Monitor dechu, měli jste?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
29.10.16 22:25
@zuzouš píše:
Se fakt omlouvam za natvrdlost, ale tim myslis, jako ze **nemit monitor, aby me v noci nebudilo pripadny houkani? ** Pac ono to nehouka porad, pokud neni rozbitej. To spis kdyz v polospanku vyndavam mrcici dite na krmeni a zapomenu desku vypnout. Razem neni v polospanku nikdo, ani sousedi :mrgreen:

Jj presne tak. To uz jsem se parkrat docetla. Ze nez aby v noci houkal, tak radsi nemit.
Ja se blbe vyjadrila, nemyslela jsem to konkretne na tebe, s dvouletou je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.10.16 22:34

@Milka111 my mame Angel care s dvouma deskama a chuvickou a furt si rikame ze to byla nejlepsi investice ze vsech. Malemu jsou dva a ctvrt a obcas kdyz je nemocnej tak ho furt pouzivame. Lip se nam spi.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.10.16 22:37
@Berousik píše:
Jj presne tak. To uz jsem se parkrat docetla. Ze nez aby v noci houkal, tak radsi nemit.
Ja se blbe vyjadrila, nemyslela jsem to konkretne na tebe, sdvouletou je to blbost.

Proč myslíš? Však se prokázaly případy sids i po prvním roce, sice vzácně, ale byly..
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.16 22:38

@Berousik je klidne mozny, ze jsem neco takovyho psala nekdy i ja, nevim. Protoze nejstarsi mela jako mala obdobi asi dvou mesicu, kdy mivala apnoe, ne dlouhy, bylo to na hranici spusteni monitoru. Asi dvakrat se skutecne spustil a pak prave letel, byla jsem vynervovana z toho zvuku, ne z myslenky, ze dite nedycha. Ono bylo zdravy, akorat si davalo pauzy. Obdobi apnoi zase skoncilo a bylo hej. Dvouleta monitor nepotrebuje, sama je jak sirena, pokud nespi sama v pokoji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.16 22:40
@Moise píše:
Proč myslíš? Však se prokázaly případy sids i po prvním roce, sice vzácně, ale byly..
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu :nevim:

Tak dvoulety dite si seda, stoupa, pochoduje, nektere cestuji v noci k rodicum a tak dale, tam by to houkalo porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.10.16 22:51

@zuzouš no však ho tam necpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:03

@Milka111 mám nanny, měli ho i v porodnici. Jeden poplach nebyl asi tak úplně planý, takže používám a budu používat do 15kg dítěte. Mám z druhé ruky, ale byl jak nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:05
@Moise píše:
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu :nevim:

přesně jak píšeš, málokdo ví, že SIDS může být i nad 1 rok - bohužel znám doktorskou rodinu která o těch případech ví a tak budu používat do těch 15kg dle výrobce mají desky takovou nosnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.16 23:06

@Ginuš 15kg mela dcera sestrenky v 6 letech, to jen tak na okraj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
29.10.16 23:09

@Ginuš on není problém v kilech, ty desky nosnost mají, ale v tom, že takhle velké děti už z dosahu desky utíkají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:11

@zuzouš 8o fakt? No naší je necelých 8 měsíců a má cca 9 :think: :think:. Vím že jsem úzkostlivá a vystreslá, ale monitor na mě působí dobře, jsem klidnější no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:12
@Moise píše:
@Ginuš on není problém v kilech, ty desky nosnost mají, ale v tom, že takhle velké děti už z dosahu desky utíkají :mrgreen:
:oops: mám 2 desky, no respektive 3 desky a 2 přijímače. Mám desku i v kočárku :oops: vím, že v kočárku deska snímá i případný vítr, ale prostě mě to uklidňuje :roll:
EDIT: 2 desky pokryjí celou postýlku i když cestuje, tak nehouká planý poplach
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.10.16 23:13

Měla jsem monitor dechu se dvěma deskama a i mobilní na plínku (obojí prodávám) a za ten klid to určitě stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.10.16 23:15

@Dermabion nad snuzou jsem přemýšlela ze začátku - ale zatím malá spí v hlubokém kočárku, tak není třeba, do sporťáku možná pořídím. :mrgreen: koukala jsem, že Tvůj už má kupce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.10.16 23:18

@Ginuš o kupci nevím, a já ho použivala právě když byla nelinka malá a někam jsme jeli( dovolená, návštěva) nevhala jsem ji spát a já byla v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí