Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@lucenka píše:
Ale @krtek7489 má pravdu. K čemu je monitor dechu, když většina lidí neumí správně poskytnout první pomoc.
jsou tu holky které už první pomoc dávat musely, jejich děti naštěstí žijí - což znamená, že je svou první pomocí nezabily. Spousta laiků dokáže pomoci díky navádění po telefonu a pak se zhroutí. Každý reaguje jinak, ale ta šance zkusit zachránit život díky monitoru dechu za to podle mě stojí.
mohl by mi nekdo napsat, jak se ma spravne resuscitovat mimino, aby to nenapachalo vic skody, nez uzitku? Nebo vy fakt nerozumite jasne a srozumitelne otazce? Nebo co na tom nechapete? ![]()
Hele, ale teď se dostáváme úplně jinam a cyklíme se v bludném kruhu
![]()
@krtek7489 píše:mohl by mi nekdo napsat, jak se ma spravne resuscitovat mimino, aby to nenapachalo vic skody, nez uzitku? Nebo vy fakt nerozumite jasne a srozumitelne otazce? Nebo co na tom nechapete?
to by to musely vědět… jistě by se to hodilo i jiným matkám, které spoléhají jen na to, že jim jen monitor zachrání dítě.
@Annapavelkovaml píše:
@krtek7489 ja nechápu ze se na sebe můžeš podívat do zrcadla a není ti zle…nebude ti tu nikdo ze sebe delat vola protože tobě se to stejně nebude líbit a najdeš na tom nějakou prkotinu a vypline z toho ze jsi ředitelka vesmiru a jsme blbci…mi stačí že jsem dceru zachranila a jak to je už moje věc…zajimalo by mě jestli vubec víš o čem mluvíš…
Tak bud tak hodna a pouc ostatni matky, ktere to evidentne nevi, kdyz nikdo neodpovida, jak spravne podotyka
@lucenka píše:
to by to musely vědět… jistě by se to hodilo i jiným matkám, které spoléhají jen na to, že jim jen monitor zachrání dítě.
Plkat tady o tom, jak vam monitor zachrani dite je pitomost, pokud nevite co delat. Zachranit ho totiz musite vy. Vite jak? Vite vubec, vy ktere ten monitor pouzivate, kdyz vam zacne houkat ci vubec budete delat? Vite jaka jsou presne dana pravidla resuscitace mimin, deti, dospelych?! Kdyz se tady tim vsichni ohanite, jak budete rozdychavat svoje deti?! Hlavne, ze nate dima monitory dechu
Ale k cemu kdyz stejne nebudete vedet, co delat? ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@krtek7489 si trapna…všechny umíme kouknout na google a vyhledat…dneska bych se na to mohla už vykašlataspanek je mi prednejsi ale zítra ti to tu popisu i s fotkama…trapka co si musí dokázat že sežrala svět, že?
a když začne houkat monitor, tak jistě matka bude mít čas hledat na googlu
![]()
jinak já třeba to, jak správně resuscitovat kojence, zjistila až teĎ, když je klukovi skoro 6 let. A i tak bych měla hodně velký strach, protože jsem lámala žebra i dospělácký figuríně (a to jsem si myslela, že moc netlačím)
@Annapavelkovaml píše:
@krtek7489 si trapna…všechny umíme kouknout na google a vyhledat…dneska bych se na to mohla už vykašlataspanek je mi prednejsi ale zítra ti to tu popisu i s fotkama…trapka co si musí dokázat že sežrala svět, že?
Ty budes mit asi velky problem se svym sebevedomym. A o to, co jsi ted napsala mi presne slo. Ohanis se monitorem, ale zasady resuscitace bez googlu neznas? A jeste jsi tak hloupa, ze to tu klidne napises? Zamysli se trochu nad tou logikou. Aaz bude mit tve dite zastavu, alarm bude houkat, hledat zasady KPR u mimina na googlu bude trochu pozde ![]()
@Annapavelkovaml komu není z hůry dáno… My třeba k monitoru dostali i radu s první pomocí. Jablotron ho má i na svých stránkách http://www.nanny.cz/prvni-pomoc. Ono kdo chce najde na netu a kdo je primitivní tak prudí a dělá chytrou
a schovává to za pomoc jiným
@krtek7489 píše:
Ty budes mit asi velky problem se svym sebevedomym. A o to, co jsi ted napsala mi presne slo. Ohanis se monitorem, ale zasady resuscitace bez googlu neznas? A jeste jsi tak hloupa, ze to tu klidne napises? Zamysli se trochu nad tou logikou. Aaz bude mit tve dite zastavu, alarm bude houkat, hledat zasady KPR u mimina na googlu bude trochu pozde
ne trapná jsi Ty - ona psala, že každý kdo má zájem si o resuscitaci vyhledá co potřebuje a né že to bude hledat až bude problém.
@Ginuš píše:
@Annapavelkovaml komu není z hůry dáno… My třeba k monitoru dostali i radu s první pomocí. Jablotron ho má i na svých stránkách http://www.nanny.cz/prvni-pomoc. Ono kdo chce najde na netu a kdo je primitivní tak prudí a dělá chytroua schovává to za pomoc jiným
ten návod je celkem k ničemu… chybí tam dost podstatná věc a to, kolik vzduchu při umělém dýchání se má kojenci poskytnout ![]()
No nic, je čas odejít. Nemá to úroveň. Zakladatelce se omlouvám a přeji jen samé radosti s miminkem
![]()
@Ginuš píše:
@Annapavelkovaml komu není z hůry dáno… My třeba k monitoru dostali i radu s první pomocí. Jablotron ho má i na svých stránkách http://www.nanny.cz/prvni-pomoc. Ono kdo chce najde na netu a kdo je primitivní tak prudí a dělá chytroua schovává to za pomoc jiným
A vis o tom, ze jsou tam pekny blaboly. Pokud takhle budes resuscitovat sve dite, nezachranis ho.
Ale tobe to je evidentne jedno, kdyz sem davas takovehle odkazy. Komu neni z hury dano… ![]()
Příspěvek upraven 30.10.16 v 21:54
Ale @krtek7489 má pravdu. K čemu je monitor dechu, když většina lidí neumí správně poskytnout první pomoc.