Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
11.3.13 13:55

Je možný, že se ty moje potvory perou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 14:11

@iiiv možné to je.ted jde o to jestli se perou aby si dokázali kdo bude šéf, což je normální a nebo se perou proto že se nesnesou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.3.13 14:16

@Kamča.dalmatinka já nevím, normálně seděj vedle sebe, ale když u nich nejsem, tak slyším bublání a lítaj od tamtud piliny. A je zase klid. Takže vlastně netuším co se tam děje. Asi jim tam budu muset dát skrytou kameru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
11.3.13 15:03
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak abby má o 20 gramu mín než ostatní :?
ještě to tak :? a už mi hrábne :?

To je ta, co si ji chceš nechat? :think: A ten rozdíl 20g je hodně? :nevim: Mě to přijde jako nic, ale asi se mýlím. :oops:

No já sem si myslela, že Matymu najdeš nějaké chlupaté papírové morče, abys ho mohla využít v chovu. Nejlépe genové skinny, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
11.3.13 15:09

@iiiv Bublání je ještě v pohodě :lol: Já jako první morčata měla páreček holek a ty se praly pořád. Teda jenom ta jedna a ta druhá vždycky dost kvičela. Ale nikdy to nebylo do krve. Ale když ta jedna už brečela moc, tak jsme je prostě rozdělily a každá měla svoje bydlení. No a do minuty ta ubližovaná přeskočila k tý druhý a zas se honily po krabici. A takhle to bylo vždycky, když jsme je chtěly rozdělit, protože nám přišlo, že někdy už je toho fakt moc :lol: A pak že se holky neperou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.3.13 15:22

Zatím ty moje potvůrky vůbec nepiští, zachvilku tam půjdu s paprikou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.13 16:35

Kamco treba bude Abby drobnejsi :think:
Nam napadl snih a je tu kalamita :P tudiz neni muz ani v praci a k tomu pes zacal curat krev :zed: vet je ted jen pohotovost pro akutni pripady, tak uvidime co se z toho vyklube :zed: zatim to vypada na zanet mocaku ( vcera lezla na prochazce furt do vody :zed: :zed: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.3.13 16:52

@Kamča.dalmatinka je mi to moc líto, fakt jsem věřila, že to zvládnete. :,( Udělala jsi všechno cos mohla.
Snad je mu teď líp.

@Deborah píše:
@Kamča.dalmatinka ja by som ti tak rada darovala jedno z tých našich malých prasiatok..len tá diaľka :(

Nám by se líbolo to vaše tmavé. ;)
(Kdyby ses náhodou rozhodla nějaké dopravovat do Plzně. 8) )

Erikovi včera upadlo morče na zem. :roll: A to do něj pořád hustím, že se k ní má chovat opatrně. :nevim:
Ale Knedla to vzala sportovně a jeví se OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.3.13 17:12
@Almondea píše:
To je ta, co si ji chceš nechat? :think: A ten rozdíl 20g je hodně? :nevim: Mě to přijde jako nic, ale asi se mýlím. :oops:No já sem si myslela, že Matymu najdeš nějaké chlupaté papírové morče, abys ho mohla využít v chovu. Nejlépe genové skinny, ne? :palec:

on ten rozdíl 20 g se zdá že je jak pár plátku salámu, ale u těch mimin je to skoro čtvrt váhy, je to viditelné pouze okem, tak sem jí vyfotila u těch větších a je to fakt velkej rozdíl:-( tak beru její sestřičky(jo s archibalda zase máme albi si myslim :lol: ) tak pak hodim foto.
Jo chci si nechat abby:-) :lol: má krásnou tmavou červenou barvu a mám pro ní už i ženicha, takže ta zustane jestli to přežije.
Tak dokrmování zatim nemám řešit, ale po dvou hodinách musim malou nechávat s mamkou osamotě, takže si ty tři ostatní dávám stranou aby se ABBY napila dosyta bez praní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.3.13 17:22

@Sonule joj,do Plzne nechodíme, to je ďaleko :| Ale rada by som ti ho dala :D, keby sa nejako dalo :think: Tak by som vedela, že je oň dobre postarané, že je v dobrých rukách :srdce: Škoda, že je to tak ďaleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.3.13 17:27

@Mirii som najprv vytreštila oči, že sneh 8o..lebo u nás sa pred pár dňami roztopil a už očakávame jar 8) Až potom mi zaplo, že bývaš v Anglicku, že žiaden studený front sem z Čiech nejde :jazyk: :mrgreen:
Aj psíci môžu mať zápal močáku? :? Tak nech sa rýchlo uzdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.3.13 17:39

@Sonule aj nášmu najmladšiemu občas spadne morča..alebo ho spustí, no ťažko povedať pri malých deťoch :? Tá jedna samica /čo má to jedno mláďatko/ mala raz tak vyrazený dych..to bolo ešte keď sme si ju priniesli, tuším prvý deň..Manžel ju nejako ukľudnil..chvíľu vyzerala dosť blbo :|,ale rozdýchala to..Tak odvtedy dávame pozor, mláďatká najmladšiemu synovi vôbec nedovolíme brať do rúk a tie väčšie morčatá občas..no niekedy sa to nedá mu morča nedať, on ich má rád :D, hlavne Gulka by stále nosil /to je ten čisto čierny/,ale dávame pozor, malé deti nemajú ešte toľko cit :nevim:

@Kamča.dalmatinka držte sa :kytka: nech to rýchlo prebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
11.3.13 18:13

@Kamča.dalmatinka

Kamčo, to je dobrý nápad s tím odděleným kojením. Oni ji asi ti silnější odstrkují a tak nemá možnost se víc napít. Já myslím, že to bude dobré. Oni už i sami žvýkají, ne? Tak to dožene tuhou stravou. Hlavně aby přibývala, nesmí váha klesat. To zvládnete, věřím tomu. :hug: Takové krásné morčátka. :srdce:

A jak to, že se z Archibalda stává zase holka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11707
11.3.13 18:17

Holky, to je konec, já už jsem těm morčatům úplně propadla, určitě si ho pořídíme. Ale musím vydržet aspoň do července. Za pár týdnů tu budu mít štěˇnata, tak bych neměla na morčata tolik času, kolik bych si představovala. A určitě bych si chtěla založit chov. stanici a chovat s PP. Já jsem na to zvyklá od psů. :oops: Akorát musím vykoumat, jak a co. U morčátek je ten systém jiný.
Líbí se mi teda tříbarevné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.13 18:36

Vet nam rikal at pockame az nam opadne tady ta snehova kalamita a pak zajedem. Ona je jinak v pohode, spi, zere, na bricho ted citliva neni :nevim: ja mam podezreni na kamen v mocaku, protoze akutne brecela, lehala si na zada, pak litala po zahrade a ucuravala krev a ted uz je zase uplne ok, Tak se jen budu modlit aby sel rozehnat celozivotni dietou a nemusela jeste i na operaci. No uvidime, uvidime :think:
Dneska na me Buba usinal :srdce: pak pribehly holky a bylo po spanku :mrgreen: a vypozorovala jsem ze chodi na zachod tam kde ma hromadku se senem :nevim: :zed: :mrgreen: dareba jeden.
Kamco snad to Aby vsechno dozene, ale kdyz ji budes hlidat aby zrala hodne tak bude dobra, pokid tam teda nebude jiny problem :zed: ale doufam ze ne.
V akvarku u rybicek mi vykvetla jedna rostlinka, poprve v zivote :mrgreen: a rajovci se na ni furt plavou divat :mrgreen: asi neveri vlastnim ocim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný