Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@zuzouš píše:
Se fakt omlouvam za natvrdlost, ale tim myslis, jako ze **nemit monitor, aby me v noci nebudilo pripadny houkani? ** Pac ono to nehouka porad, pokud neni rozbitej. To spis kdyz v polospanku vyndavam mrcici dite na krmeni a zapomenu desku vypnout. Razem neni v polospanku nikdo, ani sousedi
Jj presne tak. To uz jsem se parkrat docetla. Ze nez aby v noci houkal, tak radsi nemit.
Ja se blbe vyjadrila, nemyslela jsem to konkretne na tebe, s dvouletou je to blbost.
@Milka111 my mame Angel care s dvouma deskama a chuvickou a furt si rikame ze to byla nejlepsi investice ze vsech. Malemu jsou dva a ctvrt a obcas kdyz je nemocnej tak ho furt pouzivame. Lip se nam spi.. ![]()
@Berousik píše:
Jj presne tak. To uz jsem se parkrat docetla. Ze nez aby v noci houkal, tak radsi nemit.
Ja se blbe vyjadrila, nemyslela jsem to konkretne na tebe, sdvouletou je to blbost.
Proč myslíš? Však se prokázaly případy sids i po prvním roce, sice vzácně, ale byly..
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu ![]()
@Berousik je klidne mozny, ze jsem neco takovyho psala nekdy i ja, nevim. Protoze nejstarsi mela jako mala obdobi asi dvou mesicu, kdy mivala apnoe, ne dlouhy, bylo to na hranici spusteni monitoru. Asi dvakrat se skutecne spustil a pak prave letel, byla jsem vynervovana z toho zvuku, ne z myslenky, ze dite nedycha. Ono bylo zdravy, akorat si davalo pauzy. Obdobi apnoi zase skoncilo a bylo hej. Dvouleta monitor nepotrebuje, sama je jak sirena, pokud nespi sama v pokoji ![]()
@Moise píše:
Proč myslíš? Však se prokázaly případy sids i po prvním roce, sice vzácně, ale byly..
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu
Tak dvoulety dite si seda, stoupa, pochoduje, nektere cestuji v noci k rodicum a tak dale, tam by to houkalo porad.
@Milka111 mám nanny, měli ho i v porodnici. Jeden poplach nebyl asi tak úplně planý, takže používám a budu používat do 15kg dítěte. Mám z druhé ruky, ale byl jak nový.
@Moise píše:
Naše skoro čtyřletá má také dlouhé apnoe, má zvětšenou nosní mandli, ve spánku mívá taky dlouhé pauzy, že lape po dechu
přesně jak píšeš, málokdo ví, že SIDS může být i nad 1 rok - bohužel znám doktorskou rodinu která o těch případech ví a tak budu používat do těch 15kg dle výrobce mají desky takovou nosnost ![]()
@Ginuš 15kg mela dcera sestrenky v 6 letech, to jen tak na okraj ![]()
@Ginuš on není problém v kilech, ty desky nosnost mají, ale v tom, že takhle velké děti už z dosahu desky utíkají ![]()
@zuzouš
fakt? No naší je necelých 8 měsíců a má cca 9
. Vím že jsem úzkostlivá a vystreslá, ale monitor na mě působí dobře, jsem klidnější no ![]()
@Moise píše:
@Ginuš on není problém v kilech, ty desky nosnost mají, ale v tom, že takhle velké děti už z dosahu desky utíkají
Měla jsem monitor dechu se dvěma deskama a i mobilní na plínku (obojí prodávám) a za ten klid to určitě stálo…
@Dermabion nad snuzou jsem přemýšlela ze začátku - ale zatím malá spí v hlubokém kočárku, tak není třeba, do sporťáku možná pořídím.
koukala jsem, že Tvůj už má kupce ![]()
@Ginuš o kupci nevím, a já ho použivala právě když byla nelinka malá a někam jsme jeli( dovolená, návštěva) nevhala jsem ji spát a já byla v klidu…