Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Netuším jestli si dobře přečetla rozdíl mezi nanny a chůvičkama, nanny ti zachrání dítě a chůvičky máš na to abys mimi slyšela!! mě nanny malou zachránil a mému kolegovi se malá dusila několikrát a děkujeme bohu za nanny oba. nemyslím si že dát litr za nanny z bazaru je moc za záchranu dítěte.
Příspěvek upraven 16.10.12 v 18:55
A jinak který vybrat netuším, já měla nanny a houkal mi jen jednou omylem a to že jsem ho měla blbě pod matrací, pak jsem se naučila dát nanny doprostřed postýlky jakoby tam kde končí polštář a nehoukal omylem už nikdy a to jsem měla nanny pod malou do jejích 18 měs.!!
Tak jak tady čtu ty Vaše názory, tak jste mě asi přesvědčily a objednám ho. Akorát se ještě musím rozhodnout, pro který. Je pravda, že kdyby se něco stalo a já ho neměla tak si to budu vyčítat. Takhle budu mít klid a bude se mi lepši spát.
Je pravda, že do výbavy a dalších věcí pro malou jsem vrazila dosti peněz takže už nějaký 3 tisíce mě nevytrhnou…
co by jsme pro ty svoje miláčky neudělaly.. ![]()
Za mne monitor ano. Mame Nanny a zatim zadny plany poplach nebyl. Jednou pipal jeste v porodnici, ale to si myslim ze zapomnel na chvili dychat. Kdyz jdeme spat tak ho zapnu a mam klid. Kdyby neco, tak to zapipa. nemusim v noci vstavat a kontrolovat po kazdem divnem zvuku.
@malaVetrackova určitě ono to teď je kupa peněz je to jasný když chystáte celou výbavičku ale pak to prodáš takže se ti to po čase vrátí. mě to pomáhalo i na můj klid. prostě jsem líp spala když jsem měla jistotu že kdyby něco tak zahlásí
My máme monitor dechu na plenku od Snuza Halo. Sice sme za něj dali tenkrát 3500,–, ae zbytečný mi to nepřišlo a přijde mi o dooost lepší než ty podložky ![]()
@Shak29 a není s tím problém později? jako myslím že si to prcek sundá dolů? protože moje malá spala s nanny fakt dlouho nějak jsme s manžou pořád měli nervy že se něco stane a malá mít to na plíně tak ho rve dolů
Za mě taky ano, máme Nanny už ho teda nepoužíváme, ale využili jsme ho 11 měsíců pak začal malý cestovat a houkal zbytečně. Byla jsem opravdu klidná a nedovedu si představit, že by jsme ho neměli, je pravda, že nám párkrát zahoukal asi zbytečně, ale už jsem se neplašila jako když to bylo poprvé jen jsem na malého nakoukla a hotovo vždy jsme si s manželem řekli ať radši houká zbytečně, než aby se něco stalo.
Za mě taky ano!
Malý byl narozený normoš v termínu, neměl žádné problémy, ale pro ten klid to bylo super!!!
Houkal jen jednou, když ještě neměl prcek v postýlce druhou desku. měli jsme Babysense II a naprostá spokojenost, pořídila jsem si ho na základě doporučení několika maminek.
@martulkasloník Vím jaký je rozdíl mezi monitorem dechu a chůvičkama
, psala jsem to proto, že před pár lety ještě žádný monitory nebyli a lidem stačili jen ty chůvičky.. Jdu do toho..podívám se na ten Nanny na netu.
@martulkasloník určitě ne, má to takovej klips, připneš to na plenku. A ani to nijak netlačí, je to fakt malinký.. napřed to začne vibrovat, což by mělo mimčo se přimět nadechnout a když nic, začne to šíleně houkat
V těhotenství jsem o tom strašně přemýšlela zda kupovat či ne. Říkala jsem si spousta peněz. Přítel nakonec řek, že je to to nejmenší, co kdyby se něco stalo. A že ho můžem klidně hned prodat, když nebudem spokojený. Nakonec jsem byla ráda. Malou po porodu rozdýchavali. Teď je jí už půl roku a já jsem stejně nesvá, když ho nezapnu. Za ten půl rok jsme neměli ani jeden planej poplach. A to nemáme zrovna kliďase. Dám jí spát a najdu jí na opačný straně postýlky. Máme Babysense. Já doporučuju, pokud chceš v klidu spát a né každou chvilku kontrolovat zda malé dýchá
.
@malaVetrackova no kdysi to nebylo, moje máti by řekla a žili jsme ale proč to riskovat že? já když si to koupila tak mi rodina říkala že je to zbytečnost a pak když se mi malá fakt dusila protože jí asi zaskočila slina nebo netuším co to bylo začlo to houkat a malá lapala po dechu byli jí asi tak 3 měsíce tak od té doby už rodina dala pokoj. a chůvy nejsou tak potřeba, je to spíš pohodlný je mít, na cesty jsou určitě super, my jezdíme dost a na hotelech jsme je použili mnohokrát
@Shak29 aha tak to je fajn, no my když čekali malou jsme ten na plenku moc neznali byl jen nanny a můžu říct že po tom co se malá dusila manža šílel pokaždé když spala v kočáru, pořád koukal jestli dýchá takže kdyby bylo druhé mimčo budeme muset pořídit něco i do kočáru ![]()
@martulkasloník a to je právě ten monitor dechu na plenku
může ho mít všude