Monitor dechu, měli jste?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
29.10.16 23:15

@Dermabion nad snuzou jsem přemýšlela ze začátku - ale zatím malá spí v hlubokém kočárku, tak není třeba, do sporťáku možná pořídím. :mrgreen: koukala jsem, že Tvůj už má kupce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.10.16 23:18

@Ginuš o kupci nevím, a já ho použivala právě když byla nelinka malá a někam jsme jeli( dovolená, návštěva) nevhala jsem ji spát a já byla v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:20

@Dermabion aha, no u inzerátu je psáno 1 zájemce, tak proto jsem si to myslela. Naše malá právě přes den spí tak 2 hodiny, tak je na návštěvách vzhůru a v autě na ní koukáme. Ten klid je k nezaplacení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.10.16 23:22

Upřímně - ještě mám-malej na něm spí, pokud se v noci nedostane ke mně. A planý poplach nebyl. Za to byl jeden skutečný poplach. Měl silnou rýmu asi kolem roku a chvíli skutečně nedýchal. Máme nanny a byla jsem u něj ještě, když to začalo rychle pípat. Začal dýchat chvíli před tím skutečným poplachem, který ho vzbudil. A taky, když jsme ho přivezli z porodnice, tak míval často situace, kdy hluboce vydechl a pak trvalo pár vteřin, než začal zase dýchat. Poplach to nikdy nespustilo.

Nejdřív jsem o monitoru neuvažovala, ale chlap přišel s tím, že zná případ, kdy to zachránilo dítě, tak jsme taky pořizovali. Jsem ráda, že ho máme. Uklidňuje mne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.10.16 23:22

@Ginuš je, já chodila kolikrát v noci kontrolovat zda je klasický monitor v postýlce zapnutý atd…člověk se o ta prťaťa strašně bojí. A trvalo mi zvyknout si, že jeuž bez monitoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.10.16 23:24

Jak se tady řeší zda ano či ne…za mne určitě ano, raději omezit hračky nebo nějaké další nepotřebné věci, ale toto může zachránit život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.10.16 23:26
@Ginuš píše: :oops: mám 2 desky, no respektive 3 desky a 2 přijímače. Mám desku i v kočárku :oops: vím, že v kočárku deska snímá i případný vítr, ale prostě mě to uklidňuje :roll:
EDIT: 2 desky pokryjí celou postýlku i když cestuje, tak nehouká planý poplach
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.10.16 23:50
@Tichošlápek píše:
@krtek7489 díky te módě mam dvouletého syna :kytka: a ty bud rada, ze můžeš mít s klidným svědomím takový názor

Prosim te, jak byl stary syn, kdyz se mu to stalo?

Ja dostala omitor dechu od kamaradky, je to nejaky starsi model, protoze jejimu synovi bude zanedlouho 10. Je to znacka Nanny.

Myslite, ze bych si mela poridit novy? A kde se to da seridit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
30.10.16 00:03

@warita u výrobce

@Dermabion to není otázka peněz, však je to dneska dostupné za pár korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 00:04
@Moise píše:
@warita u výrobce

To znamena co presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
30.10.16 00:09

@warita no že jim ho pošleš do Jablonce, oni ho zkalibrují a pošlou zpět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 00:12
@Moise píše:
@warita no že jim ho pošleš do Jablonce, oni ho zkalibrují a pošlou zpět :nevim:

Aha, tak to asi nebudu delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.10.16 07:23

@warita necelé dva měsíce. jinak seridit to umí i některé půjčovny, pokud mate v okolí. U takhle starého přístroje to kalibraci určitě chce. Vlastní zkušenost ale nemám - pujcovala jsem monitory v porodnici a vždy u nich byl i doklad o serizeni, tak jsem to nemusela řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.10.16 08:21
@warita píše:
Prosim te, jak byl stary syn, kdyz se mu to stalo?

Ja dostala omitor dechu od kamaradky, je to nejaky starsi model, protoze jejimu synovi bude zanedlouho 10. Je to znacka Nanny.

Myslite, ze bych si mela poridit novy? A kde se to da seridit?

Poridila bych novy. I vyhodnocovaci jednotka ma svou zivotnost, tusim 6 let.
Jinak jsem nekde cetla, ze snad uz ani ty kalibrace nedelaji, ale jestli to je pravda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.10.16 08:33
@Moise píše:
Proč myslíš? Však se prokázaly případy sids i po prvním roce, sice vzácně, ale byly..
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu :nevim:

Jsou :think: a taky muzeme plynule prejit na nahle infarkty v dospelosti. Zname takhle zemrel manzel, nasla ho rano. Mozna, kdyby mel monitor dechu co…
Ja mluvim o miminu/batoleti v postylce. Dcera ho mela do 1,5 roku, nez sla do velke postele a protoze sla rovnou do sve 160×200, tak to by bylo desek.
Chodici sedici dite je /az na opravdu vyjimky/ mimo nebezpeci sids. Tezko si zadycha vlastni dech o plysaka, polstarek a dalsi kraviny, co cpou matky novorozencu do postylek, nebo je nechaji spat v posteli s rodicema. Tam pak riziko rapidne stoupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí