Mononukleoza v těhotenství

48576
10.10.11 12:47

mononukleoza v těhotenství

Ahoj.Právě sem měla nepěknej telefon od svého gynekologa.Z náběru zjistili že mám mononukleozu.Zatim nevim nic jen že musim na infekční :-? .Co to znamená pro těhotenství.Vubec mi nikdy nic nebylo,nepamatuju si že by mi bylo divně nebo vubec něco.nemám ani rýmy :nevim: .Co ted.Mám pocit že omdlim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
10.10.11 12:54

Kamčo,

moc mě to mrzí a posílám hodně sil a energie na zvládnutí nemoci :hug: :hug: :hug:

A nevysvětlil ti gyndr. co to pro tebe bude znamenat a co bude léčba obnášet? Určitě dostaneš atb., přísnou jaterní dietu nejméně na půl roku a neustále budou dělat kontrolní odběry a testy.
Asi bych volala hned gynekologovi, at mi vysvětli co tě bude čekat, vzhledem k tomu, že jsi těhulka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 12:55

kačkul řekl mi že to by se muselo hlídat na genetice a znamená to jen dietu a že dokud to není potvrzené tak mě nebude nervovat :cry: .Já se s toho zbláznim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 13:09
Kamča.dalmatinka píše:
kačkul řekl mi že to by se muselo hlídat na genetice a znamená to jen dietu a že dokud to není potvrzené tak mě nebude nervovat :cry: .Já se s toho zbláznim..

No to ti toho moc neřekl… a zrovna jsi na začátku těhu že? KDy jdeš na infekční do nemocnice??? Pátrala bych po info a nenechala se odbýt. Možná bych se i poradila s genetikem, at máš co nejvíce informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.10.11 13:20

Kamčo ahoj :mavam: můj brácha měl mononukleozu když jsem měla těsně před porodem, museli jsme na výtěry všichni, řekli mi, že jediné co by bylo, že bych musela mít opatření vůči miminku, jako nepusinkovat apod. Co se týče léčby, tak brácha měl taky bezpříznakové, jen mírně zvýšené jaterní testy, takže výtěry z krku a dieta, jako je kuřecí na vodě, rýže a prostě dietní jídla, chodil na testy a výtěry z krku, po dvou měsících najel na normální režim, ale stále ho hlídali. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 13:26

na infekční jdu ve středu.Na genetice mě objednali jen ke konzultaci a když sem se s pláčem ptala jestli to neznamená ukončení těhotenství tak sestřička říkala at nemám žádný strach :wink: ale znáte to :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.10.11 13:28

Určitě to bude dobré. Pokud nemáš příznaky, jako jsou horečky a bolesti v krku, že člověk nepolkne, tak je taky možnost, že si jen přenašeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
10.10.11 13:30

Ja vygooglila,ze na vyvoj plodu to nema vliv..jen nekdy hrozi predcasny porod.
Drzim palce,at to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 13:31
Kamča.dalmatinka píše:
na infekční jdu ve středu.Na genetice mě objednali jen ke konzultaci a když sem se s pláčem ptala jestli to neznamená ukončení těhotenství tak sestřička říkala at nemám žádný strach :wink: ale znáte to :-?

Neplakej, uričtě to bude dobrý, jinak by tě hned hnali do špitálu bez objednání :hug:
Vím,ž e se to řekne, neboj se, ale určitě to bude dobrý, mimísek se udrží, bude zdravoučký/zdravoučká a pěkně poroste :palec:

Posílám moc sil a dobré nálady :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 13:37

moc díky.Když už sem konečně překonala ty strachy a to histerčení s prvního těhu tak zas tohle :-? .Tohle se totiž muže stát jen mě :zed: a ještě věřim že mahdalce,to je taky kejdař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.11 13:44

Určo jsi už vybrala všechnu smůlu a ted už bude jen a jen dobře, uvidíš :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.11 13:51

Kamčo šmankote,to jsou starosti,chuděro.Jak už tu někdo psal,miminku by nic nemělo hrozit,akorát ten předčasný porod,ale to si tě učitě pěkně pohlídají a do porodu je daleko.Ale kdes to mohla chytit?Vím,že se tomu říká nemoc líbání.Nebyl třeba manža v poslední době nemocný?
Já jsem taky supr klikař :roll: 2,5 m po porodu mi zjistili,že mám v krvi protilátky na žloutenku 8-o :zed: Nikdy mi nic nebylo,žádný příznak,šupajdila jsem taky na infekční.Naštěstí už jsem nebyla infekční,takže jsem nikoho nenakazila.ALe kde jsem k tomu přišla a kdy,to nikdo neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 13:54

katko u chlapa těžko říci proto že on je hypochondr ale i lékařky potvrzenej :lol: takže on má nemoc každou co vidí v tv,nebo naštuduje někde na netu.Jsme trochu divná familie :mrgreen:

Všem strašně díky.Moc doufám že máte pravdu a že miminko donosim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.11 13:55

a vubec nechápu kde sem to mohla chytit.Do práce nechodim,dopravníma prostředkama taky nechodim,na veřejné wc také né :nevim: s nikým se nelíbám a chlap ten je na hygienu pes,meje se po všech a před každym výkonem :lol: .No to už asi nezjistim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.11 13:58
Kamča.dalmatinka píše:
katko u chlapa těžko říci proto že on je hypochondr ale i lékařky potvrzenej :lol: takže on má nemoc každou co vidí v tv,nebo naštuduje někde na netu.Jsme trochu divná familie :mrgreen:Všem strašně díky.Moc doufám že máte pravdu a že miminko donosim :cry:

Učitě donosíš,ted teprve udělají podrobnější rozbory a třeba jsi fakt jen přenašeč.Však uvidíš,co ti řeknou na infekčním.Držím palce,ale myslím,že to fakt dobré,nějaká dietka a bude to v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí