj maminky, poslední věc, která mi chybí koupit je právě monitor dechu. Chci se zeptat na Váš názor, jestli to má cenu kupovat (není to zrovna nejlevnější záležitost) nebo koupit jen klasický chůvičky. Vůbec nevím, jsem opravdu na vážkách..,ale chci být v klidu až malá bude spinkat, ale zas se bojím toho, kdyby to začlo omylem signalizovat nějaký problém, tak abych z toho nebyla zbytečně vyhoukaná…Pokud to má opravdu cenu kupovat tak jaký typ- Našla jsem 2 výrobky tak jestli můžete napsat názor a Vaše zkušenosti s nimi..
http://www.detskydum.cz/…dechu-40101/
 http://www.krokodylek-tu.cz/…monitor-2v1/

U Tommee tippee je fajn, že je k němu i chůvička, takže bych ji později nemusela přikupovat..

Omlouvám, se že na toto téma je tu hromada diskuzí, ale už dosti zastaralých a tyhle věci se rychle mění a názory maminek taky.

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
16.10.12 18:20

Ahoj, to záleží na každém, někoho monitor dechu uklidní, někoho spíš znervozní. Já jsem klidnější, jinak poplach jsme měli v noci jednou, zda falešný, to netuším :nevim: Jinak chůvička ti nenahrazuje monitor, pokud dítě přestane dýchat, tak chůvička tě neupozorní, máme monitor s chůvičkou dohromady. Rozhodni se tak, jak sama cítíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 18:21

Ten první jsem měla v porodnici.. Lezlo mi to na nervy, vždycky jsem to zapomněla vypnout, když jsem malou vyndala :roll:

A po příjezdu domů jsem jí nedokázala nechat v její posteli, spala se mnou, každé 2-3hodiny jsem vytáhla prso a bylo.. Říkala jsem si, že jí včas naučím spát v její posteli, ale nějak se nezadařilo :mrgreen: Ale musím napsat, že nežijem s tatínkem, takže to ničemu a nikomu nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.10.12 18:21

Ahoj, já monitor koupila přesto že syn byl plně donošený Apgar 10-10-10. ono je lepší ho mít. ušetřit 2000 a pak když se nedejbože něco stane si to budeš do smrti vyčítat že si ho neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
16.10.12 18:23

Za mě monitor ano, dcera nám dvakrát usnula hlubokým spánkem s dlouhou dobou bez nádechu, monitor zahoukal, chvíli i trvalo, než zase začala dýchat, my byli totálnš vyplašení. Nechci sice sýčkovat, že by se nakonec sama nenadechla, ale co kdyby? Druhá dcera ho pak měla po té první a pro klid mé duše to byl fakt balzám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
16.10.12 18:27

No za mě rozhodně ANO :palec: Já ho měla půjčený z porodnice na půl roku a rozhodně jsem byla klidnější. Malá se narodila 32tt+3 takže jsme se ani nerozmýšleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.10.12 18:28

Ahoj, máme Tommee tippee a naprostá spokojenost, můžeš i nastavit citlivost desky. Akorát ze začátku jsem dávala přímo pod malýho, když byl v zavinovačce, dýchal slabounce a deska pod matrací to začala snímat, až když měl myslím 4 kila a bez zavinovačky. Podle mě by si to měl pořídit každý, je to jistota. A dokonce jsem se tu dočetla k nějaké diskuzi, kdy miminko umřelo na SIDS a zrovna v tu noc monitor nezapnuli :roll: první, druhý houkání tě možná znervózní, ale pak už to bude v poho. Když naposledy houkala nám, tak jsem sice vylítla, ale nejdřív jsem koukla na malýho a viděla, že dýchá, jen opravdu slabě…určitě si jí pořiď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.12 18:28

Ahoj.tak my mame od narození monitor dechu za plinku respisense. nemusím se lekat, ze malou vytáhnu z postýlky a zapomenu to vypnout a bude to rvát! monitor je skvělý. používáme ho porad a uz je malé 10.měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
16.10.12 18:32

:kytka: Ahoj, já jsem byla rozhodnutá monitor nekupovat, před porodem mi to přišlo jako zbytečná a drahá věc. Syn se narodil 36tt a v porodnici mi ho dali automaticky a to jeho sýpání a chroptání, co vydával když spinkal mě znerozňovalo i jeho 2,3kg natolik, že jsem poslala do lékárny manžela pro monitor rovnou cestou z porodnice :D, byla jsem s ním mnohem klidnější, ačkoliv se každé 2 hod v noci budil na kojení až do půl roku a mnohokrát jsem ho před vyndáním malýho z postýlky zapoměla vypnout a to pípání mě rozčilovalo, ale kdyby jednou mělo přijít další miminko, určitě ho koupím. Tím chci říct, že dneska to je otázka pár minut koupit takovou věc a vložit ji do postýlky, takže pokud si nejsi jistá, klidně to nech na poslední chvíli a rozhodneš se podle situace :mavam: Určitě bych koupila nový a potom se dá docela dobře prodat dál. Chůvičky jsem koupila aktivně dopředu a pořád jsou zabalené v krabici, ještě jsem je nevyužila, záleží kde bydlíš a tak.

Příspěvek upraven 16.10.12 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.10.12 18:34

První dcera je endonošená, v porodnici jsme používat musela (a zapomínala vypínat když jsme malou vyndala na kojení) a mudr nám ho doporučovala domu-tak jsme na pul pujčili, no zapla jsem ho asi 3×… takže za mě to jsou vyhozený peníze. na druhou starnku-pokud ty budeš mít klid an duši tak to za to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
16.10.12 18:34

Já mám monitor baby guard. heureka. cz/baby-guard-monitor-dechu/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka. cz/&gclid=CPXUy-D6hbMCFYTMtAodq0UA7Q. Je trochu levnější a přes celou postýlku, takže dobře snímá i když je dítko pak větší. Když jsem byla těhotná, všichni okolo do mě šili, že je to hloupost ho kupovat, ale před pár dny malému zachránil život a to malý je a byl vždy zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.10.12 18:37

Za mne ano, měli jsme Nanny, používána plně 13 měsíců, ani jednou nehoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
16.10.12 18:44

Za mě určitě ano, malá má 13 měsíců a stále ho používáme, dokonce máme dvě desky Nanny a dokud to půjde, tak ho používat budem. Už se nám stalo, že spustil alarm a oprávněně!! Takže díky bohu za monitor dechu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.10.12 18:50

Ja to nakonec nekoupila a byla jsem rada, protoze mala spi se mnou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
16.10.12 18:51

Monitor dechu mám. Ale za mě je to zbytečná koupě, ze začátku jsem za něj byla ráda, malá byla nedonošená, ale teď ho využívám jen jako chůvičku, mám Angelcare, který má zabudovanou chůvičku. Moje malá stejně většinu času spí se mnou v posteli, kolikrát ho zapomenu zapnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí