Možná těhotná, ale s jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77136
27.4.19 22:29

Zakladatelko - zatloukat, zatloukat, zatloukat - držela bych pusu, pokud vůbec těhotná jsi - mnoho štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 09:44

@stinga Určitě bych to neřekla. Manžel by tohle nerozdýchal.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.4.19 09:49
@Anonymní píše:

A kdyby manžel zabočil a vyrobil si miminko s jinou, byla bys taky happy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
28.4.19 11:51
@Anonymní píše:

No ty jsi teda borka chudák tvuj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85448
28.4.19 12:13
@Anonymní píše:
@Modrásek modrý To já vím, ale on už to tak automaticky bere.

Tak by to mel probrat s odbornikem. Mysli si, ze je impotent a neumozni ti mit dite s nim. Kazdopadne je chudak, jestli budes lhat.
Tak hodne stesti, at tehotna nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 20:33

@Russet Ne, nebyla, ale to se takhle nedá říct. Kdyby to byla situace jako případně takhle, že ona by po něm nic nechtěla, on by s ní být nechtěl, tak bylo by to těžké, ale urcite bych nejednala zkratovitě a nezbalila mu kufry.

• Citovat
  • Upravit
2805
29.4.19 07:54
@Anonymní píše:
Děkuji.. Říkám.. Partner určitě neví, zda má problém, protože už jsem jednou myslela, ze se povedlo a byl šťastný. No, zatím mám 3 dny zpoždění. Mám ms 28-34 průměr.. Ještě počkám do středy, nemám odvahu si udělat test zatím. Kamarád není sám a s nim byt nechci. Počkám do tě středy a pokud do středy nic, test udělám a pak…nevím.

pokud zjistíš, že těhotná jsi, určitě bych do 10 tt vyčkala. Bohužel je faktem, že u prvních těhotenství je potrat často velmi obvyklý (uvádí se něco mězi 30% - 40% potratů). Teprve když by těhotenství bylo perspektivní, šla bych s pravdou ven. Pak je ještě možnost to do porodu tajit a po narození udělat testy DNA a dle toho se rozhodnout.

Na jednu stranu je to vůči manželovi nefér, na druhou stranu nebylo by nic horšího, než kvůli tomu zničit manželství a pak se dozvědět, že dítě je díky pozdnější ovulaci opravdu manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
29.4.19 08:10

Ve středu si udělej test a dej vědět. Pokud bude pozitivní, tak zkusíme něco vymyslet. Souhlasím ale s Hopsalkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 09:58

@Magdalenamag No, ve středu si ho udělám. To bude přesně týden zpoždění. :roll:

• Citovat
  • Upravit
21680
29.4.19 11:16
@Anonymní píše:
@Magdalenamag No, ve středu si ho udělám. To bude přesně týden zpoždění. :roll:

To uz mas zpozdeni 8o, proc si ho neudelas hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.4.19 11:59

A co ten kamarad, ktery by byl biologickym otcem, jak on by se k tomu stavel? precejenom to neni situace pouze mezi tebou a manzelem take ale mezi tebou a timto spermio darcem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 18:22

@wants Nestavěl by se k tomu nějak. Nic bych po něm nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.19 18:24

@Káťa19 Protože mám zpoždění normálně 30-35, ale většinou těch 30-33.. Počkám do středy a pak si ho udělám, poboliva mě břicho, takže myslím, ze to dostanu. Ty dva dny chci ještě počkat.

• Citovat
  • Upravit
45730
29.4.19 22:44

No hele mne pokaždé když jsem byla těhotná bolelo břicho úplně jak na MS ale úplně stejně. ;) a teď jsi kolikaty den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85448
30.4.19 05:02
@Anonymní píše:
@Káťa19 Protože mám zpoždění normálně 30-35, ale většinou těch 30-33.. Počkám do středy a pak si ho udělám, poboliva mě břicho, takže myslím, ze to dostanu. Ty dva dny chci ještě počkat.

To pises o cyklu. Zpozdeni by bylo nad 35 dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí