Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zrofka no jsem rozhodnutá pro Kadaň, ale čeká mě druhý porod, tak nevím jak rychle to půjde, když se nebudu cítit na tu cestu, tak Most.
@kristýnaM aha..no ona je to docela dálka do té Kadaně bych se taky bála…Já jsem měla strach i z cesty z Mostu do Chomutova.
Tak s manželem jsme tu cestu do Kadaně už zkoušeli jet a trvalo to 35min, to jel v klidu a podle předpisů, takže když na to pořádně šlápně, což umí dobře
, tak do 20min jsem tam. No necháme se překvapit, jak to se mnou dopadne. Hlavně až to na mě přijde, tak musíme někam udat dcerku, z toho mám největší strach, že zrovna nikdo nebude k zastižení. ![]()
Holky, tak jsme byli s přítelem včera v chomutově dopředu vyplnit porodopis a jak říkala sestřička, tak u nich se taky platí za osobu u porodu 100,– ![]()
Hmm..pěkný a my jsme dali 500,– a to vůbec u samotného porodu když jsem šla císařem se mnou nebyl ![]()
@zrofka fakt?
a jak teda tu 500vku vyargumentovali? jakože za co Vám řekli, že jí platíte? to je teda blbý.. ![]()
Taky jsem byla císařem v Mostě-byl teda plánovaný---těch 500 kč se tam platí, i u císaře-samozřejmě je to operace tak otec není na sále-ale je hned v místnosti, kam mu dítě přinesou a on si ho pochová, vyfotí, podepíše…takže stejně jako u normal porodu…jen prostě nemůže být na tom sále…ono taky záleží jaký typ narkozy si žena zvolí..ale prostě je to operace a tam člověk přístup nemá ![]()
Tak mě porod museli vyvolávat..tak byl semnou na porodním boxu..a pak když se zvolil císař..i celková narkoza..tak byl venku..a je pravda, že pak s malým byl.. podepsal si ho atd..
Nějak jsme to neřešili..byli jsme všichni, rádi že jsme se z toho nějak dostali… ![]()
To věřím, já nechi pár let porodnici vidět
i když byl císař plánovaný-malej se neotočil, a já nehodla dělat pokusy a rodit koncem pánevním-tak jsem měla problémy s kojením-malého mi laskavě přinesli až 8 hodin po porodu!!! Hrůza…přitom jsem byla fit…no nebudu radši vzpomínat…a kdy jste rodila??? Já 24.2.2012
Tak já jsem rodila v Chomutově 29.3.
a malýho jsem dostala až dva dny po porodu..protože jsem se z toho musela ještě dostat..takže problémy s kojením jsem měla taky…V porodce jsem byla 13dní..a plně jsem se rozkojila až doma
a to jsem to v porodnici už zatracovala..a chtěla už jen nutrilon..pro něj.. ![]()
@zrofka píše:
Tak mě porod museli vyvolávat..tak byl semnou na porodním boxu..a pak když se zvolil císař..i celková narkoza..tak byl venku..a je pravda, že pak s malým byl.. podepsal si ho atd..
Nějak jsme to neřešili..byli jsme všichni, rádi že jsme se z toho nějak dostali…
Koukám na tvůj metřík a docela mě zarazil příspěvek že jste z toho Mostu jeli do Chomutova, to si jela sama nebo sanitou? s dg. preeklampsie a HELLP syndrom
Ne ne… Byla jsem ten den na kontrole..a tam mi doktor zjistil vysoký tlak a bílkovinu v moči..hned mě poslal domů sbalit věci a do nemocnice..a to že jsem jela do CHomutova to nevěděl..( já jsem tam chtěla rodit)
Jinak naštěstí jsem byla v takovým stavu, že jsem na sobě skoro nic nepociťovala..to až v porodce..můžeš se kouknout na můj deníček…mam ho nad metříkem.. ![]()
Mostecka nemocnice je kazda jako jina.Jako vsude je pocet stiznosti stejny???Jo mozna, ale synovec prave dnes prisel o svou dcerku. Normalni prubeh tehotenstvi. V sestem mesici, zacala jeho pani otykat.Pry hodne plodove vody. Nerozumim tomu, jen pisi vse co mi rekl synovec. Z odberu vody najednou porod cisarskym rezem v sestem mesici. Odebrali misto pul litru, litr a pul.Po trech dnech mala holcicka umirela.Pred semi lety synovec v teto nemocnici byl na pohotovosti, riznul se do prstu tak pul cm.Rana se mel vycistit a zavazat. Druhy den otok, znovu cisteni, treti den znova stejny postup a ctvrty den se rana otokem otevreka na 7cm z palce do dlane.Ruka hazela barvy a tak hned na sal. Malem o ni prisel.Na sale byla ma znama.Ta rikala ze z rany vyndavali sklo a chlupy.Moje mamka je po smrti po prhlidce strev.Ja mam podezreni na protrhnuti streva.Na detske pohotovosti jsem se setkal s pani doktorkou ze Slovenska.Syn mel zacpu, nevedeli jsme si s nim rady, bolesti briska atd.Pani doktorka nam rekla a co jako to se mam zanho vykakat???Vyhazet ten bordel z te nemocnice. Pozavirat ty spatne doktory a vratit ty dobre.....Ale tohle by melo byt normalni v kazde nemocnici. Omlouvam se za chyby, ale pisi ve vzteku…Preji kazdemu je to dobre a mejte se hezky…
@dsdk píše:
Mostecka nemocnice je kazda jako jina.Jako vsude je pocet stiznosti stejny???Jo mozna, ale synovec prave dnes prisel o svou dcerku. Normalni prubeh tehotenstvi. V sestem mesici, zacala jeho pani otykat.Pry hodne plodove vody. Nerozumim tomu, jen pisi vse co mi rekl synovec. Z odberu vody najednou porod cisarskym rezem v sestem mesici. Odebrali misto pul litru, litr a pul.Po trech dnech mala holcicka umirela.Pred semi lety synovec v teto nemocnici byl na pohotovosti, riznul se do prstu tak pul cm.Rana se mel vycistit a zavazat. Druhy den otok, znovu cisteni, treti den znova stejny postup a ctvrty den se rana otokem otevreka na 7cm z palce do dlane.Ruka hazela barvy a tak hned na sal. Malem o ni prisel.Na sale byla ma znama.Ta rikala ze z rany vyndavali sklo a chlupy.Moje mamka je po smrti po prhlidce strev.Ja mam podezreni na protrhnuti streva.Na detske pohotovosti jsem se setkal s pani doktorkou ze Slovenska.Syn mel zacpu, nevedeli jsme si s nim rady, bolesti briska atd.Pani doktorka nam rekla a co jako to se mam zanho vykakat???Vyhazet ten bordel z te nemocnice. Pozavirat ty spatne doktory a vratit ty dobre.....Ale tohle by melo byt normalni v kazde nemocnici. Omlouvam se za chyby, ale pisi ve vzteku…Preji kazdemu je to dobre a mejte se hezky…
A co řešit zácpu s obvodním lékařem a ne na pohotovosti? Nebo taky porušení lékařského tajemsvtví -ad známá ![]()
Synovce je mi líto, ale nedělala bych závěry dokud neudou výsledky téhle netasné události pokud tam bylo víc plodové vody než obvykle byl asi někde problém a ten je teˇdúotřeba najít vím že je to bolavé a hodně těžké ![]()
@zrofka
tak to je ale velká klika, deníček jsem zatím nečetla, bo bylo pousta starosostí s marodnou rodinou ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.