Monitoring - průběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.2.12 21:58

tak pokud není člověk v místnosti úplně sám, že by se nudil, tak to tatínek je tam zbytečný :-). Já právě vůbec netuším jak to chodí… jestli tam bude sestřička, tak to by nebylo špatný, člověk aspon si pokecá :-). No uvidím, jak to má moje doktorka udělaný… zatím mě ani do porodnice neposílá. Tam to bude určo jiný, než u doktorky… ale děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
5.2.12 22:04

Ahoj, na monitor jsem chodila až když si mě přebrala porodnice, rodila jsem ve Vrchlabí, takže od nějakého 38. týdne.
Trvalo to vždy 20 min a můj partner byl absolutně u všeho, tedy i u monitoru se mnou. Vždy jsem byla na monitoru sama. Nicméně probíhá to tak, že si vytáhneš triko a na břicho ti připlácnou na dvou místech sondy - takže i kdyby v nějaké nejmocnici nerespektovali soukromí a monitorovali vás víc najednou, tak nevidím problém v tom, že by u toho byl i nějaký tatínek - nahé břicho má v létě polovina žen.. :nevim:
Na druhou stranu se tam asi unudí :lol: Jinak já při monitoru buď seděla nebo stála/chodila - pak ke konci, kdy jsem si už nedokázala sednout.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
5.2.12 22:08

Jo a ještě jedna věc - moje mimi mělo, stejně jako teď, po porodu, i v břiše na sekundu přesný režim spaní a pohybů a v době spaní, i kdybych skákala a sestra mi šťouchala do břicha, tak se nevzbudilo a nehlo.. Díky tomu jsem měla dva naprosto klidné monitory, což doktor samozřejmě děsně řešil..
Bohužel, aby mě nezavřeli na pozorování, před jedním monitorem jsem mimi prostě sfetovala - dala jsem si na benzínce hranolky s čokoládou, vypila Colu a v nemocnici ještě kafe.. Celý den mi pak bylo nehorázně zle, ale monitor ten den byl v pohodě a doktor spokojený :roll:

• Citovat
  • Upravit
4157
6.2.12 08:45

já měla od 36.týdne monitory 3× denně, ležela jsem v nemocnici a nikdy jsem nepochopila jaký chtěj aby bylo mimčo, tady jsem se dočetla, aby bylo mimčo akční, ale když mi tam kopal malej jak drak a teda hlavně do tý sondy tak se jim to nelíbilo a točilo se to znova, a chtěli aby byl v klidu, a když byl v klidu a jen si občas kopnul tak zase, že je málo akční :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 10:28

No tak to jsem teda zvědavá co mě řeknou na monitor :-). Někdy je akční po ránu, ale moc toho nebývá, spíš večer. Ona je celá po mě :-). Já taky jsem po ránu grogy a spím :-). Zkusím ji nějak vzbudit, aby to moc neřešily, ale nevím. Když spí, tak se ji jen tak probouzet nechce. To jsem taky zjistila :-). A když řádí, že mi skáče břicho, tak se ji zase nechce pro změnu spát :-).
Jinak Amber 77:
děkuji za názor na monitor… že byl partner u všeho. No právě bych v tom neviděla taky problém, když by tam měl být člověk sám, proč by u toho nemohl být partner, když chce. Můj je taky u všeho a strašně se na malou těší, tak proč by nemohl i na ten monitor.
A jak píšeš, můžeš se tam teda na monitoru nějak hýbat?? nemusíš sedět nebo ležet v jedné pozici 20min??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.2.12 11:05

já teda vždycky musela sedět, asi jednou jsem musela změnit polohu, ale většinou se sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.2.12 12:21

Já jsem většinou seděla, ale jak mě bolela páteř, tak jsem se různě kroutila nebo na chvíli vstala a tak. A před porodem jsem jim rovnou řekla, že sedět nebudu, nabízeli mi postel, ale to mi přišlo ještě horší kvůli stahům, takže jsem na férovku celou dobu stála a různě se houpala v bocích - jde o to, aby se neposouvaly ty sondy a nespadly, takýže jsem si je držela..

• Citovat
  • Upravit
6.2.12 17:11

no já taky asi nevydržím kvůli zádům v jedné poloze… možná pololeh, ale v sedě se budu určitě kroutit. V poslední době se ani kvůli zádům nevyspím jak mě bolí :-(. No uvidíme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí