Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21941
11.3.13 19:07

Ahoh holky,

Kamco snad to brzy preboli..Abby bude snad v poradku, hald treba proste nebude macik no. Nemysli hned na nejhorsi, jestli to prezije a tak. :hug:

Almond a chces skinniky nebo jaky? A hned takhle z ostra jo, s chovnou stanici? ;)

Dneska jsem koupila nasi Pepine jeslicky na seno, tak jsem si udelala malou radustku :mrgreen: a ona z toho ma zabavu, jak taha stebla sena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.13 19:28

@Kamča.dalmatinka nebuj, u těch mimin je to normální, já měla 2, jedno 120 g, druhé necelých 90 g… kontroluj, jestli pravidelně přibírá, jak u normálních mimin ;) jedno je vždycky menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:12

Tady rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:12

Jak jsou ty gramíčky znát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.13 20:14

Kamco to je mazec jak to jde videt, ale pamatuji si ze i u kotat, stenat…to bylo to stejne ;-) ja pak vzdy jen pri kojeni hlidala to nejmensi aby bylo na nejlepsim miste a papalo ;-) nez sla zver z domu tak vetsinou nebyl uz zadny velky rozdil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:16

A jinak se vyvíjí moc pěkně. Almond je největší. Ta je už macek a má krásné sloní uši. Už jí krásně padaj :palec:

Taky vložim foto, mě zas archibald přijde jak holka:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:21

Abby ten velkej nos zatim zustal:-D ale prej ho doroste. Má užasný barvy, žádné promíchání a super ušiska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:27

Archibald uši mu ještě stojí když ho mám v ruce, jinak už mu padaj. Až spadnou tak mu snad zakrejou pul hlavy, taky je má moc pěkné a nevim teda jestli to fakt není holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 20:31

Náké rodiné:-D. Všichni vypadaj jak když se vidí poprvé-vykuleně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.3.13 20:34

@Kamča.dalmatinka rodiné foto je moc povedené :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.3.13 21:01
@Deborah píše:
@Sonule joj,do Plzne nechodíme, to je ďaleko :| Ale rada by som ti ho dala :D, keby sa nejako dalo :think: Tak by som vedela, že je oň dobre postarané, že je v dobrých rukách :srdce: Škoda, že je to tak ďaleko :(

Já vím, je to hrozná dálka. Škoda. :)

Erik už není takovej prcek, aby nepochopil, že se musí se zvířátkama opatrně.
Nevím proč chodil s ní na rameni. (No asi to viděl u mě. :oops: Taky jí tam mívám, ale já mám ty ramena asi tak 30× širší. :oops: :roll: )

@Kamča.dalmatinka mně to taky přijde jako pipina. 8) Ale já tomu prdlajz rozumím. :mrgreen:

Super fotky. A ty máš ty děti jako přes kopírák. 8o :palec:
Maty už je velikej. 8)
Jak tu na mě pořád mrkají ty fotky v tvém podpisu, tak si dovolím hodit sem jeden spam. :oops: 8)
Koukej na outfit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.3.13 21:05

Dnes som objavila tohto králička: http://zvierata.bazos.sk/…barancek.php
a vyhlásila som doma, že ho chem :mrgreen:
No po čistení klietok ma celkom prešla nálada na nové zvieratká :roll: :mrgreen:
Tiež sme rozmýšľali aj my nad CHS, no neviem :nevim: to už je aj o tom, aby sme na tom niečo zarobili :think:,aby sme nemali samé investície :nevim:
@Kamča.dalmatinka tak som rozmýšľala..celkom by ma to zaujímalo..vy si vzájimne pomáhate /myslím CHS/ alebo ste si konkurencia? Keď sa chceš napr. poradiť s niekým a tak :think:

Příspěvek upraven 11.03.13 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.3.13 21:09
Môj muž povedal, že to je samček :D
@Sonule píše:

@Kamča.dalmatinka mně to taky přijde jako pipina. 8) Ale já tomu prdlajz rozumím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 21:15

@Sonule JOJO TO BYLA OBLÍBENÁ KOLEKCE :lol: :palec:
A fakt jsou si podobný? Já v nich stále hledám podobu a už sem i přemýšlela jestli nám toma nevyměnili v porodnici:-D.Tom má 11kg a Maty kterej je starší o 5 let má 16kg:-D a Maty byl takoví zlatíčko hodný a Tom ten nám všem nakládá. Už umí nenene a když něco né, tak se se mnou tak rve, že nemám šanci ho zvládnout :mrgreen: je to dábel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 21:18

@Almondea to já bych vzala zase nákýho vořecha ;) a chválim tvuj nápad. Když už něco tak pořádně :lol: a barevnej ráz je dobrá volba :lol:.Budem si pak měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný