Mostecká porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dusan38
20.7.12 22:53
Tato nemocnice patri v posledni dobe mezi spicku co se tyce stiznosti.Ja se k nim pridavam.Mam s ni sve dost spatne zkusenosti.Musi se to zazit na vlastni´kuzi. Syn mel velke nocni bolesti. U obvodni jsme byli. Kapky nezabrali.
@bodlinka34 píše:
A co řešit zácpu s obvodním lékařem a ne na pohotovosti? Nebo taky porušení lékařského tajemsvtví -ad známá :think:
Synovce je mi líto, ale nedělala bych závěry dokud neudou výsledky téhle netasné události pokud tam bylo víc plodové vody než obvykle byl asi někde problém a ten je teˇdúotřeba najít vím že je to bolavé a hodně těžké :,(
  • Citovat
  • Upravit
2214
21.7.12 13:58

Hm dát hned kapky to koukám jak blázen, ty bolesti mohly způsobit i ty kapky asi bych se obvoďákovi poděkovala, rvát hned dítěti kapky a mohu se zeptat co to bylo za kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
21.7.12 13:59

Jinak je taky otázkou v jakém kruhu se člověk pohybuje, ale určitě si ne všichni jen stěžují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajaa4
19.1.13 23:48

porodnice Most

Já jsem rodila v Mostě v říjnu 2011 a jen samá chvála, prcek se narodil o 6 týdnů dříve akutním císařským řezem. Malej skončil na JIP a byl tam 3 týdny, sestřičky něco úžasného, jsou hodné, rádi se vším pomůžou a i když jsme se nerozkojili, nikdo z toho nedělal žádnou vědu, domu jsme šli už s flaškou. Sestřičky se opravdu nezastaví a tak se není čemu divit, že už někdy toho i oni mají dost (pracuji s lidmi a sama vím, že to neni jednoduché). V nemocnici jsme strávili oba měsíc, já měla také problémy. Nic méně jsem byla i s péčí o mě velmi spokojená (měla jsem nadstandart), mě už spíš hrabalo z toho dlouhého pobytu a i z toho, že jsem nemohla mít prcka u sebe. Vše dobře dopadlo a i přes veškeré problémy malej prospívá ukázkově. Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Most, původně jsme měli v plánu Ústí. Doktorům i sestrám patří jen můj dík a děkuju jim za to, že díky nim máme krásného a zdravého syna. MOHU JEN DOPORUČIT. :palec:

• Citovat
  • Upravit
191
2.8.14 21:49

Za me Mostecka porodnice urcite ne! Ze je me miminko zdrave a zive vdecim jen obrovskemu stesti. Vysla na me jakasi ruska, kterou ani nelze nazvat doktorkou. Absolutne si me nevsimala a bylo na ni vydet, ze ji muj porod obtezuje a radeji by jeste spala. Voda mi praskla v devet hodin vecer a tenhle paskvil me nechal do sedmi do rana rodit, presto, ze porod evidentne nepostupoval, protoze se mi dcerka sekla a nemohla ven. Trpela jsem na porodnim sale bez povsimnuti do sedmi do rana, nez prisel primar a okamzite naridil cisarsky rez. Teprve potom se vsichni zacali starat a byl to obrovsky fofr. Malou vyndali opravdu na posledni chvili a museli ji ozivovat, nebot jiz nemela zadny tep. Jiz se v tom nechci stourat, jsem stastna, ze vse dobre dopadlo a dceruska byla takovy bojovnik, ale ze svych zdroju vim, ze meli na sale vsichni nahnano, aby byla mala v poradku, protoze si byli vedomy, ze cisarsky rez provedli pozde. Ja mela stesti, ale stejne me porad hloda myslenka co kdyby prisel primar o minutu pozdeji… Proto prosim vsechny maminky. Do Mostu urcite ne!!! Volte radeji Kadan nebo Chomutov. V Moste nejsou doktori, ale prasata, opravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková