Moučnivka a Betadine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1079
22.8.11 00:19

no tak to je dobrý :mrgreen:
asi zkusím ještě zítra zavolat nějaké doktorce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.8.11 07:33

Tak jsem o tom přemýšlela a přemýšlela a napadlo mně že vlastně Jox se normálně stříká do krku!!! A to je vlastně jod taky. Ale asi není určený pro takhle malá mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.8.11 09:29

Já teda nevím, ale gentiana je mnohem větší sajrajt než naředěný Betadine. A pokud je v letáku uvedeno, že ředěný se na sliznice používat může a ještě to doporučil dětský lékař, nevím, proč se tomu bránit. Spousta přípravků se používá pro zvířata i pro lidi a neznamená to, že po tom miminko umře, nebo mu to ublíží. Akorát zakladatelku strašíte a nic o tom nevíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.8.11 12:59

takže jsem to dneska ještě zkonzultovala se zubařkou, a ta mi řekla něco podobného co píše Puclík. Genciána je pěknej sajrajt, opravdu by dala raději ten Betadine. Ještě mi doporučila jednu ústní vodu, ale tu si asi nechám v záloze protože tak je fakt hnusná. :mrgreen: Hele ale nemáte nějaký tip jak vydesinfikovat cestovní postýlku?? malej pořád okusuje okraje takže bude potřeba ji vyčistit taky. říkala jsem si jestli udělat roztok Sava… no a nebo octový roztok a posýlku v ní umýt??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí