Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka moc mě to mrzí. Už jsem si myslela, že se z toho dostane. Udělali jste pro něj vše co jste mohli ![]()
Bozinku, to me strasne mrzi, verila jsem, ze se z toho dostane
..ted uz je v morcecim nebicku a nic ho netrapi, skace a dovadi a basti tuny okurek ![]()
Co malej, myslim na vas, zas bude lip, mate plno dalsich mazliku, ty vas nenechaji dlouho se trapit.
A podivej, jsi uzasna, jak ses o nej strarala, udelala jsi naprosto vse, co jsi mohla, aby se zachranil.Ne vsichni jsou ochotni toto udelat pro morce. Nekdo by si dokonce rekl, blbe morce a druhy den sel koupit nove.Tvy morcaci se maj jako v raji. ![]()
Napadlo me, jestli by nebylo fajn, koupit Matymu nejake nove chlupate morcatko, aby mel pocit, ze je jen jeho.Byla by to sice takova zaplata, ale ty deti se z toho dostavaji rychle rekla bych.Snad.
Morčátko už schánim, ale už nechci ze zverimexu:-/
No maty to snáší vcelku statečně, už je vytrénovanej, chudáček se se smrtí musí vyrovnávat co je na světě a myslim že je statečnej a že mě je huř ![]()
Ještě sem nepřestala brečet. Ted ho jdu zakopat.
Chlap na to nemá a nemužu ho jen tak hodit do popelnice, tak ho jdu zakopat pod náš smrček ![]()
@Kamča.dalmatinka ja by som ti tak rada darovala jedno z tých našich malých prasiatok..len tá diaľka ![]()
@Kamča.dalmatinka -to je mic líto. A co vlastně měl?
Holky, chtěla jsem se zeptat, máte nějáký vychytávky, pokud odjíždíte? Jak nejlépe morčáta zabezpečit? Chlupáče tu normálně necháváme, chodí mi sem tak každý 3.den krmiči
ale u skinníka tedy nevím, protože hodně žere a když mu naložím žrádlo večer, ráno tam nic nemá, sežere i seno, misku granulí, ovoce
Jak dlouho je necháváte doma samotný?
@Kamča.dalmatinka :tak co je ten smutek dneska už menší, alespoň o kousek?
@jannina1 :taky by mě zajímalo jak dlouho můžou zůstat morčátka sama aniž by tím trpěla. Děkuji jestli někdo odpoví.
Ahoj ![]()
Tak včera sem ho nemohla zakopat, byl mráz a padaly kroupy:-( tak sem to udělala ted.No je nám trochu lépe, ale vubec nemužem chodit k morčatum. On vždycky běžel na proti a už jeho hlavička vykukovala ven a ted tam není
a nebude.
nemám chut už ani vlastnit náké další morče, snad to přejde
Maty zatim žádné taky nechce, chce jen oukeje:-( tak snad ho to také přejde.
Jste moc hodný
Zvířátko samo doma vydrží dokud má co žrát, takže když někam jedem tak dám hromadu sena, mysku granulí a hodně jabllek proto že ty žerou jen kdy je nouze a dodá jim i dost vody.
Kamco je mi to moc lito, chudak Maty
bude to chtit par dnu cas a pak bych jej vzala k nejakemu chovateli a pockala jestli si treba nejake morce vybere ![]()
Neboj se, to tě přejde. To ten smutek zkraje je nejhorší. A deprese.
Maty to asi bude prožívat déle, ale i on za chvilku pookřeje. Uvidíš, že za chvilku bude loudit Oukeje č2.
![]()
Ahoj.Tak už aspon Maty tolik nebrečí. Dali jsme kytičku na hrob který jsem mu udělala na Matyho dětském hřišti(to je na naší parcele hřiště co mu udělal tatínek) aby byl blízko a počkáme si až bude mít miminka tady jedna chovatelka, má vždy moc hezký miminka
jestli si do té doby neoblíbí teda něco z našich ![]()
Dneska má Maty horečku, nevim jestli s toho nebo náká nemoc, ale až bude zdravej, tak mu začnu vnucovat naši čipmanku(ta je jediná chlupatá) jestli si na ní nezvykne ![]()
Horší je to s keyem. jenom tak leží a už nečumáčkuje když je tam sám, toho sem chtěla skamarádit s chedákem, ale key mu ubližoval:-( tak asi zustane sám ![]()
Miminkám se daří myslim dobře, pěkně rostou, zrovna je jdu vážit. Sice mě to už tak netěší, ale oni za to nemužou.
A co vaše morčátka?
Tak abby má o 20 gramu mín než ostatní ![]()
ještě to tak
a už mi hrábne ![]()