"Mother friendly" zaměstnavatel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.15 21:25

@Cuddy, ne toto vážně není o tom, že by někdo chtěl šidit svou práci a válet si šunky na paragrafu. Je jasné, že faktury za mě nikdo neodkontroluje a nezaúčtuje, uzávěrku neudělá…ale na našem oddělení je díky absolutní přetíženosti problém napsat za kolegu například párvětný mail, že zahraničnímu obch. partnerovi platba půjde za dva dny…a například toto bez rychlé odpovědi moc nechat nejde…a šéfová ani nechce, abychom do outlooku měli přístup i externí, i když jiná oddělení ho léta mají…takže takhle máš i výčitky, když máš náhodou víc jak dva dny dovolené v kuse nebo by jsi byla doma s prckem. U nás za letošní rok nikdo nemá vybráno víc jak půl dovolené, prostě se to nedá, je to o průšvih…tohle už vážně nejsou normální pracovní podmínky…zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.15 14:00

Po obou detech jsem dostala 1/2 uvazek, 3 dny tydne delam z domu, pri nemocech i vic. Prace je hodne, ale clovek musi vedet, co je nad ramec jeho smlouvy. Pak je to bud chyba managementu nebo nespravny clovek na nespravnem miste. To se taky nekdy stane.
Doporucuji IBM - podminkou je samozrejme jazyk.

• Citovat
  • Upravit
72
11.11.15 14:15

Můj zaměstnavatel je velmi vstřícný. Pokud máš zájem o další info, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat