Moučnivka se vrací od narození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
10.3.14 14:36

@madi Pagavitový tyčinky..nám vyléčili i dost rozjetou močnivku..během krátké doby..používá se u ležících pacientu v nemocnici..je to je gylcerin a něco jako citron:)muže to i novorozenec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.3.14 14:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
10.3.14 14:56

_V lékárně mi poradila potírat to tantum verde, u jedné holčičky s tím taky bojujeme a vypadá to že to zabralo.
Zkoušeli jsme i genciánku, ale vždy se to do týdne vrátilo. Malá má odsáté mlíko, furt všechno vyvyřuju a stejně to nepomáhá, druhá kojená s tím problém nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.3.14 15:00

@t-jani díky, zkusím se podívat
@zlobikbobik malé už je 14m, kojím ji jen dvakrát, jednou večer před spaním a jednou v noci a to si myslím, že už je to takový zvyk, že si jen podudlá, jinak Um nemá, jediné mléčné má teď trochu domácí lučiny k snídani.. tak nevím, z čeho to má, ale asi k té nemoci.. jako miminko to vůbec neměla

• Citovat
  • Upravit
3
10.3.14 16:48

My sme to meli taky tak, paní doktorka nám radila mazat, mazat, mazat pořád preventivně…mazala sem jí pusinku, koutkyy vše ještě měsíc co jí neměla a pomohlo jí to, už jí nemažu dva měsíce a musím zatukat pořád nic, ale to je jak u koho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
10.3.14 21:33

Tak mi měli taky tu vodičku z lékárny, ale nepomohla.tak gencialku a je pryč. ještě je nějaký gel. a mame dávat pikovit na imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
10.3.14 21:40

Já ji tentokrát zahnala Neocide gelem, pravidelně jsem omývala a větrala prsa a mazala je tím gelem a do 2 dnů byl klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.5.14 13:55

Chtěla bych se zeptat, jak léčit moučnivku - ne projev v pusince, kolem zadečku, ale vnitřně? Jde o přemnožené kvasinky, že? Je to problém s imunitou? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.5.14 14:01

@Anes léčbu by ti měl doporučit lékař, ano je to problém s imunitou, postihuje děti a co já třeba netušila i cukrovkáře(právě kvůli té imunitě), kamarádka cukrovkářka jí teď měla a říkala že tedy cokoli si dala za jídlo do pusy tak strašně pálilo. Pokud tedy máš miminko a strašně pláče a nechce papat, tak je to právě z tohoto důvodu

• Citovat
  • Upravit
330
26.5.14 14:06

Dcera má 17 měsíců a není kojená, nejspíš se jí to rozjelo po prodělané střevní viróze. Zatím jsem to s dr konzultovala jen po telefonu, nechci s malou čekat 2 h v čekárně, ať něco nechytne… předpokládám, že je teď oslabená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.5.14 14:21

@Anes to je dost dobře možné, co poradila doktorka?? Ta kamarádka měla moučnivku při angíně

• Citovat
  • Upravit
330
26.5.14 14:55

@myšák1187 Jen potírat právě. Proto zjišťuju, co víc bych mohla udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
26.5.14 15:31

Nas chytnul moucnivku v dobe kdy byl uplne zdravy, chytl ji ode mne-pouzivala jsem pri kojeni jednorazovy tampony a i kdyz jsem je menila co chvili, stejne to mliko na nich kvasilo, mne popraskaly priserne bolestive prsa, malej to dostal do pusy.. poprve jsme dostali od dr recept na nejaky homeopatika a vodicku co umichali v lekarne, nezabralo, az prasek co nam dr dala, za 14 dni ji mel zpet tak jsme potirali fialkou.. museli jsme vyhodit dudliky i savicky a hracky vyprat na co nejvic stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
26.5.14 15:33

A kdybych se mu nekoukla do pusy tak to ani nezjistim, neplakal, nesvedila ho ani nepalila, mel jen ten bily povlak, bylo mu 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.14 20:28

Ahoj.mate nekdo zkusenost s mastickou mykoderm mund gel. vypada to ze malou to po namazani stipe. hodne po tom place.je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí