Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko - zatloukat, zatloukat, zatloukat - držela bych pusu, pokud vůbec těhotná jsi - mnoho štěstí ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Určitě bych to neřekla. Manžel by tohle nerozdýchal.
A kdyby manžel zabočil a vyrobil si miminko s jinou, byla bys taky happy?
@Anonymní píše:
@stinga Určitě bych to neřekla. Manžel by tohle nerozdýchal.
No ty jsi teda borka chudák tvuj manžel.
@Anonymní píše:
@Modrásek modrý To já vím, ale on už to tak automaticky bere.
Tak by to mel probrat s odbornikem. Mysli si, ze je impotent a neumozni ti mit dite s nim. Kazdopadne je chudak, jestli budes lhat.
Tak hodne stesti, at tehotna nejsi.
@Russet Ne, nebyla, ale to se takhle nedá říct. Kdyby to byla situace jako případně takhle, že ona by po něm nic nechtěla, on by s ní být nechtěl, tak bylo by to těžké, ale urcite bych nejednala zkratovitě a nezbalila mu kufry.
@Anonymní píše:
Děkuji.. Říkám.. Partner určitě neví, zda má problém, protože už jsem jednou myslela, ze se povedlo a byl šťastný. No, zatím mám 3 dny zpoždění. Mám ms 28-34 průměr.. Ještě počkám do středy, nemám odvahu si udělat test zatím. Kamarád není sám a s nim byt nechci. Počkám do tě středy a pokud do středy nic, test udělám a pak…nevím.
pokud zjistíš, že těhotná jsi, určitě bych do 10 tt vyčkala. Bohužel je faktem, že u prvních těhotenství je potrat často velmi obvyklý (uvádí se něco mězi 30% - 40% potratů). Teprve když by těhotenství bylo perspektivní, šla bych s pravdou ven. Pak je ještě možnost to do porodu tajit a po narození udělat testy DNA a dle toho se rozhodnout.
Na jednu stranu je to vůči manželovi nefér, na druhou stranu nebylo by nic horšího, než kvůli tomu zničit manželství a pak se dozvědět, že dítě je díky pozdnější ovulaci opravdu manžela.
Ve středu si udělej test a dej vědět. Pokud bude pozitivní, tak zkusíme něco vymyslet. Souhlasím ale s Hopsalkou ![]()
@Magdalenamag No, ve středu si ho udělám. To bude přesně týden zpoždění. ![]()
@Anonymní píše:
@Magdalenamag No, ve středu si ho udělám. To bude přesně týden zpoždění.
To uz mas zpozdeni
, proc si ho neudelas hned?
A co ten kamarad, ktery by byl biologickym otcem, jak on by se k tomu stavel? precejenom to neni situace pouze mezi tebou a manzelem take ale mezi tebou a timto spermio darcem? ![]()
@Káťa19 Protože mám zpoždění normálně 30-35, ale většinou těch 30-33.. Počkám do středy a pak si ho udělám, poboliva mě břicho, takže myslím, ze to dostanu. Ty dva dny chci ještě počkat.
No hele mne pokaždé když jsem byla těhotná bolelo břicho úplně jak na MS ale úplně stejně.
a teď jsi kolikaty den?
@Anonymní píše:
@Káťa19 Protože mám zpoždění normálně 30-35, ale většinou těch 30-33.. Počkám do středy a pak si ho udělám, poboliva mě břicho, takže myslím, ze to dostanu. Ty dva dny chci ještě počkat.
To pises o cyklu. Zpozdeni by bylo nad 35 dni ![]()