Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den prosila bych o pomoc. S přítelem jsme měli před měsícem sex(kondom jsme měli) dva dny potom jsem dostala menstruaci-to znamená že riziko otěhotnění by bylo stejně asi hodně malé. Ted už je to ale měsíc a další menstruaci jsem pořád nedostala.Menstruaci mám nepravidelnou (místo po 3tydnech mam až po čtyřech)takže mam malé spoždění.Mám docela strach bylo to poprvé a myslím že vše proběhlo vpořádku:(
souhlas
Jediné, co můžeš udělat, je koupit si test a buď tam bude / nebo //
![]()
Kolik Ti vubec je ? Tady je jedno jediny reseni a to, koupit si test a hlavne se nestresovat, to taky muze oddalit menstruaci
je mi 16.Všem děkuju za odpovědi. Stresuju se vždycky uplně u všeho u testu ve škole,na závodech a tohle prostě jsem od přírody nervák. Zítra ho koupím
ježiš to sou stresy tohle
ten sex byl jen jeden pak si měla menses, takže je téměř jasné, že těhotná nejsi. a teď se trošku MS spozdila no. zajdi k doktoru, nech si napsat prášky a na stresy se vykašli ![]()
Nechápu, proč to sem vůbec píšeš - jak tě může někdo uklidnit, když do dělohy ti nevidíme. ![]()
Kup a udělej si těhotenský test, stojí cca dvacku a za pár minut budeš mít jasno.
rejžička píše:že to radči neprobere s kamarádkama ve škole co?
Nechápu, proč to sem vůbec píšeš - jak tě může někdo uklidnit, když do dělohy ti nevidíme.
Kup a udělej si těhotenský test, stojí cca dvacku a za pár minut budeš mít jasno.
menstruace nikde uz 12dni 3 pozitivni tehotenske testy a ve ctvrtek na gyndu tak jsem zvedava
![]()
tak jsem byla ve ctvrtek na gynde a jsem v 5 tydnu za 3 tydny na kontrolu ![]()