Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vypadá o kapku lépe než včera, už tak necvaká, ale stejně vypadá dost bídně, pak ho vyfotim chudáčka, tak až seženu hlídání pro jednoho kojence tak s nim vyrazim
@Kamča.dalmatinka
Ty jo, to je statečné morče. A máš můj obdiv, že se o něj tak staráš. Takoví dva spolubojovníci. Držím mu palce.
![]()
Abych pravdu řekla, vubec sem tomu nevěřila že to do rána vydrží. Už sem včera přemýšlela kam ho zakopem
,ale zatim to nevzdávám a on také né
.Akorát je problém že veterinářka přes morčata je tam až zítra
je tam jen utrácející dr(doktor co dá akorát injekci až ho uvidí) tak tam zajedu pro tekuté seno a zkusim to
@Kamča.dalmatinka Oukej to určitě zvládne, je to silnej morčák
Kamco treba uz je z nejhorsiho venku, prezil dalsi noc
to by bylo aby nebylo ![]()
@iiiv ty jsou krásný
A jedna má bílou chocholku a druhá ne? Já mám doma taky jednoho zrzka a na sluníčku je úplně krásnej ![]()
A pořád myslim na Oukeje, aby to zvládnul, je to bojovník ![]()
@Mirii, to tak jenom vypadá, mají asi 20cm
Příspěvek upraven 10.03.13 v 10:28
@tamata děkuji. JJ jedna má malou bílou ďupku, proto není vhodná na výstavy, ale to mě nevadí ![]()
Jinak mně bylo včera zle, tak morčatům musel vykydat manžel, jinak se o ně starám výhradně já. A dneska hned první po ránu, co hlásil, tak prej: „musím dát morčátkům seno“
Ale pochybuju, že mu ta starost vydrží…
@iiiv Na těch dalších fotkách už to vidím. Mně se to právě líbí, že je aspoň rychleji rozeznáš
Můj má takovej ten bílej vír (nevim jak se tomu říká).
@tamata sem si říkala, jak je poznám a když jsem je viděla, tak to bylo jasný ![]()
přítel si dneska jednoho hladil, ale říká jim krysy. Malej je z nich unešenej, pořád k nim běhá a říká jim čičíí ![]()