Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoh holky,
Kamco snad to brzy preboli..Abby bude snad v poradku, hald treba proste nebude macik no. Nemysli hned na nejhorsi, jestli to prezije a tak. ![]()
Almond a chces skinniky nebo jaky? A hned takhle z ostra jo, s chovnou stanici? ![]()
Dneska jsem koupila nasi Pepine jeslicky na seno, tak jsem si udelala malou radustku
a ona z toho ma zabavu, jak taha stebla sena.
@Kamča.dalmatinka nebuj, u těch mimin je to normální, já měla 2, jedno 120 g, druhé necelých 90 g… kontroluj, jestli pravidelně přibírá, jak u normálních mimin
jedno je vždycky menší…
Kamco to je mazec jak to jde videt, ale pamatuji si ze i u kotat, stenat…to bylo to stejne
ja pak vzdy jen pri kojeni hlidala to nejmensi aby bylo na nejlepsim miste a papalo
nez sla zver z domu tak vetsinou nebyl uz zadny velky rozdil ![]()
A jinak se vyvíjí moc pěkně. Almond je největší. Ta je už macek a má krásné sloní uši. Už jí krásně padaj ![]()
Taky vložim foto, mě zas archibald přijde jak holka:-(
Abby ten velkej nos zatim zustal:-D ale prej ho doroste. Má užasný barvy, žádné promíchání a super ušiska ![]()
Archibald uši mu ještě stojí když ho mám v ruce, jinak už mu padaj. Až spadnou tak mu snad zakrejou pul hlavy, taky je má moc pěkné a nevim teda jestli to fakt není holka ![]()
Náké rodiné:-D. Všichni vypadaj jak když se vidí poprvé-vykuleně ![]()
@Deborah píše:
@Sonule joj,do Plzne nechodíme, to je ďalekoAle rada by som ti ho dala
, keby sa nejako dalo
Tak by som vedela, že je oň dobre postarané, že je v dobrých rukách
Škoda, že je to tak ďaleko
Já vím, je to hrozná dálka. Škoda. ![]()
Erik už není takovej prcek, aby nepochopil, že se musí se zvířátkama opatrně.
Nevím proč chodil s ní na rameni. (No asi to viděl u mě.
Taky jí tam mívám, ale já mám ty ramena asi tak 30× širší.
)
@Kamča.dalmatinka mně to taky přijde jako pipina.
Ale já tomu prdlajz rozumím. ![]()
Super fotky. A ty máš ty děti jako přes kopírák.
![]()
Maty už je velikej. ![]()
Jak tu na mě pořád mrkají ty fotky v tvém podpisu, tak si dovolím hodit sem jeden spam.
![]()
Koukej na outfit. ![]()
Dnes som objavila tohto králička: http://zvierata.bazos.sk/…barancek.php
a vyhlásila som doma, že ho chem ![]()
No po čistení klietok ma celkom prešla nálada na nové zvieratká
![]()
Tiež sme rozmýšľali aj my nad CHS, no neviem
to už je aj o tom, aby sme na tom niečo zarobili
,aby sme nemali samé investície ![]()
@Kamča.dalmatinka tak som rozmýšľala..celkom by ma to zaujímalo..vy si vzájimne pomáhate /myslím CHS/ alebo ste si konkurencia? Keď sa chceš napr. poradiť s niekým a tak ![]()
Příspěvek upraven 11.03.13 v 21:24
@Sonule píše:@Kamča.dalmatinka mně to taky přijde jako pipina.
Ale já tomu prdlajz rozumím.
@Sonule JOJO TO BYLA OBLÍBENÁ KOLEKCE
![]()
A fakt jsou si podobný? Já v nich stále hledám podobu a už sem i přemýšlela jestli nám toma nevyměnili v porodnici:-D.Tom má 11kg a Maty kterej je starší o 5 let má 16kg:-D a Maty byl takoví zlatíčko hodný a Tom ten nám všem nakládá. Už umí nenene a když něco né, tak se se mnou tak rve, že nemám šanci ho zvládnout
je to dábel
@Almondea to já bych vzala zase nákýho vořecha
a chválim tvuj nápad. Když už něco tak pořádně
a barevnej ráz je dobrá volba
.Budem si pak měnit