Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teď máme jen ty tlamovce, ancistrusy, krunýřovce a v duhém akvárku závojnatku, mečovky, pancéřníčky, krevety a ancistrusy
@kotaska91 a jaké piraně? manžel měl masožravé i býložravé a ty býložravé jsou prý strašní mazli
mi tvrdí
domácího kocoura, fenku Čau Čaua, měli jsme potkana už nám umřel, pokud nám ted vyjde stěhování tak jak chceme tak přibyde ještě jeden ča čau, ty medůzy a kočka pořád se dohadujeme o rase chtěla bych siamku, hodně Sphynxe, ale ten je moc drahej, ale jak se znám osvojím si první co se nám objeví u dveří
a co máte ještě vy?
Ancistrus a krunýřovec je to samé, jen latinsky a česky…
http://rybicky.net/…_sp_obycejny
Jinak, na ty ceny bych se určitě přeptala, mořské akvárko rozhodně není levné
(já mám jen dvě malinká sladkovodní)
máme ještě jorkšíra, křečka a suchozemskou želvu, kočku jsme měli před 2 lety a už nechci kočku doma ani vidět ![]()
@kotaska91 píše:
@Pipet To je možné, ale je hodně druhů
Jo, to je, asi miliarda… oni už pak ani nemají česká jména, jen čísla ![]()
@kotaska91 a co pejsek na malou? babička má jorka a sice je to roztomilý ale agresivní a malou nemůže vystát
@Pipet já se jich šíleně štítila, vždycky se zahákli do sítky a to byl můj konec ![]()
Tak u nás v poho, nechá se, ale včera uskočil a malá se lekla a hysterák
. Měla jsem z něho strach, protože v těhotenství jsem si rozmazlila, byl pořád se mnou a na klíně a když jsem byla v porodnici, tak dělal naschváli, všechno kousal,…, ale dopadlo to dobře ![]()
@kotaska91 taky máme štěstí kočka i pes jsou maximálně trpělivý ![]()
@kotaska91 tak ted mi naskočila husina, rybu v pohodě, ale ty acitrusy nikdýýýý ![]()
Mě nevadí v celku na nic šahat, jen na co bych nešáhla, tak je pavouk ![]()