Čím manžela dojmout/rozbrečet?

21.1.26 08:22

Čím manžela dojmout/rozbrečet?

Zakládám diskuzi, protože hledám inspiraci (a možná trochu útěchu, že v tom nejsem sama). Můj manžel je strašný tvrďák a pragmatik. Emoce moc najevo nedává a vidět ho dojatého je skoro svátek. Hledám tipy, čím jste své polovičky opravdu dostaly do kolen vy?

Mně se to za ty roky povedlo vlastně jenom jednou, a to loni na Valentýna. Nechtěla jsem kupovat zase nějakou klasiku, tak jsem zkusila zariskovat a nechala jsem mu složit a nahrát písničku přímo o našem vztahu a o tom, co jsme spolu prožili. Čekala jsem maximálně úsměv nebo pusu, ale on se normálně rozbrečel, fakt ho to vzalo. Byla jsem z toho úplně paf. Naprostá čistá radost, to vám povím.

Co zabralo u vás? Máte nějaký tip na dárek nebo gesto, které ty vaše chlapy taky takhle „rozsekalo“, nebo to u nás byla jen náhoda a správná konstelace hvězd? 😄 Budu ráda za každou zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1843
21.1.26 08:25

Nechápu proč bych měla cíleně muže dojímat a když už tak naměkko a dojatý byl při svatbě a pak po porodu obou dětí, jelikož obě byly císařem, tak obě děti choval jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.1.26 08:30

Dej mu krájet cibuli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5744
21.1.26 08:41

Rozbrečela ho písnička? Tak to moc tvrďák nebude. :lol:
Mně přijde trapný hraní na city někoho schválně chtít dojmout a jít kvůli tomu až na dřeň. Tím vlastně na něj vyvíjíš tlak, nemám tuhle manipulaci ráda.
Já jsem ráda, když se to děje samovolně, při svatbě, ohledně dětí apod. Ne uměle a na povel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
21.1.26 08:43
@Terka szabova píše: Více

K čemu je to dobré? Vybrakuj účet, rozsekanej bude určitě na dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pyžamožrout
21.1.26 08:45

To nedopadne dobře. Jako když Rachel z Přátel chtěla aby se jí otevřel Bruce Willis a ten pak řval jak mimino :*

• Citovat
  • Upravit
3000
21.1.26 08:50

Prosím tě, kolik ti je? Tohle by mě napadlo možná v patnácti, proč někoho chtít cíleně rozbrečet dojákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.1.26 08:57

Krájet na plechu nedávno nabrousenym nožem a pak s ním něco páčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
21.1.26 08:59

Kopni ho do rozkroku :mrgreen: pořádně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
21.1.26 09:03

@Terka szabova kompletně vyluxovat účet? Odřít auto? Utopit jeho telefon?
Anebo fakt kopnout do rozkroku. To prý dostane do kolen každého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
21.1.26 09:05

:mrgreen: to je asi blbost, ne? rozbrečí se sám, třeba u porodu… ale cíleně ho chtít dojmout nemá přece žádný smysl…
možná Rolexky? Nebo cesta kolem světa? :lol:
a zpátky do reality.. ta cibule je nejjistější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36138
21.1.26 09:09

Jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.26 09:10
@Terka szabova píše: Více

Můj muž se rozplakal, když se mu narodili kluci, brečel u obou porodů. Jinak je taky tvrďák a emotivní jsem jen já. Tak zkus porodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
21.1.26 09:17

@Terka szabova Vem šroubovák a vyryj mu srdce, do kapoty auta. To ho zaručeně rozbrečí :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.1.26 09:20

Manžela jsem viděla brečet jednou, a to když mi omylem při potápění kopem zlomil nos :oops: Bál se, že ho budu mít křivej, ale mám ho v pohodě a mrzelo ho to :lol: Jinak já taky na takovéhle dojáky nejsem, takže nevidím důvod chtít ho nějak cíleně dojímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí