Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no tak to je dobrý ![]()
asi zkusím ještě zítra zavolat nějaké doktorce ![]()
Tak jsem o tom přemýšlela a přemýšlela a napadlo mně že vlastně Jox se normálně stříká do krku!!! A to je vlastně jod taky. Ale asi není určený pro takhle malá mimina.
Já teda nevím, ale gentiana je mnohem větší sajrajt než naředěný Betadine. A pokud je v letáku uvedeno, že ředěný se na sliznice používat může a ještě to doporučil dětský lékař, nevím, proč se tomu bránit. Spousta přípravků se používá pro zvířata i pro lidi a neznamená to, že po tom miminko umře, nebo mu to ublíží. Akorát zakladatelku strašíte a nic o tom nevíte.
takže jsem to dneska ještě zkonzultovala se zubařkou, a ta mi řekla něco podobného co píše Puclík. Genciána je pěknej sajrajt, opravdu by dala raději ten Betadine. Ještě mi doporučila jednu ústní vodu, ale tu si asi nechám v záloze protože tak je fakt hnusná.
Hele ale nemáte nějaký tip jak vydesinfikovat cestovní postýlku?? malej pořád okusuje okraje takže bude potřeba ji vyčistit taky. říkala jsem si jestli udělat roztok Sava… no a nebo octový roztok a posýlku v ní umýt??!!