Možná těhotná, ale s jiným

Anonymní
25.4.19 21:54

Možná těhotná, ale s jiným

Ahoj.. Bavím se zatím jen hypoteticky, ale řeším to raději dřív, než později. Prosím, předem říkám, že nepotřebuji slyšet, že jsem blbá, nezodpovědná a já nevím co všechno. Všechno vím.. Už asi 3 roky se snažíme o miminko. Manzel sice miminko chce, ale není schopny se mnou jít na testy. Já šla, vše, co jsem mohla jsem absolvovala.. Manžel stále sliboval, ale nakonec nikdy nešel a vše skončilo hladkou.. Zkratka má strach, říká, ze nechce zjistit, ze je impotent atd. Nepomohlo ani když s nim o tom mluvili jeho kamarádi (chlapi), je z toho znicenej. Vím, ze dite chce, ale zkratka ho tam nedokopu. Udělala jsem hroznou blbost, já vím, ale už jsem tak zničená premlouvanim, pláčem, hádky.. Ze jsem jednou šla s kamarádem na pivo a vyspali jsme se spolu. Nikdy jsem manžela nepodvedla, bylo to jednou, ale teď se “bojím”, ze jsem těhotná. Na jednu stranu bych byla šťastná, na druhou stranu mám hrozny strach. Prosím, neodsuzujte mě, já mám hrozne výčitky a strach. Nechci manzela opustit, nechci ho ztratit a kdybych mu řekla pravdu, to ani nechci domyslet.. Ale na druhou stranu..si říkám, ze je to asi jediné řešení.. ???? Je mi přes 30 a mám strach, ze kdybych těhotná byla a šla na potrat, už se nikdy nemusí povést. Jde mi jen o jedno. Šli byste na potrat a nebo se mám upnout na to, ze je manžela? Neříkám, ze možnost není, ze případně muzu byt manžela, ale nevím.. Jsem na prášky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
25.4.19 22:00

Hypotetické bavení je úplně k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.4.19 22:04

Ja to nechapu. To jsi jako do toho sla s tim, ze se mozna zadari? Nebo jak je mozny, ze z pozice te, co manzela udajne nechce ztratit a nikdy predtim ho nepodvedla, jsi sla s nekym rovnou na ostro, bez ochrany, prestoze se s vlastnim manzelem snazis o dite? Strach z nemoci nikde?

Tohle je uz nekolikaty EM pribeh ala snazime se o dite, ale rozdala jsem si to jinde… Sileny. Totalne. 8o

Příspěvek upraven 25.04.19 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.4.19 22:07

Když dám stranou fakt, že jsi podvedla manžela, kterého údajně miluješ, tak nechápu, proč jste nepoužili ochranu? A navíc ani nevíš jestli těhotná seš, tak to řeš až to nastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.19 22:13

Pokud jsi manzela podvedla, tak Vas vztah tak uzasnej nebyl. Pokud jsi tehotna, tak si nech vzhledem k veku a postav se k manzelovi celem. Dost pochybuji, ze by ti manzel sezral, ze se konecne stal zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.19 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj.. Bavím se zatím jen hypoteticky, ale řeším to raději dřív, než později. Prosím, předem říkám, že nepotřebuji slyšet, že jsem blbá, nezodpovědná a já nevím co všechno. Všechno vím.. Už asi 3 roky se snažíme o miminko. Manzel sice miminko chce, ale není schopny se mnou jít na testy. Já šla, vše, co jsem mohla jsem absolvovala.. Manžel stále sliboval, ale nakonec nikdy nešel a vše skončilo hladkou.. Zkratka má strach, říká, ze nechce zjistit, ze je impotent atd. Nepomohlo ani když s nim o tom mluvili jeho kamarádi (chlapi), je z toho znicenej. Vím, ze dite chce, ale zkratka ho tam nedokopu. Udělala jsem hroznou blbost, já vím, ale už jsem tak zničená premlouvanim, pláčem, hádky.. Ze jsem jednou šla s kamarádem na pivo a vyspali jsme se spolu. Nikdy jsem manžela nepodvedla, bylo to jednou, ale teď se “bojím”, ze jsem těhotná. Na jednu stranu bych byla šťastná, na druhou stranu mám hrozny strach. Prosím, neodsuzujte mě, já mám hrozne výčitky a strach. Nechci manzela opustit, nechci ho ztratit a kdybych mu řekla pravdu, to ani nechci domyslet.. Ale na druhou stranu..si říkám, ze je to asi jediné řešení.. ???? Je mi přes 30 a mám strach, ze kdybych těhotná byla a šla na potrat, už se nikdy nemusí povést. Jde mi jen o jedno. Šli byste na potrat a nebo se mám upnout na to, ze je manžela? Neříkám, ze možnost není, ze případně muzu byt manžela, ale nevím.. Jsem na prášky.

A test sis dělala? Pilulka po?

Nechápu, že když jdeš s kamarádem na pivo, vlezeš mu do postele. Bez ochrany :zed:

Mně by se tohle nemohlo stát. Asi bych už s chlapem hysterkou nebyla. Buď chceme dítě a zjistíme, proč se dlouhodobě nedaří nebo dítě nechceme. Pokud ho chce jen jeden, je to problém. Dost zásadní pro pokračování vztahu.

Počkala bych na případné potvrzení těhotenství. Jestli jsi spala s oběma během pár dnů ;) :poblion:, jisté není nic. Dítě je papírově manžela, tak to v maželství je. Takže má právo vědět, jestli krmí kukačku nebo ne. Takže bych po porodu zkusila otestovat kamaráda, jestli bude mít zájem. Ale jestli nejsou typově stejní, podoba se projeví :roll: Třeba můj syn svého otce opravdu nezapře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.4.19 22:15

A dokážeš celý život žít s pocitem, že by hypotetické dítě nebylo tvého muže? Potom jsi bezpáteřní mrcha, stejně, jako ty ostatní, které takhle v tajnosti žijí… A je jedno, jestli jsi ho podvedla jednou či dvacetkrát, tahle lež by byla stokrát horší. A na její,, následek " se budeš dívat celý život. Obelhávat dva lidi, které miluješ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
25.4.19 22:19

No, tak vzhledem k tomu, že se vám nedaří, tak těhotenství bude dost okaté. Já bych dokonce řekla, že manžel tuší (možná i ví), kde je problém. Záleží, co chceš víc. Osobně bych se s chlapem, kterej odmítá spermiogram (vo nic jiného nejde), nebyla. Zas tak po tom dítěti evidentně netouží. Jinak bych se rozhodla pro dítě a manžela poslala k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
25.4.19 22:27
@Amelie30 píše:
No, tak vzhledem k tomu, že se vám nedaří, tak těhotenství bude dost okaté. Já bych dokonce řekla, že manžel tuší (možná i ví), kde je problém. Záleží, co chceš víc. Osobně bych se s chlapem, kterej odmítá spermiogram (vo nic jiného nejde), nebyla. Zas tak po tom dítěti evidentně netouží. Jinak bych se rozhodla pro dítě a manžela poslala k vodě.

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.19 22:28
@magdickakocicka píše:
Pokud jsi manzela podvedla, tak Vas vztah tak uzasnej nebyl. Pokud jsi tehotna, tak si nech vzhledem k veku a postav se k manzelovi celem. Dost pochybuji, ze by ti manzel sezral, ze se konecne stal zazrak.

Ale zas kdyby přestala škemrat a konečně otěhotněla, měl by „klid“. Některým chlapům to možná stačí. Jestli ale ví, že neplodný je a před manželkou to tutlá, asi by jí podvůdek neprošel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
25.4.19 22:31

@Russet taky si myslím, že to ví a bojí se, že ho opustí, když od něj nikdy dítě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
25.4.19 22:40

A jak dlouho je to od nevery? Treba ani tehotna nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.4.19 22:43

Tahle nemilá zkušenost by mi otevřela oči. Se slibotechnou bych si promluvila narovinu. Jestli dítě chce, zda tuší, že by mohl mít problém. Kdyby se stále cukal, řekla bych mu, že za takových podmínek s ním nechci být. Roky škemrat a prosit o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
25.4.19 22:45

Na potrat bych nesla rozhodne.Bylo by to tvoje dite a to za nezodpovednost nemuze. Navic jak rikas, jine uz bys nemusela jit. Dite na prvnim miste, to ti dojde az se narodi a poskladaj se ti jinak priority

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 22:48

Kamaráda znám x let. Zkratka se stalo, to už nezměnim i kdybych se postavila na hlavu. Měla jsem hrozny vztek na manžela, protože par dni před zase slíbil a pak jsem zase udělala ze sebe akorát debila na klinice, koukali už tam na mě jak idiota. Hodně jsme toho vypili a stalo se. Teď řeším jen, vím, ze předčasně, jak se zachovat. Je mi 34, zkratka mám strach, ze je to poslední šance na dite.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky