Mostecká porodnice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka-tcha
26.6.12 15:01

Jinak se klidně ptejte, budu-li moci, ráda zodpovím… :D

• Citovat
  • Upravit
4208
26.6.12 15:16

Já ti zase doporučím rodit v Chomutově… :lol: Jednou jsem byla v Mostecké porodnici na začátku těhu, že jsem špinila..dost nepříjemný doktor mi řekl, že mi utz nemá cenu dělat, že stejně VÍ že nic vidět nebude!!! musela jsem na něj čekat skoro hodinu..
Před tímhle jsem se rozhodovala zda Chomutov nebo Most.. a po téhle zkušenosti vyhrál Chomutov :palec:
Navíc nás tam oba zachránili..šlo nám o život..a jsme živí a zdraví… :palec: byla jsem tam 13dní..sice jsem měla dělat..ale sestřičky na mě byly moc hodné a chodily si semnou popovídat…abych tam nebyla sama..až se mi po nich stýská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.6.12 15:43

Ahojky, tak já bych nešla do Mostu ani za zlaté vejce..(mám kamarádku, které porod atd zanedbali..no je to na dlouho.), další ležela před porodem v nemocnici, měla špatně ozvy. Propustili ji, že je to okey, mimi v pořádku. a dvě hodiny na to tam byla znovu - a miminko bylo mrtvé - po pitvě zjistili, že už bylo mrtvé v tu dobu co ji propouštěli…
Tak že za mě NE!!!
Ale je pravda, že na každé porodnici si každý něco najde. Nepříjemný sestry, takové se najdou všude..atd.
Já rodila v Žatci první dítě - už bych tam nikdy nevlezla.
Druhé ve Slaném - nemohu si ani slovíčkem postěžovat. Bylo to tam supr.
Někdo tu psal o Chomutově.. taky jsem slyšela, že to hodně opadlo a porodnice stojí za prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
26.6.12 21:42

Takže, jak vidíš, co člověk, to názor! V podstatě každý jiný. Každému ta „jeho“ porodnice přijde nejlepší. Já bych to pověděla asi tak, každá nemocnice něco podělala, z každé můžeš slyšet hrůzostrašné historky. A každá má zase v něčem úspěchy. Každý to musí zhodnotit podle sebe. Nicméně kydat špínu na něco, co člověk sám nezažil je přinejmenším diskutabilní. Mě docela překvapila internetová stránka o porodnicích, kde jim diskutující dávali hodnocení. Podle procent, které jednotlivé nemocnice dostali (a že hlasujících nebylo zas málo), vychází naše severočeské porodnice dost podobně. Překvapující pro mě bylo, že zmiňovaná Kadaň nebyla nejlepší! :nevim: Vůbec tam byla překvapivá čísla. Jinak na nemocnici ve Slaném jsem slyšela také pozitivní hodnocení.

• Citovat
  • Upravit
4208
27.6.12 12:14

Ono, taky záleží na tom..s čím tam rodička přijde..je jasný, že rodička která tam je pět dní nebo kolik a má všechno bez problémů (porod atd..) tak nějak zvlášt personál nepotřebuje… narozdíl od té co má komplikace…mě třeba když jsem tam přišla tak mi každou hodinu v noci chodila měřit tlak..a vždy na mě byla příjemná..to já teda na ní ne… :nevim: kdo by byl že…
Jinak Chomutov nemá společné záchody..teda jako mají dva pokoje..ale jeden pokoj je po dvou lůžkách..já jsem byla na pokoji sama..a vedle v pokoji nikdo nebyl :palec: měla jsem tam i TV takže jak nadstandart..

Stejně ti každý tady napíše nějaký názor..ale rozhodnout se musíš ty sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
27.6.12 12:26

Holky mockrát děkuju i tak za Vaše postřehy :kytka:..vyzkoušela jsem si už gynekol. odd. jak v Mostě, tak v CV a co se prostředí i personálu týče, jednoznačně to vyhrál CV..ale s porodnicí jako takovou jako prvorodička zkušenost nemám ani s jednou..z mojeho okolí si všichni chomutov. porodnici i pesonál chválí, byla jsem pro ni rozhodnutá, ale nahlodalo mě několik hlasů, které hlásají, že prý se i mostecká porodka co se týče chování pers. dala dohromady a jsou fajn, tak babo, raď.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
27.6.12 12:30

@kristýnaM Ahojky, já mám tp dle ms právě na 23.7. ale přesnější je prý ten dle uz a ten mám o pár dní později… ;) tak držím palečky, ať se rozhodneš správně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
27.6.12 12:56

Určitě nebudeš litovat :palec: a jestli budeš mít v CV tu „čest“ s primářem..tak se ho nelekni..je to suverén..ale moc fajn… mě strašně moc pomohl..a úplně nejlepší doktorka je Vejběrova..droboučká hubená černovláska s kurdlinama..fakt super..a sestřička na 6nedělí Mirka krátkovlasá blondýna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
27.6.12 13:46

Tak hodně štěstíčka a slovy jedné mé známé: „Ať se dobře otevíráš!“ :mrgreen: Gratuluji k výběru, ono je to stejně jedno, kde porodíš. Až na případy s císařem si to totiž stejně musíš odrodit sama :lol: :pankac: Přeju zdravíčko tobě i miminku! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6064
27.6.12 14:22

Díky holky..dám vědět, kde jsem tedy skončila.. :lol: :kytka:
@zrofka a s oním panem primářem už jsem měla tu čest a myslím, že jsme si stejným typem humoru padli do oka, tak kdyby náhodou, tak by to snad mohlo klapnout.. :dance: no, nechám se překvapit.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
28.6.12 21:58

Ahoj tak já jsem rodila v mostě 4.5. tohoto roku a musím říct že jsem byla spokojená, dětské sestřičky pomohly s kojením, přístup doktorů a sester výbornej a porod jsem měla bezproblémový a rychlý a když chceš mýt u porodu blízkou osobu tak se platí 100kč né 500č

• Citovat
  • Upravit
4208
29.6.12 11:21

Tak v chomutově 500,– no..a stejně u toho nebyl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.6.12 11:28

Já myslela, že se od 1.4.2012 poplatky za příbuznou osobu u porodu neplatí, měla to schvalovat vláda, jsem někde četla :oops: :nevim: Každopádně na stránkách kadaňské nemocnice se píše, že se platí pouze 50Kč za vypůjčení oděvu jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
29.6.12 11:57

Já jsem rodila 29,3 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
29.6.12 12:00
@kristýnaM píše:
Já myslela, že se od 1.4.2012 poplatky za příbuznou osobu u porodu neplatí, měla to schvalovat vláda, jsem někde četla :oops: :nevim: Každopádně na stránkách kadaňské nemocnice se píše, že se platí pouze 50Kč za vypůjčení oděvu jinak nic.

a ty už víš kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková