MS nikde, riziko otěhotnění

5.2.12 12:13

Prosím o radu a pomoc

Dobrý den prosila bych o pomoc. S přítelem jsme měli před měsícem sex(kondom jsme měli) dva dny potom jsem dostala menstruaci-to znamená že riziko otěhotnění by bylo stejně asi hodně malé. Ted už je to ale měsíc a další menstruaci jsem pořád nedostala.Menstruaci mám nepravidelnou (místo po 3tydnech mam až po čtyřech)takže mam malé spoždění.Mám docela strach bylo to poprvé a myslím že vše proběhlo vpořádku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35772
5.2.12 12:16

No a co chceš pomoct a poradit? Co si koupit test třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
5.2.12 12:18

souhlas :palec: Jediné, co můžeš udělat, je koupit si test a buď tam bude / nebo // :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.2.12 12:31

Kolik Ti vubec je ? Tady je jedno jediny reseni a to, koupit si test a hlavne se nestresovat, to taky muze oddalit menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 12:37

je mi 16.Všem děkuju za odpovědi. Stresuju se vždycky uplně u všeho u testu ve škole,na závodech a tohle prostě jsem od přírody nervák. Zítra ho koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.2.12 12:39

Te pic, tak Ti drzim pesti, at tam najdes / ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.2.12 12:41

ježiš to sou stresy tohle :roll: ten sex byl jen jeden pak si měla menses, takže je téměř jasné, že těhotná nejsi. a teď se trošku MS spozdila no. zajdi k doktoru, nech si napsat prášky a na stresy se vykašli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.2.12 19:06

Nechápu, proč to sem vůbec píšeš - jak tě může někdo uklidnit, když do dělohy ti nevidíme. :roll:
Kup a udělej si těhotenský test, stojí cca dvacku a za pár minut budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.2.12 21:05
rejžička píše:
Nechápu, proč to sem vůbec píšeš - jak tě může někdo uklidnit, když do dělohy ti nevidíme. :roll:
Kup a udělej si těhotenský test, stojí cca dvacku a za pár minut budeš mít jasno.
že to radči neprobere s kamarádkama ve škole co? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 22:51

no děkuji všem za odpovědi. Test už není třeba kupovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.12 12:11

menstruace nikde uz 12dni 3 pozitivni tehotenske testy a ve ctvrtek na gyndu tak jsem zvedava :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.12 10:34

tak jsem byla ve ctvrtek na gynde a jsem v 5 tydnu za 3 tydny na kontrolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.2.12 11:03

a co takle antokoncepce ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie