Možná těhotná, ale s jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
26.4.19 08:49
@Russet píše:
Tahle nemilá zkušenost by mi otevřela oči. Se slibotechnou bych si promluvila narovinu. Jestli dítě chce, zda tuší, že by mohl mít problém. Kdyby se stále cukal, řekla bych mu, že za takových podmínek s ním nechci být. Roky škemrat a prosit o dítě.

ano, je to tak bohužel, souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.4.19 08:52
@Anonymní píše:
Kamaráda znám x let. Zkratka se stalo, to už nezměnim i kdybych se postavila na hlavu. Měla jsem hrozny vztek na manžela, protože par dni před zase slíbil a pak jsem zase udělala ze sebe akorát debila na klinice, koukali už tam na mě jak idiota. Hodně jsme toho vypili a stalo se. Teď řeším jen, vím, ze předčasně, jak se zachovat. Je mi 34, zkratka mám strach, ze je to poslední šance na dite.

tak to se manžel chová jako vůl… ty jsi tomu dala korunu, ale co už. Jak dlouho jste spolu?
Asi bych si dítě nechala a byla sama. On nikdy nemluvil o dětech, že je chce / nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
26.4.19 08:55
@Anonymní píše:
Kamaráda znám x let. Zkratka se stalo, to už nezměnim i kdybych se postavila na hlavu. Měla jsem hrozny vztek na manžela, protože par dni před zase slíbil a pak jsem zase udělala ze sebe akorát debila na klinice, koukali už tam na mě jak idiota. Hodně jsme toho vypili a stalo se. Teď řeším jen, vím, ze předčasně, jak se zachovat. Je mi 34, zkratka mám strach, ze je to poslední šance na dite.

Tím jsi měla začít. Ono to sice není žádná omluva, ale jen jakési vysvětlení, že zoufalá žena dělá zoufalé činy.
Opravdu si rozmysli jak to chceš dal. Pokud se těhotenství nepotvrdí, jsi ochotná s manželem zůstat i za cenu, že můžeš zůstat bezdetná? Je opravdu tak skvělý, že kvůli němu jsi ochotná „obětovat“ dítě? Já nevím mě by za to nestál žádný chlap, ikdyby byl že zlata. Je ti 34, vyšetření máš za sebou jen ty, on jen slibuje a když přijde na lámání chleba, tak cukne. Je to opravdu tak skvělý chlap? Na co čeká, až vám bude 40?
Můj manžel byl na prvním spermiogramu před 7 lety, kdy nevyšel úplně dobře. Zkrátka menší problém tam byl. Tehdy mu doporučili jít za 3 měsíce znova. To už ale nestihl absolvovat, protože jsem mezitím otěhotněla. Teď jsme se na druhé snažili víc jak rok a půl. Pak jsem si řekla že to začnu řešit. Takže jsem šla k dr a řekla mu co a jak a on mi dal rovnou doporučení pro manžela. Samozřejmě, že se mu to moc nelíbilo, což plně chápu vzhledem k předchozímu vysledku - bál se, že je o 7 let starší a výsledek může být ještě horší. Ale přesto tam šel - vysvětlila jsem mu, že chci mít jen jistotu, jestli si mám dělat nějaké naděje nebo se zaměřit na něco jiného. Jedno dítě už přece máme. Nakonec se ukázalo, že je vše v pořádku a já za měsíc mávala pozitivním tt :mrgreen:
No ale kdyby nechtěl nebo se cukal a já pak vypadala jako debil, poslala bych ho k šípku, bez ohledu na to, že je to super táta a celkem pohodový chlap. Tohle se prostě nedělá.
Jinak co se týče otázky říct/neříct pravdu v případě potvrzení těhotenství - já bych se svou povahou to nedokázala něco takového tajit. Takže já za sebe bych to řekla i s vysvětlením proč se to vše stalo (ne jako omluvu ale jako důsledek jeho postoje - trochu viny i na něj, protože v tomhle případě není chyba jen na tvé straně) a že pochopím když se bude chtít rozvést. Ale takhle to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
26.4.19 09:11
@S.Berankinová píše:
Neodsuzuju, chápu. Jestli si to dokážeš ve svý hlavě pořádně ale fakt pořádně srovnat tak, aby ses po zbytek života neužírala výčitkama, tak doma manželovi ukaž pozitivní těhotenský test a raduj se s ním z toho neuvěřitelného zázraku. Myslím, že takto žije hodně žen. Jestli na to nejsi povaha, tak se doma přiznej ale i tak se raduj z těhotenství.

Jak jako že takto žije hodně žen? Jako že si upíchnou dítě s kámošem a pak podstrčí manželovi kukačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolka1122
26.4.19 09:21

Co se stalo, stalo se, shit happens.. pokud jsi opravdu v tom, postav se k tomu čelem, mimčo si nech a manželovi nevěru přiznej, byl to úlet, buď to zvládnete, nebo ne.. ale nemůžeš žít celý život ve strachu, že dítě nebude jeho a on se to dozví..

• Citovat
  • Upravit
26.4.19 10:01
@karkarka píše:
Jak jako že takto žije hodně žen? Jako že si upíchnou dítě s kámošem a pak podstrčí manželovi kukačku?

No, myslím si to. Nemám to nijak potvrzené, ani jsem nečetla žádnou studii. Takže s tím nechci ohánět jako zaručeným faktem. Ale myslím si, že v domácnostech žije víc kukaček, než bychom si mysleli. :nevim: I když… možná mě na tuhle myšlenku přivedlo několik let čtení zdejších diskuzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
26.4.19 10:21
@Anonymní píše:

a už víš, že jsi těhotná (nečetla jsem celou diskusi), pokud ne, prostě vyčkej, proč stahuješ kalhoty, když brod ještě není na dohled. Až se ti těhotenství potvrdí ještě bych počkala (ranných potratů či potratů do 10 tt je v počtu k úspěšným těhotenstvím skoro půl na půl, takže to, že máš dvě čárky, ještě neznamená, že máš „vyhráno“). Pokud by ti i lékař těhotenství potvrdil, tak bych si hodila korunou. Prostě bych manželovi řekla, že jsem těhotná a vyčkala na jeho reakci a v ten okamžik se rozhodla (jestli obavy zatajit anebo s pravdou ven). Nikde totiž není dáno, že dítě opravdu není manžela, to se dá zjistit až se dítě narodí, tak DNA testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.4.19 10:22

Někde se uvádí, že až 10% procent dětí není domnělého otce. Což mi připadá strašně hodně, ale když se porozhlednu po okolí a po čtení diskuzí tady, tomu skoro věřím.
Dítě bych si nechala, manželovi to spíš neříkej, ale bude to asi těžké. Pokud si bude myslet, že je jeho a miminko si preje, bude jeho opravdový otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
26.4.19 11:08

Porad je tu moznost, ze muz uz na spermiogramu byl a ze vysledek treba zna a pozitivni neni. Proto jako nechce jit, aby to nemusel rikat. Konec konspiracni teorie cislo xx. Ale tady je to uz nekolikata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85448
26.4.19 11:13

Nevim, zda bych chtela bych s nekym, kdo vi, ze si moc preju dote a delam pro to vse a pn nedojde ani na spermiogram, to zaprve.

Zadruhe, proc se nechranis s kamaradem? Zaprve tehotenstvi, zadruhe pohlavni nemoci :zed:

Zatreti, pockej na MS a az pak to res. Moznost, ze manzel vi, ze je neplodny Te nenapadla? Aby se pak treba nedivil. Anebo tam nechce proste jit, no, ale to bych resila jako prinarni problem ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 23:33

Děkuji vám moc všem. Manžel, si jsem téměř jistá, ze neví zda má problém. Před asi rokem jsem myslela, ze jsem těhotná, vynechala mi ms a byl nadšený. Vim, ze dite chce, vím, ze je to strach. Je hrozne “hrdý srab”. Vím, ze kdyby mu tam řekli, ze má problém, tak se asi zhroutí… Vím, ze jsem blba, ale v tu chvíli jsem zkratka nepremyslela.. Měla jsem hrozny vztek.. Jinak, zkoušela jsem to po dobrým hodně dlouho, aby tam šel…ale zbytečný. Po par měsících už to zkratka po dobrým neslo, když jsem pokaždé na klinice ze sebe udělala úplného idiota. Já o nej opravdu nechci přijít, ale dite chci taky. Pockam ještě par dni a pak zkusím test. :?

• Citovat
  • Upravit
40431
26.4.19 23:39
@Anonymní píše:

Dítě bych si nechala a manželovi řekla pravdu…

Ale když ještě nevíš, jestli jsi těhotná, tak je zbytečné se tím zabývat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.19 08:20
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc všem. Manžel, si jsem téměř jistá, ze neví zda má problém. Před asi rokem jsem myslela, ze jsem těhotná, vynechala mi ms a byl nadšený. Vim, ze dite chce, vím, ze je to strach. Je hrozne “hrdý srab”. Vím, ze kdyby mu tam řekli, ze má problém, tak se asi zhroutí… Vím, ze jsem blba, ale v tu chvíli jsem zkratka nepremyslela.. Měla jsem hrozny vztek.. Jinak, zkoušela jsem to po dobrým hodně dlouho, aby tam šel…ale zbytečný. Po par měsících už to zkratka po dobrým neslo, když jsem pokaždé na klinice ze sebe udělala úplného idiota. Já o nej opravdu nechci přijít, ale dite chci taky. Pockam ještě par dni a pak zkusím test. :?

Kdy máš dostat ms? Myslím si, že těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.19 09:27
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc všem. Manžel, si jsem téměř jistá, ze neví zda má problém. Před asi rokem jsem myslela, ze jsem těhotná, vynechala mi ms a byl nadšený. Vim, ze dite chce, vím, ze je to strach. Je hrozne “hrdý srab”. Vím, ze kdyby mu tam řekli, ze má problém, tak se asi zhroutí… Vím, ze jsem blba, ale v tu chvíli jsem zkratka nepremyslela.. Měla jsem hrozny vztek.. Jinak, zkoušela jsem to po dobrým hodně dlouho, aby tam šel…ale zbytečný. Po par měsících už to zkratka po dobrým neslo, když jsem pokaždé na klinice ze sebe udělala úplného idiota. Já o nej opravdu nechci přijít, ale dite chci taky. Pockam ještě par dni a pak zkusím test. :?

A ty myslíš, že ten zásadní problém, že on nechce jít na pitomý spermiogram, zásadně neovlivní zbytek vašeho života? Ty nemáš hafo času. To se pokaždé, když se vztekneš, zapomeneš BEZ OCHRANY s kamarádem a jede se dál? Neumíte si vyřešit problém a chceš mít s ním dítě. To je závazek na dalších dvacet let. To jako vždy strčí ten pštros hlavu do písku a ty si půjdeš vybrečet problém ke kamarádovi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
27.4.19 09:43
@Anonymní píše:

Tyjo já mám chuť vzít ho pánvičkou jen když to takhle čtu :roll: Hrozně mě iritujou tyhle bolestínský typy, hlavně že se musí cítit jako echt chlap a samec, ale fňuká jako malá holka :roll: Přitom to může být jen nějaká blbost, od které vám doktoři zvládnou pomoct raz dva a budeš šťastná máma… Je opravdu tak skvělý, že mu tuhle možnost obětuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí