Možné těhotenství?

Anonymní
12.3.25 19:29

Možné těhotenství? Ano/ne?

Ahoj maminky, chtěla bych znát vaši zkušenost. Jsem nyní 11-13 dní po sexu. 6 dní po sexu jsem špinila, růžová až světle hnědá krev. Nikdy se mi to mimo menstruaci nestává. Od porodu se mi to ani jednou nestalo, až teď. Máte zkušenost? Cítím sem tam podbřišek, ale nevím, jestli to nemám v hlavě? Co myslíte? Jsem nebo nejsem těhotná? Jestli nešlo o uhnízdění, stalo se vám to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13197
12.3.25 19:49

Pockej, podivam se, co mi rika kristalova koulu :lol: opravdu myslis svuj dotaz vazne? vis, ze tohle neni bravicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35803
12.3.25 20:08

Máš nechráněný styk můžeš být těhotná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.25 20:33
@markytka3 píše: Více

Ty to myslíš vážně? Je to dotaz na Implantační krvácení. Neptala jsem se na jiný názor, jen zda maminky tohle mívali.

• Citovat
  • Upravit
4323
12.3.25 20:48
@Anonymní píše: Více

Někdo to krvácení má někdo nemá… udělej si test až když se nedostaví MS a budeš vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
12.3.25 20:49

Jo jo, s tou křišťálovou koulí už je to tady trapárna, viď ;-)

Akorát tohle, i kdyby se nějaké ženě stalo, neznamená, že se u Tebe děje to stejné, ale to asi víš :nevim: Jednou jsem takhle špinila, krátce, možná jen pár hodin, světle růžový výtok, měla jsem ho jedinkrát v životě a těhotná jsem byla.

Vyprdla bych se na tyto diskuze, kde si člověk akorát podráždí nervy, a udělala si radši test, klidně i deset testů, křišťálová koule na ně nemá :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.3.25 21:34

a k cemu ti bude, ze ho nekdo mel a jina ne :zed: o jeho existenci vis a tak snad je ti jasne, ze ne kazda ho ma… tvuj pripad muze taky znamenat uplne neco jineho, opravdu si myslis, ze z tveho popisu ti da nekdo rozhreseni?… pokud nutne potrebujes vedet zda jsi tehu, nech si udelat test z krve… o tom jsi neslysela?… jak ma byt epipi na urovni,,kdyz jsou tady dotazy jak z bravicka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35803
13.3.25 06:41

A k čemu ti to bude když ti řeknu, že jsem byla těhotná 3× a ani jednou jsem to neměla a tady Maruš od vedle ano? Prostě počkej jestli dorazí menstruace a pak si udělej test. Zbytek je opravdu věštění z koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.25 11:58

Možné těhotenství?

Ahoj holky, mám takový dotaz. Mám hormonální tělísko od prosince a pokaždé jsem měla menstruaci normální a na čas. Ale teď už mám dva dny zpoždění a jenom špiním hnědou krev, tak mě napadlo těhotenství, je to možné? Pravda je, že mám bolavé bradavky, neustálý hlad, únavu a strašně nafouklé břicho, tak nevím. A pár dní zpátky jsem si dělala test, ale byl negativní, tak nevím 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
30.3.25 13:27

@Michaela238 spis to je teliskem.mela jsem 2 teliska a nekdy jen spineni misto klasicke menstruace, nekdy zas spozdeni apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.6.25 20:45

Těhotenství?

Ahoj holky, potřebuju poradit. Poslední dobou se necítím nejlíp a cítím se jinak. Bolí mě bradavky, jsem hrozně unavená a bývá mi často špatně. Tak jsem si dělala včera test a ten byl pozitivní a teď k večeru další a myslím si, že tam ta druhá čárka je a nebo blázním. Vidíte ji tam taky? A je možné, že byl pozitivní kvůli ovulaci, co jsem měla 2 dny zpátky? Děkuji :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí