Měsíc po dobrání antikoncepce možné těhotenství?

8
20.2.23 16:54

Možné Těhotenství 1 mesic po ukončení antikoncepce

Ahojky :mavam: jdu se zeptat zda někdo nemá stejnou zkušenost.. v Lednu 8.1.2023 mi vypršela antikoncepce a další jsem si nenechala dat nebo mi nějak už nedělala dobře. Kazdopadne po tomto proběhl nejak pohlavní styk s přítelem, a teď poslední cca týden mě bolí podbrisek a prsa kde se mi i dnes stalo ze mi z prsa vytéká tekutina… poslední pohlavní styk nechraneny probehl 5.2 což je 15 dnů zpět… menstruace byla naposled před rokem při injekci jsem ji neměla… nedalo mi to a udělala jsem si dnes test kde byl jen duch až po nějaké době více proužek stmavl..byla jsem u doktorky na ultrazvuku kde nic ale vidět není…prosim nemá někdo zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
20.2.23 16:55

Dnešní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
20.2.23 17:11
@evzuz píše:
Ahojky :mavam: jdu se zeptat zda někdo nemá stejnou zkušenost.. v Lednu 8.1.2023 mi vypršela antikoncepce a další jsem si nenechala dat nebo mi nějak už nedělala dobře. Kazdopadne po tomto proběhl nejak pohlavní styk s přítelem, a teď poslední cca týden mě bolí podbrisek a prsa kde se mi i dnes stalo ze mi z prsa vytéká tekutina… poslední pohlavní styk nechraneny probehl 5.2 což je 15 dnů zpět… menstruace byla naposled před rokem při injekci jsem ji neměla… nedalo mi to a udělala jsem si dnes test kde byl jen duch až po nějaké době více proužek stmavl..byla jsem u doktorky na ultrazvuku kde nic ale vidět není…prosim nemá někdo zkušenost :nevim:

tak nejde poznat, jestli chceš být těhotná nebo ne?
nějak ti nedělala dobře antikoncepce a nějak proběhl nechráněný sex, tak nějak můžeš být těhotná, akorát je to tak brzy, že doktorka ještě nic nevidí,
vyčkej pár dní a udělej nový test, nebo jdi za pár dní na krev do laboratoře na hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.23 17:14

@stinga děkuji za odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
20.2.23 17:24
@evzuz píše:
@stinga děkuji za odpověď…

není zač, a chceš nebo nechceš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.23 17:31

@stinga no už jednu holčičku mám 5 let jako rada bych druhé jen spíš to je pro mě teď šok nebo jsem to nečekala tak rychle..samozřejmě že pokud se to potvrdí budu vděčná a budu moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
20.2.23 18:28
@evzuz píše:
@stinga no už jednu holčičku mám 5 let jako rada bych druhé jen spíš to je pro mě teď šok nebo jsem to nečekala tak rychle..samozřejmě že pokud se to potvrdí budu vděčná a budu moc ráda

tak to jo, myslím si, že tam pořád naděje je, akorát budeš muset být trpělivá a počkat pár dní a udělat si nové testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.2.23 19:28

To je ten test, co je pozitivní, když je tam plus/křížek? Protože jestli je normálně „dvoučárkový“, tak to tam podle mě je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.23 20:47

@Kamkam je jen dvoučárkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.23 07:31

@evzuz tak pak mi přijde čárka pěkná a považovala bych to za pozitivní. Jestli je všechno ok, tak bude sílit. Tohle snad už falešný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí