Možná nevěra?

3
22.1.26 14:01

Možná nevěra nebo co …!?

Dobrý den, zdravím jsme rodinka jsme spolu 6 let a měli sme krásný vztah až ke konci, začali jsme spolu dost hádat což jsem začala ja viďte, no že ať mi víc pomáhá nebo ať se nám věnuje není na tom mobilu atd atd … no pak přestal být sex a takové že vždy usne no a mně to začalo štvat, rozumím že chodí do práce přijde večer ale když je ten víkend tak prostě chtěla bych ty lásky romantiky, když už jsem ta žena tak to doma udělám uklidim vše nalestene doma děti postaráno, nosí peníze dobře ale až začnu do práce chodit tak to už takové nebude, a tak jednoho dne mi napsal ex z Školské lásky že chtěl nějaký papíry od auta neboď ten ex sedel a já je měla u sebe, zprávy jsem radši smazala ale udělala jsem Scren kdyby náhodou, ale pan můj milý mi to nevěřil myslel jsi kdo vi co :roll: což ten ex je dokonce cizinec Rumunec bydli ani tady v CZ, no přítel můj po týdnu něco jsem zistila ze jsi píše s nějakou Krávou no tak sem to nechala být no ale pak jsem ráno koukla do mobilu svého začala mi psát týpka že ji píše a údajně za ní jezdí, což není exstra nějaký důkaz nevím prave čemu věřit Ta kráva mi nechtěla ani poslat další zprávy říká ať mi to řekla on ale on sní prý nic neměl ani nejezdil tam ale sami ty řeči mám té rad atd tak byly bylo mi strašně hrozné … samozřejmě nevěřím ani jednomu nevím jak se mám cítím do teď nevím pravdu.. ale co sem vyšmejdila jen adresu města kde ta ženská bydli on mi tvrdí ze chtěl se podívat jak daleko je to, ale pořad mi to nějak nesedí holky prosím co by jste dělali co by jste si mysleli, nevím jsi rady už to nechápu každý den se v tom topim a on mi nic neřekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35191
22.1.26 14:12
@Renata998 píše: Více

No, přečíst to byl zážitek, nezlob se… Jinak jo, myslím že s ní něco má, nebo se k tomu chystá. Kolik máte dětí? Ten tvůj ex byl jako zavřenej? A chce po tobě papíry od svého auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.26 14:15
@arinecka píše: Více

Je to stary už cca 5 let a teď ho pustily a ano papíry sem měla ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
22.1.26 14:26

@Renata998 Přijde mi, že se oba chováte v některých ohledech zcela nelogicky. Máš doklady k autu od bývalého partnera, konverzaci smažeš, ale uděláš si screen. Mysím, že prostě normálně bys mu ty doklady měla vrátit a na konverzaci k tomu opravdu není nic závadného, co bys měla před někým skrývat.
On se projede k adrese ženy, se kterou si píše, protože ho zajímá, jak je to daleko? Proooč, však může použít mapy a zadat trasu, pokud ho zajímá, jak je to daleko…
Atd.
A tak radši nechci hodnotit o co se z které strany jedná nebo by mohlo jednat, protože takové věci odhadnout lze pouze u lidí, u nichž člověk umí na základě logiky chování předvídat. To tady, omlouvám se, nedokáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5465
22.1.26 14:48
Čárky ve větě neumíš použít? Nedá se to číst…hrozný výplod formou i obsahem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35191
22.1.26 15:24

Tak mu je dej a vyreseno :nevim:
A s pritelem si promluv. Ze jsi doma s detmi neznamena, ze jsi sluzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37133
22.1.26 15:29

Já to taky nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
22.1.26 16:51

Chvíli po poledni a nejmíň trojka v žíle?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.1.26 16:59
@Pedro867 píše: Více

Z tohohle bohužel nevystřízliví.. To je vrozené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
22.1.26 17:28
@884135 píše: Více

Ja to vubec nepochopila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
911
22.1.26 18:17
@teroonka píše: Více
Že to má od přirození? Jsou spolu 6 let. Školská láska Rumunec bydlí ani tady v CZ, 5 let mu zadržuje papíry na káru. Ta kráva píše na její mobil, nepíše, říká… Tak frajer bude mít telátko, nebo mimíska, nebo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.1.26 18:30

Kdybych si chtela zatrollit, napisu to presne takhle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
911
22.1.26 18:36
@Svetluska55 píše: Více

Tak to si dobrá! I kdybych si laloky oční bulvou protlačil, tak ani čárka, tečka…Rumunec na tváři, naleštěné doma děti viděti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.1.26 18:48

Rumunec, exstra, týpka, školské lásky, scren.. a češtin úpí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
22.1.26 19:10

Oba jste silně retardovaní! S tím už nic nenaděláš. On si udělá dítě s jinou, ty si uděláš dítě s jiným, tak to prostě u vás je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí