Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám diskuzi, protože hledám inspiraci (a možná trochu útěchu, že v tom nejsem sama). Můj manžel je strašný tvrďák a pragmatik. Emoce moc najevo nedává a vidět ho dojatého je skoro svátek. Hledám tipy, čím jste své polovičky opravdu dostaly do kolen vy?
Mně se to za ty roky povedlo vlastně jenom jednou, a to loni na Valentýna. Nechtěla jsem kupovat zase nějakou klasiku, tak jsem zkusila zariskovat a nechala jsem mu složit a nahrát písničku přímo o našem vztahu a o tom, co jsme spolu prožili. Čekala jsem maximálně úsměv nebo pusu, ale on se normálně rozbrečel, fakt ho to vzalo. Byla jsem z toho úplně paf. Naprostá čistá radost, to vám povím.
Co zabralo u vás? Máte nějaký tip na dárek nebo gesto, které ty vaše chlapy taky takhle „rozsekalo“, nebo to u nás byla jen náhoda a správná konstelace hvězd? 😄 Budu ráda za každou zkušenost!
Nechápu proč bych měla cíleně muže dojímat a když už tak naměkko a dojatý byl při svatbě a pak po porodu obou dětí, jelikož obě byly císařem, tak obě děti choval jako první.
Rozbrečela ho písnička? Tak to moc tvrďák nebude. ![]()
Mně přijde trapný hraní na city někoho schválně chtít dojmout a jít kvůli tomu až na dřeň. Tím vlastně na něj vyvíjíš tlak, nemám tuhle manipulaci ráda.
Já jsem ráda, když se to děje samovolně, při svatbě, ohledně dětí apod. Ne uměle a na povel. ![]()
@Terka szabova píše: Více
K čemu je to dobré? Vybrakuj účet, rozsekanej bude určitě na dlouho ![]()
To nedopadne dobře. Jako když Rachel z Přátel chtěla aby se jí otevřel Bruce Willis a ten pak řval jak mimino ![]()
Prosím tě, kolik ti je? Tohle by mě napadlo možná v patnácti, proč někoho chtít cíleně rozbrečet dojákem?
Krájet na plechu nedávno nabrousenym nožem a pak s ním něco páčit
@Terka szabova kompletně vyluxovat účet? Odřít auto? Utopit jeho telefon?
Anebo fakt kopnout do rozkroku. To prý dostane do kolen každého chlapa.
to je asi blbost, ne? rozbrečí se sám, třeba u porodu… ale cíleně ho chtít dojmout nemá přece žádný smysl…
možná Rolexky? Nebo cesta kolem světa?
…
a zpátky do reality.. ta cibule je nejjistější ![]()
@Terka szabova píše: Více
Můj muž se rozplakal, když se mu narodili kluci, brečel u obou porodů. Jinak je taky tvrďák a emotivní jsem jen já. Tak zkus porodit ![]()
@Terka szabova Vem šroubovák a vyryj mu srdce, do kapoty auta. To ho zaručeně rozbrečí
![]()
Manžela jsem viděla brečet jednou, a to když mi omylem při potápění kopem zlomil nos
Bál se, že ho budu mít křivej, ale mám ho v pohodě a mrzelo ho to
Jinak já taky na takovéhle dojáky nejsem, takže nevidím důvod chtít ho nějak cíleně dojímat.