Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
jdu se zeptat zda někdo nemá stejnou zkušenost.. v Lednu 8.1.2023 mi vypršela antikoncepce a další jsem si nenechala dat nebo mi nějak už nedělala dobře. Kazdopadne po tomto proběhl nejak pohlavní styk s přítelem, a teď poslední cca týden mě bolí podbrisek a prsa kde se mi i dnes stalo ze mi z prsa vytéká tekutina… poslední pohlavní styk nechraneny probehl 5.2 což je 15 dnů zpět… menstruace byla naposled před rokem při injekci jsem ji neměla… nedalo mi to a udělala jsem si dnes test kde byl jen duch až po nějaké době více proužek stmavl..byla jsem u doktorky na ultrazvuku kde nic ale vidět není…prosim nemá někdo zkušenost ![]()
@evzuz píše:
Ahojkyjdu se zeptat zda někdo nemá stejnou zkušenost.. v Lednu 8.1.2023 mi vypršela antikoncepce a další jsem si nenechala dat nebo mi nějak už nedělala dobře. Kazdopadne po tomto proběhl nejak pohlavní styk s přítelem, a teď poslední cca týden mě bolí podbrisek a prsa kde se mi i dnes stalo ze mi z prsa vytéká tekutina… poslední pohlavní styk nechraneny probehl 5.2 což je 15 dnů zpět… menstruace byla naposled před rokem při injekci jsem ji neměla… nedalo mi to a udělala jsem si dnes test kde byl jen duch až po nějaké době více proužek stmavl..byla jsem u doktorky na ultrazvuku kde nic ale vidět není…prosim nemá někdo zkušenost
tak nejde poznat, jestli chceš být těhotná nebo ne?
nějak ti nedělala dobře antikoncepce a nějak proběhl nechráněný sex, tak nějak můžeš být těhotná, akorát je to tak brzy, že doktorka ještě nic nevidí,
vyčkej pár dní a udělej nový test, nebo jdi za pár dní na krev do laboratoře na hcg
@stinga no už jednu holčičku mám 5 let jako rada bych druhé jen spíš to je pro mě teď šok nebo jsem to nečekala tak rychle..samozřejmě že pokud se to potvrdí budu vděčná a budu moc ráda
@evzuz píše:
@stinga no už jednu holčičku mám 5 let jako rada bych druhé jen spíš to je pro mě teď šok nebo jsem to nečekala tak rychle..samozřejmě že pokud se to potvrdí budu vděčná a budu moc ráda
tak to jo, myslím si, že tam pořád naděje je, akorát budeš muset být trpělivá a počkat pár dní a udělat si nové testy
To je ten test, co je pozitivní, když je tam plus/křížek? Protože jestli je normálně „dvoučárkový“, tak to tam podle mě je. ![]()
@evzuz tak pak mi přijde čárka pěkná a považovala bych to za pozitivní. Jestli je všechno ok, tak bude sílit. Tohle snad už falešný není.