Moučnivka a pálení prsou

Anonymní
26.9.22 18:57

Moučnivka a pálení prsou

Dobrý večer, prosím zkušené maminky o radu. Mám 21 denní mimco a kojim a půl um. Při kojení ale i po něm, mě šíleně pálí bradavky, ale občas je to nesnesitelné. Mimco má moučnivku a četla jsem, této může mít vliv právě moučnivka. Mazu německou masti infectorsoor. Zabere to? Má sní někdo zkušenost? Už to trvá tak dva týdny 🙈 :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
480
26.9.22 19:30

Ahoj, dcera (12m) měla v puse moučnivku asi před měsícem a doktorka mi poradila nasypat 1 tabletku probiotik třeba do UM a dát vypít a pár kapek citronu do vody a zabralo jí to do 2 dnů. Ale teda dítě už mám větší, tak u tak malého miminko nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 19:51

@VeroF a.co prsa? Bolely vás? Nebo spíš pálily? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.22 19:54

Na moucnivku nam dr nechala namichat nejaky krem, nez ho v lekarne pripravili, tak jsem 2 dny mazala gencialkou (na radu dr) malymu pusu a sobe prsa. Uz se moc ale nedoporucuje, nicmene jsem davala jen malicko a jen ty 2 dny a zabrala, ten krem to pak dotahl do konce, po par dnech byl maly bez moucnivky. Mne nakonec pomohl asi nejvic fungicidin, muze se s kojenim, prsa samozrejme pred kojenim dukladne oplachnout.

• Citovat
  • Upravit
480
26.9.22 20:47
@Anonymní píše:
@VeroF a.co prsa? Bolely vás? Nebo spíš pálily? :,(

Nee, s kojením jsem problém neměla. Zkuste zavolat svoji pediatričce, určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí